• Iba online
  • -20,00 €

Chemix King Of Pumps 420g

Chemix King Of Pumps 420g bez posilňovača.Chemix King Of Pumps 420g no-booster je ideálny predtréningový outout bez stimulantov, ktorý zaisťuje pocit svalovej pumpy, zvyšuje efektivitu tréningu, regeneráciu svalov, ich plný vzhľad a správnu hydratáciu.

Príchute
66,00 €
46,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Chemix King Of Pumps 420g bez posilňovača

Chemix King Of Pumps 420g no-booster je ideálny predtréningový outout bez stimulantov, ktorý zaisťuje pocit svalovej pumpy, zvyšuje efektivitu tréningu, regeneráciu svalov, ich plný vzhľad a správnu hydratáciu.

Chemix King Of Pumps 420g je:

  • Pred tréningom,
  • NO-booster,
  • Maximálna svalová pumpa,
  • Silný účinok,
  • Zvýšená svalová sila
  • Lepšia regenerácia

Chemix King Of Pumps 420g zloženie bez posilňovača:

L-citrulín - 6 g. Patrí medzi endogénne aminokyseliny. Jeho suplementácia znižuje pocit únavy počas tréningu, zlepšuje cvičebnú kapacitu, zvyšuje silu a aeróbnu kapacitu. Ďalšou vlastnosťou L-citrulínu je tiež zníženie únavy, čo ovplyvňuje možnosť predĺženia tréningu. L-citrulín je užitočný nielen počas samotného tréningu, ale aj po ňom.

Betaín bezvodý - 5 g. Bezvodý betaín je zložka, ktorá podporuje produkciu energie, zlepšuje fungovanie nervového systému a zaisťuje lepšiu hydratáciu buniek. Dáva pocit svalovej pumpy počas tréningu a hydratáciu tela (čerpanie vody po vstrebaní do bunky). Betaín stimuluje produkciu oxidu dusnatého, ktorý spôsobuje rozšírenie krvných ciev - to zaisťuje lepšie prekrvenie svalov a ich výživu.

Glycerpumpa ™ - 3 g. Udržuje telo hydratované, zlepšuje vytrvalosť a zvyšuje svalovú pumpu počas fyzickej aktivity. GlycerPump ™ je nová a úplne stabilná forma glycerolového prášku s účinnosťou 65% glycerolu. Inými slovami, je to prášková forma glycerolu, osmolyt podobný betaínu, ale oveľa silnejší. Aj keď je zmiešaný s komplexnými prípravkami aminokyselín a bylinných extraktov, GlycerPump ™ udržuje vynikajúcu tekutosť a stabilitu. GlycerPump ™ je tak stabilný, že môže skutočne pomôcť udržať niektoré formulácie stabilné. Kombinácia GlycerPumpTM s niekoľkými kľúčovými aktívnymi zložkami vám pomôže zostať hydratovaný (absorpcia živín vďaka svojej schopnosti zvýšiť schopnosť buniek absorbovať vodu), zlepšiť vytrvalosť a dosiahnuť rýchle zotavenie počas a po tréningu.

Endo-pumpa ™ - 800 mg. Zmes 3 rôznych prírodných rastlinných extraktov v špecifickom pomere, ktorá obsahuje polyfenoly a dusičnany na zvýšenie prietoku krvi a priemeru krvných ciev. Účinok každej zložky potvrdzujú početné štúdie o rozšírení krvných ciev rôznymi mechanizmami účinku. Jedna zložka funguje cez dráhu eNOS, rovnako ako arginín a citrulín. Ďalší pracuje na uvoľnení endotelu, ktorý zvyšuje tok krvi, kyslíka a živín a priemer krvných ciev. Posledná zložka pôsobí ako inhibítor fosfodiesterázy 5 (PDE5), ktorý prirodzene zvyšuje produkciu NO zvýšením cGMP, čo tiež spôsobuje ich expanziu. Predpísané inhibítory PDE5 sa bežne používajú na erektilnú dysfunkciu v dôsledku tohto mechanizmu. Spoločne v správnom pomere zabezpečujú maximálnu svalovú pumpu.

VasoDrive-AP ™ - 254 mg. Vyrobené z kazeínu fermentačnou a enzýmovou technológiou. Používa dva tripeptidy, o ktorých sa ukázalo, že inhibujú ACE, enzým, ktorý spôsobuje zúženie krvných ciev. VasoDrive-AP ™ je vazodilatátor, ale funguje inak ako všetky ostatné komponenty pumpy. Skladá sa z 2 laktotripeptidov: Valyl-prolyl-prolín a izoluecyl-prolyl-prolín. Tieto 2 molekuly pôsobia ako inhibítory enzýmu konvertujúceho angiotenzín (ACE), enzýmu, ktorý spôsobuje zúženie krvných ciev, zvýšenie krvného tlaku a bitie srdca. Existuje 30 štúdií o týchto laktotripeptidoch a ich účinkoch na vazodilatáciu, prietok krvi a zníženie krvného tlaku. Jedna štúdia zistila, že ACE môže dramaticky inhibovať výkon pri cvičení, pravdepodobne kvôli nedostatku prietoku krvi, ktorý prenáša kyslík a živiny do svalov. Údaje tiež naznačujú, že VasoDrive-AP ™ funguje lepšie, keď sa užíva z dlhodobého hľadiska.

Gymnema Sylvestre - 250 mg (odtiaľ až 75% gymnemických kyselín). Gymnema Sylvestre je bežná doplnková zložka na prepravu glukózy (sacharidov) do svalov. Gynmémické kyseliny zvyšujú uvoľňovanie inzulínu z pankreasu. Inzulín, najviac anabolický hormón v tele, potom "poháňa" všetky sacharidy tela do svalov na uskladnenie ako glykogén. Zvyšuje tiež reakciu buniek ostrovčekov pankreasu na zvýšenú absorpciu glukózy prostredníctvom enzýmov. Gymnema má tiež silný antioxidačný účinok, ktorý dobre dopĺňa S7 ™.

S7 ™ - 100 mg. Revolučná, klinicky testovaná zmes siedmich rastlinných zložiek - zvyšuje hladiny oxidu dusnatého (NO) u ľudí o 230% v porovnaní s východiskovou hodnotou. Konzumácia dusičnanov v strave bola široko ponúkaná ako najlepší spôsob, ako zvýšiť NO v tele. FutureCeuticals S7 ™ , však navrhujú lepší a účinnejší spôsob, ako zvýšiť produkciu NO v našom tele. Suplementácia exogénnymi dusičnanmi (napr. Repa, listová zelenina, dusičnan sodný) nevykazuje významné zvýšenie NO, ktoré môže telo získať doplnením S7 ™. S7 ™ nie je prijímaný dusičnan, ale spúšťa najlepší typ produkcie NO - vlastný oxid dusnatý v tele. S7 ™ poskytuje zdokumentované výsledky už od 50 mg.

Chemix King Of Pumps 420g dávkovanie bez posilňovača:

Jedna odmerná lyžica s hmotnosťou 21 g rozpustená vo vode, najlepšie asi 30 minút pred tréningom.

Nový produkt
3 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Applied Turk-X 60 caps Applied Turk-X 60 caps
  • Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Applied Turk-X 60 caps

Cena 25,00 € Bežná cena 45,00 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward