• Iba online
  • -40,00 €

Core Labs Andro Bolic 60 kapslí

Core Labs Andro Bolic 60 kapslí je pokročilý anabolický zásobník založený na prírodných zložkách!Core Labs Andro Bolic 60 čiapky je účinný anabolický, ktorý využíva prírodné účinné látky, ktoré účinne urýchľujú rast svalovej hmoty. Doplnok obsahuje vysokú dávku Turkesterónu, prírodnej anabolickej látky, ktorá si v súčasnosti získala popularitu vďaka svojej sile a vysokej účinnosti. A čo viac, nájdete ďalší zdroj ekdysteroidov, vrátane 20-hydroxyecdysone, ktorý má účinok budovania svalovej hmoty.

99,99 €
59,99 € Ušetríte 40,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Core Labs Andro Bolic 60 kapslí je pokročilý anabolický zásobník založený na prírodných zložkách!

Core Labs Andro Bolic 60 kapslí je účinný anabolický, ktorý využíva prírodné účinné látky, ktoré účinne urýchľujú rast svalovej hmoty. Doplnok obsahuje vysokú dávku Turkesterónu, prírodnej anabolickej látky, ktorá si v súčasnosti získala popularitu vďaka svojej sile a vysokej účinnosti. A čo viac, nájdete ďalší zdroj ekdysteroidov, vrátane 20-hydroxyecdysone, ktorý má účinok budovania svalovej hmoty.

Core Labs Andro Bolic Účinky:

  • prírodné zložky,
  • Stimuluje rast svalového tkaniva,
  • silné anabolické účinky,
  • Podporuje rast čistej svalovej hmoty,
  • Buduje silu,
  • Znižuje katabolizmus,
  • podporuje citlivosť na inzulín,
  • Inhibuje kortizol,
  • Má antioxidačné vlastnosti.

Pre koho sa odporúča Core Labs Andro Bolic?
Doplnok je venovaný ľuďom, ktorí chcú zvýšiť svalovú hmotu bez použitia umelých anabolík. Doplnok poskytuje iba prírodné anaboliká, ktoré silne podporujú rast svalovej hmoty. Ak vám kreatín v súčasnosti nestačí, Core Labs Andro Bolic bude vynikajúcim prostriedkom na získanie niečoho viac z vašej postavy.

Zloženie:
1 porcia, 1 kapsula:
Ajuga Turkestanica Extrakt (10% Turkesterón) - 500 mg - rastlina je bohatá na Turkesterón, silnú anabolickú látku zo skupiny ekdysteroidov. Funguje tak, že stimuluje anabolizmus, ktorý zase zvyšuje syntézu svalových bielkovín. Látka navyše účinne zvyšuje libido, urýchľuje regeneráciu a umožňuje vykonávať intenzívnejšie úsilie, čo sa premieta aj do tréningového efektu. Látka sa nazýva "rastový faktor" kvôli svojmu silnému pôsobeniu na budovanie svalov.

Ecdysterón - je skupina steroidných zlúčenín prírodného pôvodu, ako je 20-hydroxyecdyzón. Pôsobenie látky účinne zintenzívňuje procesy syntézy bielkovín, čo prispieva k rýchlemu prírastku svalovej hmoty. Účinná látka tiež zvyšuje citlivosť tkanív na inzulín, čo prispieva k zvýšenej schopnosti používať živiny pre energetické potreby. Zaujímavé je, že ekdysterón má tiež účinok podobný EPO, ktorý prispieva k zvýšeniu vytrvalosti a svalovej výkonnosti.

Epikatechín - má účinok, ktorý znižuje aktivitu myostatínu. Nie je to typický inhibítor myostatínu, ale prostredníctvom špecifických akcií, ako je zvýšenie hladiny folikulstatínu, inhibuje aktivitu myostatínu, čo vám umožňuje zvýšiť možnosť budovania svalovej hmoty. Epicatechin je tiež považovaný za silne podporu regeneračných procesov, čo nám účinne umožňuje trénovať tvrdšie. Jeho silné antioxidačné vlastnosti zase dokonale chránia telo pred voľnými radikálmi, čím chránia bunky pred katabolizmom.

Laxosterón (Laxogenín) - je primárne zameraný na silnú anabolickú podporu. Má priamy vplyv na proces syntézy svalových bielkovín, čo prispieva k rýchlejšej regenerácii svalov po cvičení, ale tiež urýchľuje ich nadstavbu - zahusťuje svalové vlákna, čo ich účinne posilňuje a zvyšuje ich hmotnosť. Laxogenín má tiež účinok na podporu citlivosti na inzulín.

Extrakt z hroznových jadier - účinnosť extraktu z hroznových jadier je v prvom rade spojená s obsahom oligomérických komplexov proantokyanidínov (OPC). Okrem toho extrakt oplýva fenolovými kyselinami, flavonoidmi a antokyanínmi. Jeho silný antioxidačný účinok účinne chráni pred zápalovými stavmi, chráni kardiovaskulárne ochorenia a urýchľuje regeneráciu. Treba tiež spomenúť, že extrakt zo semien je bohatým zdrojom resveratrolu s antiestrogénovými vlastnosťami.

Vitamín E TPGS - má silné antioxidačné vlastnosti, znižuje negatívny vplyv voľných radikálov na organizmus a chráni pred oxidačným stresom. Vitamín E je zodpovedný za mnohé metabolické a enzymatické funkcie; jeho pôsobenie okrem iného zabraňuje tvorbe rakovinových buniek a chráni koronárne cievy pred aterosklerózou.

Vitamín B6 - je nevyhnutný pre mnohé metabolické procesy, napr. ovplyvňuje metabolizmus bielkovín. Je tiež zodpovedný za mnohé procesy súvisiace s nervovým systémom - jeho regeneráciu, ale tiež ovplyvňuje hladinu prolaktínu, čím účinne znižuje jeho aktivitu.

Piperín - je prísada, ktorá dokonale zvyšuje účinky doplnku. Inhibuje mnoho pečeňových enzýmov, čo robí naše telo schopným používať doplnok efektívnejšie. Piperín má tiež protizápalový účinok.

Naringenin - je prírodná látka nachádzajúca sa v grapefruite. Má antibakteriálny účinok, znižuje zápal, vyrovnáva voľné radikály a stimuluje lipolýzu.

Vitamín D3 - má široké spektrum aktivity. Používa sa v športových doplnkoch pre svoje vlastnosti stimulujúce testosterón. Vitamín D3 účinne aktivuje mnoho anabolických procesov, je zodpovedný za vašu pohodu a libido a podporuje funkciu svalov a kĺbov.

Dávkovanie: 1 kapsula 2 krát denne.

Core Labs X
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

PEScience Alphamine 244g PEScience Alphamine 244g
  • Iba online
  • -17,00 €

PEScience Alphamine 244g

Cena 32,99 € Bežná cena 49,99 € -17,00 €
Revange Hydro Pump 400g Revange Hydro Pump 400g
  • Iba online
  • -10,00 €

Revange Hydro Pump 400g

Cena 29,98 € Bežná cena 39,98 € -10,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward