• Iba online
  • -30,00 €

Man Sports PR-XT 90 kapslí

Man Sports PR-XT 90 kapslí.PR-XT je kombinácia vysoko kvalitných zložiek, ktoré zlepšujú funkciu testosterónu pre tvrdší vzhľad svalov, ako aj antiestrogénny produkt, ktorý znižuje hromadenie estrogénu, ktorý je škodlivý z hľadiska svalových prírastkov.Tento produkt je možné použiť kedykoľvek, keď chcete zlepšiť fyzickú výkonnosť a celkové zloženie tela.
89,99 €
59,99 € Ušetríte 30,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Man Sports PR-XT 90 kapslí.PR-XT je kombinácia vysoko kvalitných zložiek, ktoré zlepšujú funkciu testosterónu pre tvrdší vzhľad svalov, ako aj antiestrogénny produkt, ktorý znižuje hromadenie estrogénu, ktorý je škodlivý z hľadiska svalových prírastkov.Tento produkt je možné použiť kedykoľvek, keď chcete zlepšiť fyzickú výkonnosť a celkové zloženie tela.Produkt PR-XT bol vytvorený pre mužov, pretože stimuluje optimálnu produkciu testosterónu a má antiestrogénne vlastnosti.

Zažite prírastky svalovej hmoty.Tvrdé suché výsledky týždeň po týždni.Podobné zisky ako profesionáli.Obsahuje zložky, ktoré podporujú anabolické výsledky

PR-XT je revolučný urýchľovač LMM (Lean Muscle Mass) špeciálne dávkovaný s analytickou presnosťou na podporu anabolického vylepšenia, ktorému by sa vyrovnalo len málo iných produktov, ak vôbec. Ak chcete nabrať štíhle svaly, potom je to produkt pre vás. To je predajné ihrisko, ako sa ingrediencie v PR-XT zhodujú s humbukom? MAN Sports sa v posledných rokoch určite vrátil a PR-XT v skutočnosti obsahuje množstvo zložiek, ktoré výskumom dokázali, že prinášajú všetko od lepšej nálady, zvýšeného testosterónu, straty tuku a dokonca aj antiestrogénovej zložky, ktorá je kľúčová pre tých, ktorí chcú štíhly a tvrdý vzhľad.

MAN Sports
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

RedCon1 Halo 60 kapslí RedCon1 Halo 60 kapslí
  • Iba online
  • -30,00 €

RedCon1 Halo 60 kapslí

Cena 49,98 € Bežná cena 79,98 € -30,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward