• Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Cocoon Labz TREN+ 60 kapslí

Cocoon Labz TREN+ 60 kapslí.Produkt obsahuje 2 silné anabolické zložky, ktoré poskytujú vysoko kvalitný svalový rast. Navrhnuté tak, aby spôsobili silné zvýšenie pevnosti a trvanlivosti v čo najkratšom čase. Je to prohormón z najvyššej police z hľadiska kvality. Vysoký anabolický potenciál účinnej látky bol navyše podporený špeciálnym transportným systémom. Maximálna koncentrácia, zlepšená absorpcia a úplná biologická dostupnosť zaručujú maximálne výsledky.
80,00 €
60,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Cocoon Labz TREN+ 60 kapslí.

TREN+

-Silný anabolický potenciál
-Rýchle prírastky svalovej hmoty -Účinok spevnenia siluety a zlepšenia definície
-Neuveriteľné prírastky sily a vytrvalosť
-Nepremieňa sa na estrogény

-Žiadne zadržiavanie vody v tele
-Nekonvertuje sa na DHT
-Nevykazuje negatívne androgénne účinky
-Žiadna metylová skupina

Produkt
obsahuje 2 silné anabolické zložky, ktoré poskytujú vysoko kvalitný svalový rast. Navrhnuté tak, aby spôsobili silné zvýšenie pevnosti a trvanlivosti v čo najkratšom čase. Je to prohormón z najvyššej police z hľadiska kvality. Vysoký anabolický potenciál účinnej látky bol navyše podporený špeciálnym transportným systémom. Maximálna koncentrácia, zlepšená absorpcia a úplná biologická dostupnosť zaručujú maximálne výsledky.

Najdôležitejšie vlastnosti produktu:

Estra-4.9-dién-3,17-dión (Trenbolone) Najcharakteristickejším pre tento prohormón je, že nepodlieha aromatizácii. To znamená, že v tele sa nemení na žiadnu formu estrogénu. Toto je veľmi dôležitá a pozitívna vlastnosť. Účinkom použitia je výlučne beztuková svalová hmota a rýchly nárast sily. Nedostatok zvýšených hladín estrogénu pomáha predchádzať subkutánnemu zadržiavaniu vody. Preto možno očakávať zlepšenie definície, ktorá sa často označuje ako “porážka svalov” alebo “vykorisťovanie”. Je prekvapujúce, že účinok je extrémne silný, pretože väčšina látok, ktoré nevykazujú vlastnosti konverzie na estrogény, má mierne znížené anabolické vlastnosti. Trenbolone je však všeobecne považovaný za jeden z najsilnejších prostriedkov na budovanie hmoty a svalovej sily.

Okrem toho Estra-4.9-dien-3,17-dión nevykazuje afinitu k 5-alfa reduktáze. Tento enzým spôsobuje zníženie testosterónu a jeho derivátov na zodpovedné formy, okrem iného na plešatosť, hypertrofiu prostaty, akné alebo ochabnutú pokožku. Použitím Estra-4.9-dién-3,17-diónu nebudete mať žiadny z vyššie uvedených negatívnych účinkov. Vďaka tomu môže byť Estra-4,9-dién-3,17-dión kombinovaný s inými prohormónmi s androgénnym účinkom, čím sa zvyšuje anabolický účinok bez zvýšenia androgénnych účinkov.

Špecifický účinok tohto prohormónu je možný vďaka anabolickému aj antikatabolickému účinku. Trenbolone spôsobuje výrazné zrýchlenie syntézy svalových bielkovín a zároveň zabraňuje ich rozpadu blokovaním úniku dusíka z tela.

Vďaka miernej androgénnosti a nedostatku afinity k aromatáze je tento hormón ideálny na budovanie čistých svalov s veľmi vysokou kvalitou. Z rovnakého dôvodu sa používa v období redukcie hmotnosti na spevnenie siluety. Vďaka blokovaniu receptorov pre kortizol je ideálny aj pri nízkokalorických diétach, čo vedie k výraznému zlepšeniu kvality tela pri zachovaní obvodu a sily.

Estra-4,9,11-trién-3,17-dión (Trendione) je veľmi silný androgén s vysokým anabolickým potenciálom. Ako derivát trenbolónu má charakteristický účinok. Jeho použitie spôsobuje silný nárast svalovej hmoty v krátkom čase. Môže byť použitý v cykloch budovania hmotnosti a svalovej sily, ako aj v období redukcie hmotnosti.

Množstvo
60 uzáverov

Porcie
60

Dodávka
1-2 mesiace

Navrhované použitie
Užívajte 1 kapsulu 1-2 krát denne.

COCOON LABZ
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward