• Iba online
  • -30,00 €

Hi-Tech Pharmaceuticals Androdiol 60 tabliet

Hi-Tech Pharmaceuticals Androdiol 60 tabliet.Zvyšuje svalovú hmotu a dodáva silu.Je vzorec obsahujúci účinný prohormón - androsterón so silnými anabolickými vlastnosťami. Produkt je ideálny na budovanie svalovej hmoty a podporuje silové a vytrvalostné prírastky.Máte pocit, že ste už dosiahli svoje limity v budovaní svalovej hmoty? Používate rôzne doplnky a vaša váha stagnuje? Ak máte pocit, že vaše telo nie je schopné zvýšiť svalovú hmotu a vytvoriť nové svaly, siahnite po novom vzorci Androdiolu.
99,99 €
69,99 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hi-Tech Pharmaceuticals Androdiol 60 tabliet.Zvyšuje svalovú hmotu a dodáva silu.Hi-Tech Pharmaceuticals Androdiol 60 caps je vzorec obsahujúci účinný prohormón - androsterón so silnými anabolickými vlastnosťami. Produkt je ideálny na budovanie svalovej hmoty a podporuje silové a vytrvalostné prírastky.

Máte pocit, že ste už dosiahli svoje limity v budovaní svalovej hmoty? Používate rôzne doplnky a vaša váha stagnuje? Ak máte pocit, že vaše telo nie je schopné zvýšiť svalovú hmotu a vytvoriť nové svaly, siahnite po novom vzorci Androdiolu.

Hi-Tech Pharmaceuticals Androdiol je navrhnutý tak, aby:

  • Zvýšenie čistej svalovej hmoty,
  • Zvýšená syntéza bielkovín,
  • zlepšená pohoda,
  • Viac sily počas tréningu,
  • Zlepšené libido,
  • Zlepšená sexuálna výkonnosť.

Hi Tech Pharmaceuticals predstavuje nový prohormón na báze lipozómov, ktorý zvýši vaše limity a pomôže vám dosiahnuť vysoké prírastky svalovej hmoty.

Androdiol je pokročilý 4-DHEA prohormón so zvýšenou biologickou dostupnosťou!
Hlavným cieľom produktu je dosiahnuť vysoké prírastky svalovej hmoty a maximalizovať silu. Obsahuje jedinečný vzorec "cyklozómu", ktorý výrazne zvyšuje biologickú dostupnosť účinných látok.

Technológia dodávania cyklozómov je to, čo robí prohormón Androdiol jedinečným! Je to jeden z najmodernejších systémov dodávania prohormónov, ktorý výrazne zlepšuje rýchlosť absorpcie účinných látok. S oboma aktívnymi zložkami, ktoré sa menia na testosterón, je Androdiol Hi-Tech veľmi silným činidlom. Je to ideálny spôsob, ako zvýšiť silu a svalovú hmotu. Systém dodávania cyklozómov sa ukazuje ako veľmi účinný pri klamaní tráviaceho systému a získavaní prohormónu priamo do čreva, kde sa okamžite vstrebáva. 4-DHEA a Laxogenin sú zlúčeniny, ktoré sú mimoriadne účinné pri zvyšovaní syntézy bielkovín a kontrole hladín kortizolu. Používatelia produktu tvrdia, že si všimnú obrovský rozdiel v prírastkoch sily a zvýšenej výdrži v priebehu niekoľkých dní.

Je dôležité si uvedomiť, že ide o pokročilý tréningový produkt a nie je určený pre začiatočníkov!

zloženie:
1 porcia, 1 tableta:
Androsterón alebo 3a-hydroxy-5a-androstan-17-ón - 75 mg - je steroidný hormón produkovaný v pečeni z metabolizmu testosterónu. Je to androgén, ktorý poháňa rast a udržiavanie mužských charakteristík - vrátane vysokého prírastku svalovej hmoty. Najznámejším androgénom je testosterón. 4-Andro, tiež známy ako 4-DHEA, je anabolický prohormón, ktorý vedie k neuveriteľným prírastkom svalovej hmoty a sily. Je to jeden z najlepších doplnkov kulturistiky dostupných na dnešnom trhu. Umožňuje športovcom využívať výhody DHEA bez toho, aby boli vystavení nepríjemným vedľajším účinkom vysokých hladín estrogénu. DHEA je hormón zodpovedný za zvýšenie svalovej hmoty a objemu a produkuje sa v nadobličkách. Nadobličky sú zodpovedné za produkciu väčšiny dôležitých hormónov nášho tela. Regulujú hladinu kortizolu a sú zodpovedné za sexuálne funkcie. Hormón DHEA je produkovaný hlavne nadobličkami, ale produkuje ho aj náš mozog. Hormón stimuluje produkciu estrogénu a androgénov s neuveriteľnými výhodami pre tých, ktorí chcú zvýšiť svalovú hmotu a veľkosť. Ako starneme, prirodzená produkcia DHEA v tele klesá. Znížená DHEA spôsobuje rôzne endokrinné poruchy, osteoporózu a sexuálnu dysfunkciu. 4-Andro je prohormón, ktorý hrá dôležitú úlohu pri stimulácii androgénnej aktivity a môže obnoviť DHEA na prirodzenú hladinu v tele.

Laxogenín - 50 mg - je sapogenín izolovaný z rastliny Smilax sieboldii. Laxogenín je známy svojimi účinkami podporujúcimi rast rastlín. Zlúčenina je jednou z mála zložiek, ktoré môžu rýchlo zvýšiť pevnosť a hmotnosť. Pri budovaní svalovej hmoty laxogenín zvyšuje chuť do jedla, čo pomáha dosiahnuť väčšiu hmotnosť. Je však potrebné spomenúť, že napriek zvýšeniu chuti do jedla osoby konzumujúcej laxogenín si nevšimnete zvýšenie telesného tuku. Všimnete si, že látka nielen uľahčuje zvýšenie svalovej hmoty, ale tiež spôsobuje stratu zbytočného telesného tuku. To uľahčuje zdravú, svalnatú a kompaktnú postavu. Laxogenín zvyšuje syntézu bielkovín o viac ako 200% pre rast. Použitie tejto zložky je bezpečné, pretože nemá žiadny negatívny vplyv na hormonálnu rovnováhu tela. Je zaujímavé, že pravidelné používanie sa jasne premieta do zvýšenia fyzickej vytrvalosti.

Dávkovanie: 2 tablety denne

Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

FortiFX Protein Bar 63g FortiFX Protein Bar 63g
  • Iba online
  • -2,00 €

FortiFX Protein Bar 63g

Cena 1,99 € Bežná cena 3,99 € -2,00 €
arrow_upward