• Iba online
  • -20,00 €

5% Nutrition Bigger by the Day 120 kapslí

Rich Piana 5% Nutrition Bigger by the Day 120 kapslí.Bigger By The Day® je najsilnejší prírodný budovateľ svalov, ktorý je k dispozícii. Tento hardcore vzorec teraz obsahuje extrakt z ajugy spolu s prísadami ako Epicatechin, HICA, leucín, a teraz masívna dávka turkesterónu, nič iné sa nepribližuje!

85,00 €
65,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Rich Piana 5% Nutrition Bigger by the Day 120 kapslí.Bigger By The Day® je najsilnejší prírodný budovateľ svalov, ktorý je k dispozícii. Tento hardcore vzorec teraz obsahuje extrakt z ajugy spolu s prísadami ako Epicatechin, HICA, leucín, a teraz masívna dávka turkesterónu, nič iné sa nepribližuje!

Pokiaľ ide o prirodzených staviteľov svalov, v súčasnosti je k dispozícii niekoľko produktov, ktoré sa radi chvália tým, aké sú hardcore. Videli ste reklamy a počuli ste humbuk. Počúvali sme to dosť dlho! Rozhodli sme sa zakročiť a ukázať im, ako to robia veľkí chlapci. 5% Nutrition definuje slovo "hardcore" už roky a teraz sme navrhli najsilnejší legálny muscle builder na trhu - Bigger By The Day®!

Vzali sme najsilnejšie legálne, úplne prírodné zložky na budovanie svalov, ktoré sú k dispozícii - vrátane silného turkesterónu - áno, čítate správne - a spojili sme ich do jedného neuveriteľného produktu. Potom sme sa odvážili urobiť ho silnejším ako akýkoľvek iný produkt!

Pozrite sa na tieto zložky:

Extrakt z ajugy (Ajuga turkestanica) (celá bylina) - 1,000 mg - Vzali sme tento silný prírodný staviteľ svalov a pridali sme ho do jediného zloženia, ktoré to dokáže zvládnuť - Bigger By The Day®!

Štúdie in vitro ukazujú účinnosť tejto neuveriteľnej zložky! Jednou z hlavných výhod turkesterónu je stimulácia syntézy bielkovín. Spolu so zvýšenou svalovou hmotou prostredníctvom syntézy bielkovín podporuje turkesterón zvýšenú silu. Má tiež antikatabolické vlastnosti, pretože pomáha telu zachovať svalovú hmotu, keď obmedzujete kalórie.

To je celkom zoznam pôsobivých výhod! So zvyškom tvrdých ingrediencií v tomto výnimočnom zložení urobí Bigger By The Day® obrovský rozdiel vo vašich tréningoch a výsledkoch!

Turkesterón funguje najlepšie, keď sa užíva s jedlom s vysokým obsahom bielkovín, takže sa uistite, že užívate Bigger By The Day® s dvoma najvyššími proteínovými jedlami dňa.

Extrakt zo zeleného čaju (90% Epicatechin) - 300 mg - Táto zložka je flavonol, ktorý sa bežne nachádza v tmavej čokoláde a zelenom čaji. Táto zlúčenina má vlastnosti rastu svalov a môže stimulovať produkciu oxidu dusnatého. Hovoríme o zvýšených pumpách a zlepšenom dodávaní živín do vašich pracujúcich svalov. Jedným z hlavných spôsobov, ako stimuluje rast, je inhibícia myostatínu. Čo je myostatín? Je to typ proteínu známy ako rastový faktor, ktorý reguluje, aké veľké môžu byť vaše svaly. V skutočnosti kladie strop na rast svalov. Môžete zvýšiť strop svojho potenciálu pre zisky inhibíciou myostatínu. (4,5)

HICA - 500 mg - Táto zložka je tiež známa ako kyselina A-hydroxyizokapronová alebo kyselina leuková. HICA je metabolit leucínu, čo znamená, že keď metabolizujeme leucín, naše telo sa rozkladá na HICA a iné metabolity, ako je HMB. Funguje to takto. Leucín, ktorý sa rozkladá na HICA, sa najprv metabolizuje na KIC. Potom sa ďalej rozkladá na HICA; V tomto okamihu je k dispozícii na použitie. Klinické štúdie ukázali, že HICA môže stimulovať prírastky a znížiť bolesť svalov. (6)

Leucín - 200 mg - Leucín je jednou z BCAA a bezpochyby najsilnejšou aminokyselinou. Priamo sa podieľa na stimulácii dráhy mTOR, ktorá zase aktivuje syntézu proteínov. Ak sú vaším cieľom zisky, leucín by mal byť veľmi vysoko na vašom zozname doplnkov. (7) Kombináciou leucínu, HICA a turkesterónu sme vytvorili silné trio, ktoré bude účinne stimulovať syntézu bielkovín.

Bioperínový® extrakt z čierneho korenia - 10 mg - V konečnom dôsledku účinnosť akéhokoľvek produktu závisí od toho, ako dobre sa vstrebáva. Samozrejme, chceli sme si byť istí, že tento silný staviteľ svalov je plne absorbovaný pre maximálne výhody. Táto zložka je dobre známa ako účinný zosilňovač absorpcie, ktorý zlepšuje vstrebávanie živín a zložiek, s ktorými je spárovaná. (8)

Pokiaľ ide o najsilnejší prírodný hardcore svalový staviteľ, ktorý bol navrhnutý pre vážne výsledky, Bigger By The Day® prináša!

Epicatechine je flavonoid, ktorý sa nachádza v kakaových semenách a v zelenom čaji. Zdravotné účinky epicatechinu sú známe už niekoľko sto rokov, no nedávne výskumy ukázali, že tento flavonoid môže byť prospešný pre liečbu úbytku svalovej hmoty. Prečo je to tak? Epicatechine pôsobí ako inhibítor myostatínu. V stručnosti povedané, myostatín predstavuje gén v ľudskom tele, ktorý diktuje, koľko svalov máme. V minulosti sa genetickým výskumníkom podarilo vynájsť blokátory myostatínu a to bol zásadný prielom v genetickom dopingu. Pokiaľ je myostatínu v organizme málo, máme viac svalov a naopak. Jeho blokovanie je teda na mieste. Okrem priameho vplyvu na nárast svalovej hmoty má epicatechine ďalšie významné vlastnosti pre zdravie: zníženie rizika vzniku kardiovaskulárnych problémov, zvýšenie záťažovej kapacity, zvýšená angiogenéza (tvorba krvných ciev).Optimálna denná dávka predstavuje 300 – 600 mg Epicatechinu. Môžete ho užívať neobmedzene počas celého roka. Epicatechine je látka, ktorá podľa vedcov môže konkurovať aj penicilínu. Podľa najnovších výskumov je pre ľudský organizmus tak dôležitý, že by mal byť zaradený medzi vitamíny.

Dávkovanie: 4 kapsle denne, 60 dní,potom 30 dní pauza

5% Nutrition
Nový produkt
4 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Revange Hydro Pump 400g Revange Hydro Pump 400g
  • Iba online
  • -10,00 €

Revange Hydro Pump 400g

Cena 29,98 € Bežná cena 39,98 € -10,00 €
Weider Pure Creatine 600g Weider Pure Creatine 600g
  • Iba online
  • Výpredaj
  • -20,00 €

Weider Pure Creatine 600g

Cena 34,00 € Bežná cena 54,00 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Iron Legion XI-KT 30ml Iron Legion XI-KT 30ml
  • Iba online
  • -20,00 €

Iron Legion XI-KT 30ml

Cena 79,99 € Bežná cena 99,99 € -20,00 €
arrow_upward