• Iba online
  • -10,00 €
  • novinka

NutriFitt Carnage Pump Non Stim 335g

NutriFitt Carnage Pump Non Stim 335g no-booster bez stimulantov je riešením pre všetkých ľudí, ktorí chcú maximálnu svalovú pumpu bez účinku stimulácie nervového systému. Doplnok výživy obsahuje ďalšie zložky, ktoré podporujú koncentráciu, čo znamená, že si nielen vychutnáte obrovskú pumpu, ale tiež sa plne sústredíte na každý pohyb. Máte radi maximálnu pumpu, ale nie nevyhnutne podráždenie stimulantmi? Potom je to riešenie pre vás.
Príchute
50,00 €
40,00 € Ušetríte 10,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

NutriFitt Carnage pumpa Non Stim 335g bez posilňovača bez stimulantov.NutriFitt Carnage Pump Non Stim no-booster bez stimulantov je riešením pre všetkých ľudí, ktorí chcú maximálnu svalovú pumpu bez účinku stimulácie nervového systému. Doplnok výživy obsahuje ďalšie zložky, ktoré podporujú koncentráciu, čo znamená, že si nielen vychutnáte obrovskú pumpu, ale tiež sa plne sústredíte na každý pohyb. Máte radi maximálnu pumpu, ale nie nevyhnutne podráždenie stimulantmi? Potom je to riešenie pre vás.

V srdci NutriFitt Carnage Pump je vyvinutá receptúra podporovaná patentovanými aktívnymi zložkami s preukázanými účinkami. Zmes bola vyvinutá na optimalizáciu prietoku krvi, zvýšenie vytrvalosti a podporu čerpania svalov počas tréningu. Na rozdiel od tradičných predtréningových doplnkov, ktoré sa spoliehajú hlavne na silné stimulanty, NutriFitt Carnage Pump ponúka čistý, udržateľný zdroj energie, ktorý vás nenechá podráždených a vyhnete sa potréningovému efektu.

Carnage Pump Non Stim je:

  • Žiadne stimulanty,
  • Maximálna svalová pumpa,
  • nootropické zložky,
  • zvýšená účinnosť,
  • Zvýšená svalová sila.

Aké sú výhody Carnage Pump no-booster?

Jednou z kľúčových výhod pumpy NutriFitt Carnage je nedostatok stimulantov, čo z nej robí ideálnu voľbu pre ľudí, ktorí sú citliví na kofeín alebo tých, ktorí sa chcú vyhnúť bežným vedľajším účinkom spojeným s doplnkami na báze stimulantov. Carnage Pump ponúka hladké zvýšenie energie bez frustrácie, ktoré je možné udržiavať počas celého tréningu. Okrem toho nedostatok stimulantov umožňuje väčšiu flexibilitu v dávkovaní, čo uľahčuje prispôsobenie vašej predtréningovej rutiny individuálnym potrebám a preferenciám.

Voliteľne, ak máte radi silné stimulanty, Carnage Pump môže byť použitý ako doplnok k ďalšiemu predtréningovému tréningu založenému na stimulantoch.

Zloženie posilňovača pumpy NutriFitt Carnage Pump pred tréningom:

1 porcia, 15,97 g:

Vitamín C (kyselina askorbová) - 120 mg - jeho prítomnosť v prípravku pomáha udržiavať správne fungovanie imunitného systému, čo je dôležité najmä pri intenzívnom fyzickom cvičení. Okrem toho je vitamín C silným antioxidantom, ktorý chráni bunky tela pred oxidačným stresom a prispieva k regenerácii svalov po tréningu.

Niacín (kyselina nikotínová) - 25 mg - môže podporiť energetický metabolizmus tela, ktorý je rozhodujúci počas intenzívneho fyzického cvičenia. Okrem toho niacín môže zlepšiť zásobovanie svalov krvou, čo sa premieta do lepšieho tréningového výkonu a rýchlejšej regenerácie po cvičení.

Chlorid (ako chlorid sodný) - 110 mg - hrá dôležitú úlohu pri udržiavaní rovnováhy elektrolytov tela. Počas tréningu telo stráca veľké množstvo elektrolytov a chlorid sodný ich pomáha doplniť, čím zabraňuje dehydratácii a strate fyzického výkonu. Pravidelná konzumácia chloridu sodného môže tiež zabrániť svalovým kŕčom a zlepšiť schopnosť tela udržiavať primeranú úroveň hydratácie.

Sodík (ako chlorid sodný) - 45 mg - je kľúčovým elektrolytom potrebným pre správne fungovanie tela. Počas fyzického cvičenia telo stráca sodík potom, takže jeho doplnenie je mimoriadne dôležité na udržanie rovnováhy elektrolytov a prevenciu svalových kŕčov. Okrem toho môže sodík pomôcť udržať vodu v tele, čo ovplyvňuje jeho správnu hydratáciu a výkon počas tréningu.

Draslík (ako chlorid draselný) - 45 mg - je ďalším kľúčovým elektrolytom potrebným na udržanie rovnováhy vody a elektrolytov v tele. Jeho úlohou počas tréningu je hlavne predchádzať svalovým kŕčom a udržiavať primeranú úroveň hydratácie. Okrem toho draslík môže regulovať krvný tlak a zlepšovať fyzickú výkonnosť počas intenzívneho cvičenia.

Cholín (ako L-alfa-glycerylfosforylcholín) - 240 mg - je základnou zložkou podporujúcou fungovanie nervového systému a mozgu. Jeho prítomnosť môže pomôcť zlepšiť koncentráciu, zameranie a motorickú koordináciu počas tréningu. Okrem toho cholín môže podporovať metabolické procesy, čo sa premieta do lepšieho fyzického výkonu a rýchlejšej regenerácie svalov po cvičení.

MATRICA SYMBIOTICKÉHO ČERPADLA

L-citrulín - 6000 mg - je aminokyselina, ktorá hrá kľúčovú úlohu pri produkcii oxidu dusnatého v tele. Táto zložka, prítomná v doplnku v dávke 6 000 mg, môže pomôcť rozšíriť krvné cievy, čo vedie k zlepšeniu prietoku krvi a dodávaniu väčšieho množstva kyslíka a živín do svalov počas tréningu. Tento účinok sa môže prejaviť zvýšenou vytrvalosťou a lepšou svalovou pumpou počas intenzívneho cvičenia.

Betaín bezvodý - 2500 mg - prítomný v doplnku v dávke 2500 mg, je organická zlúčenina, ktorá môže podporovať metabolizmus a fyzickú výkonnosť. Ako darca metylovej skupiny môže betaín pomôcť zlepšiť metabolické procesy v tele, čo môže viesť k zvýšeniu sily a svalovej vytrvalosti počas tréningu. Okrem toho môže mať betaín tiež osmotickú funkciu, ktorá pomáha udržiavať primeranú úroveň hydratácie buniek.

Nitrozigín (stabilizovaný inozitolovým arginátovým kremíkom) - 1500 mg - je patentovaná zlúčenina pozostávajúca z arginínu a kremíka, ktorá môže zlepšiť prietok krvi a rozšíriť krvné cievy. Táto zložka môže byť obzvlášť prospešná pre ľudí, ktorí vedú aktívny životný štýl, pretože môže zvýšiť schopnosť transportovať kyslík a živiny do svalov počas tréningu, čo sa prejavuje zvýšeným fyzickým výkonom a rýchlejšou regeneráciou.

Taurín - 1000 mg - je endogénna aminokyselina, ktorá hrá dôležitú úlohu vo fungovaní svalov a nervového systému. Táto zložka môže pomôcť zlepšiť fyzickú výkonnosť, znížiť únavu a zlepšiť koncentráciu počas tréningu. Okrem toho môže taurín pôsobiť aj ako antioxidant, ktorý chráni bunky pred oxidačným stresom spôsobeným intenzívnym fyzickým cvičením.

Bioaktívne peptidy s nízkou molekulovou hmotnosťou (ako VasoDrive-AP) - 254 mg - môžu pomôcť zlepšiť prietok krvi rozšírením krvných ciev. Táto zložka môže pomôcť zvýšiť prísun kyslíka a živín do svalov počas fyzického cvičenia, čo sa môže prejaviť zvýšeným tréningovým výkonom a rýchlejšou regeneráciou svalov po cvičení.

EndoFlo (extrakt z koreňa Kaempferia parvifloria, prášok z ovocia Mangifera indica, extrakt z listov Ginkgo biloba, extrakt z kôry Pinus massoniana) - 150 mg - je komplexná zmes rastlinných zložiek, ktorá obsahuje extrakty z koreňa Kaempferia parvifloria, prášok z ovocia Mangifera indica, extrakt z listov Ginkgo Biloba a extrakt z kôry Pinus massoniana. Táto synergia rastlinných zložiek môže pomôcť zlepšiť prietok krvi, znížiť zápal a chrániť bunky pred oxidačným stresom počas intenzívneho fyzického cvičenia.

C-glykozidxantrón (štandardizovaný na 85% mangiferínu) (ako XanthoPump TM) - 100 mg - je rastlinná zlúčenina, ktorá môže mať antioxidačné a protizápalové účinky. Táto zložka, štandardizovaná na 85% mangiferínu, môže podporovať zdravie srdca, zlepšiť prietok krvi a pomôcť znížiť zápal, čo môže byť prospešné pre ľudí, ktorí vedú aktívny životný štýl a pravidelne cvičia.

ZAMERANIE PREDKOV

Alfa-GPC (L-alfa-glycerylfosforylcholín) - 600 mg - je cholínová zlúčenina, ktorá môže podporovať kognitívne funkcie a výkonnosť mozgu. V doplnku 600 mg môže byť Alpha-GPC prospešný pre ľudí, ktorí chcú zlepšiť koncentráciu, pamäť a kognitívne schopnosti, čo sa môže premietnuť do lepšieho výkonu počas tréningu aj pri každodenných činnostiach.

DMAE (dimetylaminoetanol) bitartrát - 500 mg - t.j. dimetylaminoetanol vo forme bitartrátu, je chemická zlúčenina, ktorá sa môže použiť na zlepšenie kognitívnych funkcií a koncentrácie. V doplnku v dávke 500 mg môže DMAE podporovať vedenie nervových impulzov a produkciu neurotransmiterov, čo môže mať pozitívny vplyv na výkon mozgu počas tréningu a iných aktivít vyžadujúcich zameranie a koncentráciu.

ABSORBUJTE KRVIPRELIEVANIE

AstraGin® (Astragalus membranaceus [koreň] & extrakt z Panax notoginseng [koreň]) - 25 mg - je patentovaný rastlinný komplex, ktorý môže podporovať vstrebávanie živín v tele. V doplnku 25 mg môže byť AstraGin® prospešný pre ľudí, ktorí chcú maximalizovať potenciál ďalších zložiek obsiahnutých v produkte, čo môže prispieť k lepším tréningovým účinkom a rýchlejšej regenerácii svalov.

Extrakt z čierneho korenia (Piper nigrum) [ovocie] [Std. na 95% piperínu ako BioPerine"] - 5 mg - je zložka, ktorá môže podporiť vstrebávanie ďalších živín v tele. Pri dávke 5 mg môže čierne korenie zvýšiť biologickú dostupnosť ďalších zložiek doplnku, čo sa môže premietnuť do lepších tréningových účinkov a zlepšenia celkového zdravia a pohody.

NutriFitt Carnage Pump dávkovanie bez posilňovača:

1 porcia, 15,97 g, 30 minút pred tréningom

NutriFitt
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward