• Iba online
  • Výpredaj
  • -20,00 €

Weider Pure Creatine 600g

Weider Pure Creatine 600g Creapure..Prípravok je výborným doplnkom výživy pri budovaní vašej svalovej hmoty. Kreatín zvyšuje okamžitý silový výkon, čo vedie k rozvoju vašich silových parametrov ak nárastu svalovej hmoty. Ženie do svalov vodu a tým zlepšuje látkovú výmenu v namáhaných svaloch. Podporuje regeneráciu svalov. Tento kreatín monohydrát je maximálne čistou formou kreatínu.
54,00 €
34,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Weider Pure Creatine 600g.Creapure.Prípravok je výborným doplnkom výživy pri budovaní vašej svalovej hmoty. Kreatín zvyšuje okamžitý silový výkon, čo vedie k rozvoju vašich silových parametrov ak nárastu svalovej hmoty. Ženie do svalov vodu a tým zlepšuje látkovú výmenu v namáhaných svaloch. Podporuje regeneráciu svalov. Tento kreatín monohydrát je maximálne čistou formou kreatínu.

Balení: 600 g

Zloženie: (v 100 g): 100% Kreatín Monohydrát .

Energetická hodnota: 0 kJ/ 0 kcal

Dávkovanie: 5 g kreatínu (jedna čajová lyžička) rozmiešať v 3 dcl sacharidového nápoja -1 až 3 x denne po dobu 4 – 6 týždňov. Potom doplnok na 2 – 4 týždne vysaďte. Dobre zapite vodou.

Upozornenie: Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčané denné dávky. Nenahrádza pestrú stravu. Skladujte na suchom mieste.

Nie každý kreatín je rovnaký. Najkvalitnejšie sú označené registračnou ochrannou známkou. Za najkvalitnejší je považovaný WEDIER – KREA-GENIC, postavený na CREAPUR-e od AlzChemm Trosberg, Nemecko, a rovnako i čistý monohydrát CreaPure. Neprekračujte odporúčané denné dávkovanie. Dbajte na dostatočný príjem tekutín. Výrobok nie je plnohodnotná náhrada pestrej vyváženej stravy. Nevhodný pre osoby do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy, osoby s problémami pečene, s problémami obličiek. Skladujte na chladnom a suchom mieste, dobre uzavreté. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu. Chráňte pred mrazom.Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Výrobca, dovozca, distribútor nezodpovedajú za škody spôsobené nevhodným užívaním alebo skladovaním prípravku.

Nový produkt
16 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Cartel Labz Omerta 300g Cartel Labz Omerta 300g
  • Iba online
  • -20,00 €

Cartel Labz Omerta 300g

Cena 39,99 € Bežná cena 59,99 € -20,00 €
arrow_upward