• Iba online
  • -20,00 €

Black Magic Brain Waves 120 caps

Black Magic Brain Waves 120 čiapok nootropný booster.Či už ste študent, ktorý chce vyniknúť na skúškach, profesionál, ktorý čelí výzvam v práci, alebo jednoducho niekto, kto chce zlepšiť svoje celkové kognitívne funkcie, pravdepodobne ste počuli o nootropikách - látkach, ktoré zvyšujú kognitívne schopnosti. Jedným z takýchto produktov, ktorý získava pozornosť, sú mozgové vlny čiernej mágie. Doplnok podporí vaše myslenie, udrží koncentráciu a motiváciu konať.
65,00 €
45,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Black Magic Brain Waves 120 čiapok nootropný booster.Či už ste študent, ktorý chce vyniknúť na skúškach, profesionál, ktorý čelí výzvam v práci, alebo jednoducho niekto, kto chce zlepšiť svoje celkové kognitívne funkcie, pravdepodobne ste počuli o nootropikách - látkach, ktoré zvyšujú kognitívne schopnosti. Jedným z takýchto produktov, ktorý získava pozornosť, sú mozgové vlny čiernej mágie. Doplnok podporí vaše myslenie, udrží koncentráciu a motiváciu konať.

Čo sú nootropické látky?

Nootropiká sú špeciálne doplnky stravy, ktoré ovplyvňujú fungovanie nervového systému. Ide o látky, ktoré sú určené na zvýšenie rôznych aspektov kognitívnych funkcií vrátane pamäte, kreativity, motivácie a celkovej duševnej výkonnosti. V posledných rokoch si získali popularitu, pretože ľudia hľadajú spôsoby, ako zvýšiť svoju mentálnu kapacitu a zostať konkurencieschopní v čoraz náročnejšom svete.

Black Magic Brain Waves 120 caps je:

  • podpora duševnej práce,
  • Zlepšenie pamäti,
  • Zvýšená motivácia,
  • Lepšia nálada,
  • Zvýšené sebavedomie.

Jednou z hlavných výhod mozgových vĺn čiernej mágie je jej schopnosť zvýšiť pamäť a učenie. Kombinácia zložiek spolupracuje na zlepšení tvorby a uchovávania spomienok, čo z nej robí vynikajúcu voľbu pre študentov alebo kohokoľvek, kto chce zlepšiť svoje kognitívne schopnosti.

Zloženie nootropického doplnku Black Magic Brain Waves 120 caps:

1 dávka, 4 kapsuly:

B6 (pyridoxal-5-fosfát) - 10 mg - je nevyhnutný na syntézu a metabolizmus neurotransmiterov, ako je serotonín, dopamín, norepinefrín a GABA. Tieto látky ovplyvňujú našu náladu, motiváciu, spánok a stres. Nedostatok vitamínu B6 môže viesť k poruchám nálady, depresii, úzkosti, únave a poruchám pamäti.

B12 (metylkobalamín) - 1 mg - je nevyhnutný na produkciu červených krviniek, udržiavanie zdravia nervového systému a ochranu DNA pred poškodením. Nedostatok vitamínu B12 môže viesť k anémii, svalovej slabosti, necitlivosti v končatinách, poruchám rovnováhy a demencii. Metylkobalamín je aktívna forma vitamínu B12, ktorá je lepšie absorbovaná a používaná telom ako bežný kyanokobalamín. Suplementácia metylkobalamínom môže zlepšiť pamäť, koncentráciu, náladu a zabrániť starnutiu mozgu.

Glukonát zinočnatý - 5 mg - je potrebný pre viac ako 300 enzýmov v tele, ktoré sa podieľajú na rôznych metabolických procesoch. Zinok je tiež dôležitý pre správne fungovanie imunitného systému, hojenie rán a udržanie zdravia pokožky, vlasov a nechtov. Nedostatok zinku môže viesť k infekciám, zápalom, akné, lámavým vlasom a nechtom a poruchám chuti a vône.

MATICA POSADNUTEJ MYSLE

KSM-66 (organická ashwagandha) (withania somnifera) (koreň) (std do 5%+ celkový withanolidy) - 600 mg - je organický extrakt z ashwagandhy (withania somnifera), byliny používanej v ajurvédskej medicíne. Ashwagandha má adaptogénne vlastnosti, čo znamená, že pomáha telu vyrovnať sa so stresom a znižuje hladinu kortizolu. Okrem toho ashwagandha podporuje neurologické funkcie, zlepšuje pamäť a schopnosť učiť sa a má pozitívny vplyv na náladu a kvalitu spánku. KSM-66 je štandardizovaný tak, aby obsahoval najmenej 5% withanolidov, t.j. účinných látok v ashwagandhe.

Lion's Mane Mushroom (Hericium erinaceus) - 600 mg - je huba s jedinečným vzhľadom, pripomínajúca bielu leviu hrivu. Je to silné nootropikum, ktoré podporuje optimálne zdravie mozgu. Lion's Mane stimuluje produkciu nervového rastového faktora (NGF), ktorý je zodpovedný za regeneráciu a tvorbu neurónov. Vďaka tomu Lion's Mane zlepšuje kognitívne funkcie, koncentráciu, duševnú jasnosť a náladu. Je to úžasné palivo pre mozog, ktoré vám pomôže odomknúť váš neobmedzený potenciál. Lion's Mane obsahuje dva jedinečné typy NGF - hericenóny a erinacíny, ktoré ľahko prenikajú cez hematoencefalickú bariéru.

Mačací pazúr (Uncaria tomentosa) (vnútorná kôra) - 500 mg - je rastlina z Južnej Ameriky, ktorej názov pochádza z zahnutých tŕňov na stonke. Mačací pazúr má silné protizápalové, antioxidačné a imunomodulačné vlastnosti. Pomáha chrániť nervové bunky pred poškodením a predchádzať neurodegeneratívnym ochoreniam, ako je Alzheimerova a Parkinsonova choroba. Okrem toho mačací pazúr zlepšuje cerebrálny obeh, čo sa premieta do lepšieho prísunu kyslíka a živín do mozgu.

MATICA ŠIESTEHO ZMYSLU - 1 995 mg

Alfa veľkosť (alfa-glycerylfosforylcholín) - zložka, ktorá zlepšuje kognitívne funkcie a pamäť. Je to forma cholínu, ktorá ľahko preniká cez hematoencefalickú bariéru a poskytuje substrát pre syntézu acetylcholínu, neurotransmiteru zodpovedného za prenos nervových impulzov. AlphaSize tiež podporuje produkciu fosfatidylcholínu, dôležitej zložky bunkových membrán. Vďaka tomu zaisťuje ochranu a regeneráciu neurónov a zlepšuje komunikáciu medzi nimi. AlphaSize môže tiež zvýšiť hladiny dopamínu a norepinefrínu, hormónov, ktoré ovplyvňujú náladu, motiváciu a koncentráciu.

Bezvodý kofeín - bezvodá forma kofeínu, ktorá má silný stimulačný a termogénny účinok. Kofeín stimuluje centrálny nervový systém, čo zvyšuje hladinu energie, bdelosť a duševnú výkonnosť. Kofeín tiež zvyšuje metabolizmus a lipolýzu, teda spaľovanie tukov. Okrem toho kofeín inhibuje účinok adenozínu, neurotransmitera zodpovedného za ospalosť a únavu.

Bacopa - je rastlina z čeľade rozmarínov, ktorá má dlhú tradíciu používania v ajurvédskej medicíne. Bacopa obsahuje zlúčeniny nazývané bakozidy, ktoré majú priaznivý vplyv na nervový systém. Bacopa zlepšuje dlhodobú a krátkodobú pamäť, schopnosť učiť sa a riešiť problémy. Bacopa tiež chráni mozog pred oxidačným stresom a poškodením nervových buniek. Bacopa môže tiež zmierniť príznaky depresie a úzkosti, pretože ovplyvňuje hladiny serotonínu a GABA, neurotransmiterov zodpovedných za náladu a relaxáciu.

L-theanín - je aminokyselina, ktorá sa prirodzene vyskytuje v zelenom čaji. Má relaxačný a náladu zlepšujúci účinok bez toho, aby spôsoboval ospalosť. L-theanín podporuje kognitívne funkcie, ako je koncentrácia, pamäť a kreativita. Pomáha tiež znižovať stres a úzkosť zlepšením kvality spánku.

Fosfatidylserín - fosfolipid, ktorý je nevyhnutný pre štruktúru a fungovanie bunkových membrán. Fosfatidylserín hrá kľúčovú úlohu v komunikácii medzi neurónmi a ochrane pred oxidačným poškodením. Fosfatidylserín zlepšuje schopnosť učiť sa, pamätať si a riešiť problémy. Zvyšuje tiež hladinu neurotransmiterov, ako je acetylcholín a dopamín, ktoré sú zodpovedné za motiváciu, pozornosť a náladu.

2-aminoizoheptán - je stimulant centrálneho nervového systému, ktorý zvyšuje úroveň energie, vytrvalosti a bdelosti. 2-aminoizoheptán účinkuje tak, že stimuluje uvoľňovanie norepinefrínu, hormónu zodpovedného za reakciu na boj alebo let. 2-aminoizoheptán tiež pomáha spaľovať tuk zlepšením metabolizmu a termogenézy. 2-aminoizoheptán sa môže použiť ako alternatíva ku kofeínu alebo iným stimulantom.

Vinpocetín - látka odvodená z rastliny Vinca minor, ktorá zlepšuje prietok krvi a dodávku kyslíka do mozgu. Vďaka tomu podporuje procesy učenia, pamäti a ochrany neurónov pred poškodením. Vinpocetín môže tiež zmierniť príznaky neurodegeneratívnych ochorení, ako je Alzheimerova a Parkinsonova choroba.

PQQ - je koenzým, ktorý sa podieľa na produkcii bunkovej energie a ochrane mitochondrií - organel zodpovedných za metabolizmus nervových buniek. PQQ môže zvýšiť počet a funkciu mitochondrií v mozgu, čo sa prejavuje lepším kognitívnym výkonom a odolnosťou voči oxidačnému stresu. PQQ môže tiež stimulovať rast nových neurónov a spojenia medzi nimi.

Huperzín A (1%) - je alkaloid izolovaný z rastliny Huperzia serrata, ktorý inhibuje účinok enzýmu acetylcholínesterázy zodpovedného za rozklad neurotransmitera acetylcholínu. Acetylcholín je nevyhnutný pre správne fungovanie pamäti, pozornosti a učenia. Huperzín A môže zlepšiť tieto kognitívne funkcie, ako aj chrániť mozog pred poškodením spôsobeným hypoxiou alebo toxínmi.

Black Magic Brain Waves 120 caps nootropické dávkovanie:

1 porcia, 4 kapsuly ráno.

Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward