• Iba online
  • -30,00 €

Man Sports Ecdyturk Pro 90 kapslí

Man Sports Ecdyturk Pro 90 kapslí je pokročilý anabolický zásobník založený na prírodných zložkách!Je účinný anabolický, ktorý využíva prírodné účinné látky, ktoré účinne urýchľujú rast svalovej hmoty. Doplnok obsahuje vysokú dávku Turkesterónu, prírodnej anabolickej látky, ktorá si v súčasnosti získala popularitu vďaka svojej sile a vysokej účinnosti. A čo viac, nájdete ďalší zdroj ekdysteroidov, vrátane 20-hydroxyecdysone, ktorý má účinok budovania svalovej hmoty.

99,00 €
69,00 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Man Sports Ecdyturk Pro 90 kapslí je pokročilý anabolický zásobník založený na prírodných zložkách!Man Sports Ecdyturk Pro 90 kapslí je účinný anabolický, ktorý využíva prírodné účinné látky, ktoré účinne urýchľujú rast svalovej hmoty. Doplnok obsahuje vysokú dávku Turkesterónu, prírodnej anabolickej látky, ktorá si v súčasnosti získala popularitu vďaka svojej sile a vysokej účinnosti. A čo viac, nájdete ďalší zdroj ekdysteroidov, vrátane 20-hydroxyecdysone, ktorý má účinok budovania svalovej hmoty.

Man Sports Ecdyturk Pro 90 kapslí účinky:

  • prírodné zložky,
  • Stimuluje rast svalového tkaniva,
  • silné anabolické účinky,
  • Podporuje rast čistej svalovej hmoty,
  • Buduje silu,
  • Znižuje katabolizmus,
  • podporuje citlivosť na inzulín,
  • Inhibuje kortizol,
  • Má antioxidačné vlastnosti.

Pre koho sa odporúča Man Sports Ecdyturk Pro 90 kapslí?
Doplnok je venovaný ľuďom, ktorí chcú zvýšiť svalovú hmotu bez použitia umelých anabolík. Doplnok poskytuje iba prírodné anaboliká, ktoré silne podporujú rast svalovej hmoty. Ak vám kreatín v súčasnosti nestačí, Man Sports Ecdyturk Pro 90 kapslí bude vynikajúcim prostriedkom na získanie niečoho viac z vašej postavy.

Zloženie:

Ajuga Turkestanica Extrakt (10% Turkesterón) - 1000 mg - rastlina je bohatá na Turkesterón, silnú anabolickú látku zo skupiny ekdysteroidov. Funguje tak, že stimuluje anabolizmus, ktorý zase zvyšuje syntézu svalových bielkovín. Látka navyše účinne zvyšuje libido, urýchľuje regeneráciu a umožňuje vykonávať intenzívnejšie úsilie, čo sa premieta aj do tréningového efektu. Látka sa nazýva "rastový faktor" kvôli svojmu silnému pôsobeniu na budovanie svalov.

Ecdysterón 1000mg- je skupina steroidných zlúčenín prírodného pôvodu, ako je 20-hydroxyecdyzón. Pôsobenie látky účinne zintenzívňuje procesy syntézy bielkovín, čo prispieva k rýchlemu prírastku svalovej hmoty. Účinná látka tiež zvyšuje citlivosť tkanív na inzulín, čo prispieva k zvýšenej schopnosti používať živiny pre energetické potreby. Zaujímavé je, že ekdysterón má tiež účinok podobný EPO, ktorý prispieva k zvýšeniu vytrvalosti a svalovej výkonnosti.

Dávkovanie: 1 kapsula 3 krát denne.

MAN Sports
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward