• Iba online
  • -20,00 €

I-Prevail Dream Chaser 300g

Pokročilý doplnok na zotavenie I-Prevail Dream Chaser na spánok. Receptúra obsahuje účinné zložky ako L-Dopa, GABA, aminokyseliny na zvýšenie GH, hladiny IGF a zložky na urýchlenie spaľovania tukov počas spánku. Doplnok má priaznivý vplyv na činnosť mozgu a zaisťuje hlboký a pokojný spánok.
Príchute
59,99 €
39,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Nočný spánok Dream Chaser a receptúra na zotavenie pre dokonalý spánok!

Pokročilý doplnok na zotavenie I-Prevail Dream Chaser na spánok. Receptúra obsahuje účinné zložky ako L-Dopa, GABA, aminokyseliny na zvýšenie GH, hladiny IGF a zložky na urýchlenie spaľovania tukov počas spánku. Doplnok má priaznivý vplyv na činnosť mozgu a zaisťuje hlboký a pokojný spánok.

Nočný spánok a regeneračný vzorec Dream Chaser je:

  • Výrazne zlepšená kvalita spánku,
  • Rýchlejšie zaspávanie,
  • Hlbší spánok,
  • Zlepšené zotavenie,
  • zlepšená pohoda,
  • Znížený stres.

Ako funguje receptúra nočného spánku a zotavenia Dream Chaser?

Extrakt z kôry magnólie ovplyvňuje správne fungovanie nervového systému a zlepšuje kvalitu spánku. Kava Kava jemne zvyšuje náladu a huperzín má účinok proti úzkosti, znižuje účinky škodlivého kortizolu, aby sa ráno prebudil uvoľnený a oddýchnutý. Dream Chaser je jedným z najúčinnejších pomôcok na spánok a regeneráciu s bezpečnými účinkami.

zloženie:
1 porcia, 10 gramov:

Citrát horečnatý - 400 mg - je najlepšie absorbovaným zdrojom horčíka kvôli jeho najväčšej podobnosti so zlúčeninami nachádzajúcimi sa v potravinách. Organické zlúčeniny horčíka vynikajú nad anorganickými z hľadiska úrovne rozpustnosti, ktorá je pre citrát horečnatý výrazne vyššia v porovnaní s jeho anorganickými náprotivkami. Tento faktor významne zvyšuje biologickú dostupnosť horčíka z takéhoto zdroja a môže byť až 90%. Doplnok pomáha udržiavať rovnováhu elektrolytov, zdravé zuby a kosti.

Zinok - 30 mg - má detoxikačný účinok na organizmus a neutralizuje škodlivé účinky ťažkých kovov kadmia a olova. Medzi jeho priaznivé účinky patrí zlepšenie metabolizmu, urýchlenie hojenia rán, zlepšenie stavu mysle, ochrana očí a starostlivosť o správne fungovanie zmyslov. Je dokázaný účinok zinku na zlepšenie stavu pokožky, vlasov a nechtov. Minerál sa podieľa na spracovaní mastných kyselín, čo má vplyv na regeneráciu tkanív - najmä pokožky. Pomáha rýchlejšie hojiť rany a dopĺňa defekty tkaniva.

Matrica uvoľňujúca rastový hormón:

GABA - 2500 mg - je hlavným neurotransmiterom tela, ktorý znižuje excitabilitu neurónov v celom nervovom systéme. Suplementácia GABA pomáha zvyšovať množstvo alfa vĺn v mozgu, čo podporuje stav "hlbokej relaxácie" a pomáha udržiavať pokoj tvárou v tvár stresu. GABA bola úspešná nielen pri podpore relaxácie, ale tiež znižuje úzkosť, čo je obzvlášť prospešné pre tých, ktorí sa snažia "otvoriť" v sociálnych situáciách, čo sa prejavuje ľahkosťou pri vytváraní nových priateľov.

L-lyzín - 1 200 mg - lyzín musí byť dodávaný z potravy, pretože naše telo ho nedokáže syntetizovať. Vykazuje antioxidačné vlastnosti (ničí voľné radikály) a tým pomáha bojovať proti chorobám, pomáha zvyšovať hladinu rastového hormónu, je prítomný pri stavbe kolagénu, uľahčuje vstrebávanie vápnika a zlepšuje duševnú koncentráciu.

L-arginín HCL - 1200 mg - zvyšuje prísun krvi do svalového tkaniva, čím zlepšuje prísun energie a stavebných látok do kostrových svalov podrobených intenzívnemu tréningu. Suplementácia touto aminokyselinou zefektívňuje tréning a svaly sú lepšie zásobované krvou, kyslíkom a živinami. Použitie L-arginínu HCl uľahčuje rozvoj svalovej hmoty, zlepšuje výkon a tréningovú vytrvalosť. Okrem toho môže L-arginín HCl znížiť akumuláciu nepriaznivých metabolitov, ako je kyselina mliečna a močovina, ktoré vznikajú počas svalovej práce a vedú k predčasnej svalovej únave.

Komplex na podporu spánku:

Extrakt z koreňa valeriány lekárskej - 600 mg - Valerián, inak známy ako valerián, je jedným z najpopulárnejších spôsobov, ako sa vyrovnať so stresom a vysokým nervovým napätím. Umožňuje vám rýchlo sa upokojiť, eliminuje úzkosť a vysokú nervozitu. Okrem toho uľahčuje zaspávanie a zdravý spánok po celú noc. Valeriána vďačí za svoje účinky mnohým aktívnym zložkám, ako je valeranon, valerenal, estery kyseliny izovaleriánskej a flavonoidy. Niektoré z týchto zložiek umožňujú aktiváciu receptorov GABA, vďaka čomu sa mozog rýchlo odpojí od zbytočných a stresujúcich podnetov a poskytuje okamžitý pokoj.

L-tryptofán - 500 mg - táto aminokyselina je obsiahnutá napr. v mliečnych bielkovinách a jej úloha je úzko spojená s duševným stavom a náladou, ktorá aktívne reguluje nervový systém. Úloha tryptofánu v ľudskom tele je veľmi dôležitá. Je to preto, že reguluje mnoho dôležitých procesov, ktoré zase určujú správne fungovanie celého organizmu.

Mucuna Pruriens - 500 mg - liečivá rastlina; jeho semená obsahujú levodopu, ktorá je priamym prekurzorom dopamínu a účinnou liečbou Parkinsonovej choroby. Zlepšuje náladu a zvyšuje aktivitu, čo vedie k zvýšeniu cvičebnej kapacity a sexuálnych funkcií. Účinne zvyšuje kapacitu syntézy dopamínu. Tento úžasný neurotransmiter je neuveriteľne dôležitým prvkom pre správne fungovanie nervového systému a tok nervových signálov. Nedostatok dopamínu bol preukázaný u ľudí s diagnostikovanou Parkinsonovou chorobou, najmä v oblastiach mozgu zodpovedných za jej motorické hladiny. Nízke hladiny tohto neurotransmitera sa môžu prejaviť ako nástup výpadkov pamäti, problémy s dosiahnutím plného sústredenia a koncentrácie a starší ľudia sú často postihnutí.

Extrakt z koreňa Kava Kava - 400 mg - takzvané kavalaktóny a ďalšie zložky nachádzajúce sa v jeho hrubých a hrubých koreňoch sú zodpovedné za mimoriadne vlastnosti tejto rastliny. Obsah kavalaktónov v danej kave sa pohybuje od 3% do 20%. Kava kava má vplyv na limbický systém. Ide o skupinu vzájomne prepojených hlbokých mozgových štruktúr, rovnakých u všetkých cicavcov, ktorá ovplyvňuje emócie, správanie a rôzne autonómne funkcie. Toto korenie spôsobuje pocity šťastia, bezstarostnosti a spokojnosti.

Extrakt z kôry magnólie - 200 mg - magnolol a honokiol prítomné v magnólii prechádzajú hematoencefalickou bariérou a pôsobia na nervový systém. Zlúčeniny zvyšujú aktivitu acetylcholínu zvýšením jeho uvoľňovania z cholinergných neurónov. Okrem toho je 4-0-metylhonokiol inhibítorom acetylcholínesterázy, enzýmu, ktorý rozkladá acetylcholín. Účinné látky v rastline zvyšujú kognitívne funkcie a pôsobia proti starnutiu mozgu.

L-theanín - 100 mg - je neproteínová aminokyselina, ktorá sa prirodzene nachádza v listoch kamélie zeleného čaju. Má psychoaktívne vlastnosti, pretože ľahko prechádza hematoencefalickou bariérou. Stabilizuje náladu, upokojuje a zmierňuje príznaky stresu a úzkosti. Používa sa tiež ako nootropné činidlo - zlepšuje kognitívne funkcie, pracovný výkon a efektívnosť učenia. Výskumníci preukázali účinnosť Teanine pri zvyšovaní pozornosti, bdelosti a produktivity, s účinkami viditeľnými už počas prvej hodiny podania.

5-HTP - 50 mg - prirodzene sa vyskytujúca látka, ktorá sa extrahuje zo semien západoafrickej rastliny Griffonia simplicifolia. Ľudia majú schopnosť produkovať ho spontánne z L-tryptofánu, aminokyseliny nachádzajúcej sa v produktoch obsahujúcich bielkoviny, hoci konzumácia tejto aminokyseliny nezabezpečuje trvalý nárast 5-HTP v tele. V praxi pôsobí 5-hydroxytryptofán ako prekurzor serotonínu (5 HT), ktorý premieňa - zabezpečuje zvýšenie hladín tohto veľmi dôležitého hormónu - neurotransmiter, ktorý hrá obrovskú úlohu v mnohých ľudských funkciách. Pri perorálnom podaní sa 5-HTP rýchlo dostáva do krvného obehu a absorbuje sa vo viac ako 70 %. 5-HTP zlepšuje náladu a zvyšuje hladinu energie; užívaním doplnku 5-HTP je oveľa jednoduchšie vytrvať v prebiehajúcej liečbe chudnutia.

Melatonín - 3 mg - organická chemická zlúčenina - derivát tryptofánu, ktorý plní úlohu "hormónu spánku" v ľudskom tele. Vyrába sa v epifýze, konkrétnejšie v špeciálnych bunkách nazývaných pinealocyty. Melatonín je trochu príbuzný s ďalším dôležitým neurohormónom, serotonínom. Prostredníctvom niekoľkých chemických reakcií sa serotonín mení na melatonín, keď vznikne potreba (a podmienky sú správne). Melatonín sa môže použiť aj pri práci na zmeny - keď potrebujete ísť spať v nezvyčajných hodinách, alebo keď sa "hodiny posunú" v prípade fenoménu Jet Lag.

Huperzín A - 2 mg - alkaloid so schopnosťou preniknúť cez hematoencefalickú bariéru, ktorý je negatívnym katalyzátorom rozpadu acetylcholínu, zlepšuje nervové vedenie a má významný vplyv na koncentráciu, asociáciu a pamäť. Pomáha zmierňovať účinky oxidačného stresu, zabraňuje depresii a vykazuje neuroprotektívne vlastnosti zlepšujúce náladu. Pri športových doplnkoch sa odporúča pred tréningom, pred cvičením a počas cvičebných období na zlepšenie koncentrácie.

Dávkovanie: 1 odmerka 30 minút pred spaním.

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward