• Iba online
  • -20,00 €

Hi-Tech Pharmaceuticals ArimiPlex 60 tabliet

Hi-Tech Pharmaceuticals ArimiPlex 60 tabliet.Je nový, komplexný prípravok podporujúci hormonálnu rovnováhu po použitých cykloch. Doplnok PCT obsahuje zložky, ktoré stimulujú produkciu testosterónu a regulujú hladiny estradiolu. Bohatý na Arimistane, inhibítor aromatázy, zabraňuje premene mužských na ženské hormóny. ArimiPlex je jedným z najlepších antiestrogénových prípravkov podporujúcich budovanie svalovej hmoty. Odporúča sa používať na obnovenie homeostázy tela, optimalizáciu hormonálneho prostredia a podporu fungovania vnútorných orgánov.
69,99 €
49,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hi-Tech Pharmaceuticals ArimiPlex 60 tabliet.Hi-Tech Pharmaceuticals ArimiPlex je nový, komplexný prípravok podporujúci hormonálnu rovnováhu po použitých cykloch. Doplnok PCT obsahuje zložky, ktoré stimulujú produkciu testosterónu a regulujú hladiny estradiolu. Bohatý na Arimistane, inhibítor aromatázy, zabraňuje premene mužských na ženské hormóny. ArimiPlex je jedným z najlepších antiestrogénových prípravkov podporujúcich budovanie svalovej hmoty. Odporúča sa používať na obnovenie homeostázy tela, optimalizáciu hormonálneho prostredia a podporu fungovania vnútorných orgánov.

Pozitívne ovplyvňuje fungovanie endokrinného a obehového systému, zvyšuje libido a výrazne zvyšuje silu. Okrem toho si môžete všimnúť zrýchlenie spaľovania tukových usadenín. S cieľom maximalizovať biologickú dostupnosť zložiek obsiahnutých v ArimiPlex výrobca použil technológiu zapuzdrenia CyclosomeTM, ktorá zahŕňa uzavretie účinných látok do membrán vyrobených z fosfatidylcholínu.

Extrakt zo Saw Palmetto - získaný z plodov Serenoa repens sa vyznačuje vysokým obsahom mastných kyselín, čo dokazuje schopnosť inhibovať aktivitu 5-alfa-reduktázy, ktorá transformuje testosterón na dihydrotestosterón. DHT má oveľa vyšší adrenergný potenciál, spôsobuje mnoho vedľajších účinkov charakteristických pre príliš vysoké hladiny androgénov. Okrem obmedzenia negatívnych účinkov aktivity dihydrostestosterónu pomáha rastlinný extrakt udržiavať vysokú hladinu mužského pohlavného hormónu v krvi.

NAC - je modifikovaná forma cysteínu, ktorá bola pripojená k acetylovej skupine. NAC má za následok zvýšenie hladiny antioxidant-glutatiónu, čo zase znižuje poškodenie na bunkovej úrovni, urýchľuje posttraumatické regeneračné procesy a podporuje tvorbu svalovej hmoty. Zníženie poškodenia na bunkovej úrovni úzko koreluje s oneskorením procesov starnutia. NAC sa viaže a vylučuje toxické metabolity, ktoré vznikajú, keď steroidy prechádzajú pečeňou.

Extrakt z pygea - extrakt z africkej čerešne, pygeum obsahuje rastlinnú zlúčeninu beta-sitosterol, podporuje správne močenie.

Extrakt zo žihľavy dvojdomá - rastlina a látky, ktoré obsahuje, majú silné antioxidačné, protiagregačné, protizápalové, hypocholesterolemické a hypoglykemické účinky. Tieto vlastnosti znamenajú, že žihľava sa stáva čoraz populárnejšou a neustále hľadá nové profylaktické a terapeutické aplikácie pre jej možné použitie pri mnohých chorobách a ochoreniach.

Arimistane (Androsta-3,5-dién-7,17-dión) - je veľmi silný inhibítor aromatázy (AI), ktorý pracuje prostredníctvom mnohých rôznych mechanizmov, aby priviedol naše telo do anabolického stavu. Znižuje hladinu kortizolu a estrogénu a zároveň zvyšuje hladinu voľného testosterónu. Užívatelia prípravku zaznamenali výrazné zlepšenie libida a zlepšené prírastky sily počas tréningu. Okrem toho pomocou redukčnej diéty si môžete všimnúť zrýchlenú rýchlosť spaľovania tukových usadenín.

Extrakt zo senovky gréckej - bylina, ktorá má výrazný stimulačný účinok na zvýšenie voľného testosterónu. Saponíny obsiahnuté v senovke gréckej pracujú dvoma spôsobmi. Prvým je zvýšenie uvoľňovania CRH z hypotalamu, ktorý stimuluje hypofýzu k produkcii ACTH, čo zase zvyšuje produkciu androgénov v kôre nadobličiek. Druhým spôsobom je priame pripojenie k rovnakým receptorom, na ktoré sa testosterón pripája a má anabolické androgénne účinky. Má pozitívny vplyv na celkovú hladinu androgénov. Senovka grécka stimuluje produkciu červených krviniek, zvyšuje vstrebávanie živín v tenkom čreve, zvyšuje zadržiavanie dusíka v tele, stimuluje syntézu bielkovín, ktorá stimuluje myogenézu (vývoj svalového tkaniva), rast chrupavky, kostí a spojivového tkaniva.

Extrakt z Tribulus Terrestris - extrakt z muškátového kvetu je silný posilňovač rastlinného testosterónu. Je to najsilnejší rastlinný anabolický vzorec dostupný na trhu - a zároveň absolútne bezpečný. Posilňuje vitalitu tela, zvyšuje svalovú hmotu a silu, zvyšuje sexuálnu výkonnosť, pomáha budovať svalovú hmotu, reguluje hormonálnu rovnováhu tela, zabraňuje hypertrofii prostaty a zvyšuje sekréciu testosterónu.

Extrakt z hroznových jadier - hroznové semená sú bohaté na antioxidanty vrátane fenolových kyselín, antokyanov, flavonoidov a oligomérnych komplexov proantokyanidínu (OPC). Vďaka vysokému obsahu antioxidantov môže GSE pomôcť chrániť pred oxidačným stresom, poškodením tkanív a zápalom a predchádzať chorobám. Resveratrol prítomný v extrakte z hroznových jadier pôsobí ako antioxidant a zachytáva voľné radikály, ktoré poškodzujú zdravé bunky tela. Je látka, ktorá znižuje absorpciu LDL cholesterolu v stenách krvných ciev, čím znižuje riziko srdcových ochorení a aterosklerózy. Inhibuje agregáciu krvných doštičiek a zabraňuje tvorbe nebezpečných zrazenín. Je vnímaná ako látka, ktorá má vlastnosti proti obezite a môže mať priaznivé účinky aj pri prevencii cukrovky. Okrem toho má schopnosť znižovať krvný tlak, čo je dôležitý faktor pri prevencii civilizačných ochorení.

Extrakt z červenej kvasnicovej ryže - je jedinečný prírodný doplnok, ktorý pomáha udržiavať normálnu hladinu cholesterolu v krvi. Pôsobením na cholesterol môže červená kvasnicová ryža pomôcť zastaviť srdcové ochorenia a ich komplikácie.

Extrakt z ostropestreca mariánskeho - je zdrojom silymarínu. Flavonoligánový komplex prítomný v škrupine semien ostropestreca mariánskeho. Okrem vyššie uvedeného silymarínu obsahuje surovina aj cenné zlúčeniny, ako sú fytosteroly, flavóny, fenolové glykozidy, ako aj vitamíny E a F. Látka pôsobí ako stabilizátor bunkových membrán, má cholagogický, detoxikačný, protizápalový a spazmolytický účinok. Účinne reguluje prechod potravy a chráni pečeňové bunky pred škodlivými účinkami alkoholu a mykotoxínov. Má antioxidačný účinok, zabraňuje cirhóze obličiek a srdca. Vzhľadom na svoju schopnosť znižovať zlý cholesterol v krvi sa odporúča na liečbu prirodzenej hypercholestrelolémie.

Dávkovanie:

1 tableta ráno a 1 tableta večer.

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Rule 1 R1 Whey Blend 2200g Rule 1 R1 Whey Blend 2200g
  • Iba online
  • Výpredaj
  • -20,00 €

Rule 1 R1 Whey Blend 2200g

Cena 39,98 € Bežná cena 59,98 € -20,00 €
Cartel Labz Omerta 300g Cartel Labz Omerta 300g
  • Iba online
  • -20,00 €

Cartel Labz Omerta 300g

Cena 39,99 € Bežná cena 59,99 € -20,00 €
RedCon1 Total War 420g RedCon1 Total War 420g
  • Iba online
  • -30,00 €

RedCon1 Total War 420g

Cena 29,99 € Bežná cena 59,99 € -30,00 €
arrow_upward