• Iba online
  • -20,00 €

Black Magic Ecto Plasm 400g

Black Magic Ecto Plasm 400g predtréningový booster bez stimulantov.Ste pripravení posunúť svoje tréningy na vyššiu úroveň bez bzučania a pádov spojených s predtréningovými prípravkami založenými na stimulantoch? Ak máte záujem o skutočnú podporu vašich svalov, odporúčame Black Magic Ecto Plasm 400g! Predtréningovka, ktorá podporuje cvičenie, pumpu, svalovú silu a vytrvalosť. Pozrite sa, prečo stojí za to zaujímať sa o tento no-booster.
Príchute
59,99 €
39,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Black Magic Ecto Plasm 400g predtréningový booster bez stimulantov.Ste pripravení posunúť svoje tréningy na vyššiu úroveň bez bzučania a pádov spojených s predtréningovými prípravkami založenými na stimulantoch? Ak máte záujem o skutočnú podporu vašich svalov, odporúčame Black Magic Ecto Plasm 400g! Predtréningovka, ktorá podporuje cvičenie, pumpu, svalovú silu a vytrvalosť. Pozrite sa, prečo stojí za to zaujímať sa o tento no-booster.

Čo je Black Magic Ecto Plasm 400g?

Black Magic Ecto Plasm 400g je moderný predtréningový doplnok bez stimulantov určený na zlepšenie vášho fyzického výkonu a duševnej koncentrácie. Tento produkt, vytvorený s presnosťou a založený na vedeckom výskume, je špeciálne prispôsobený ľuďom, ktorí hľadajú výhody predtréningovky bez vedľajších účinkov stimulantov.

Aké výhody ponúka posilňovač Ecto Plasm?

1. Výbušná sila a sila S kreatínom monohydrátom ako hlavnou zložkou poskytuje tento posilňovač pred tréningom vašim svalom energiu, ktorú potrebujú pre výbušnú silu a silu
. Budete môcť zdvíhať ťažšie váhy a vykonávať náročné série s ľahkosťou.

2. Vytrvalosť
Beta-alanín a citrulín spolupracujú na zvýšení vašej vytrvalosti a výkonu. Rozlúčte sa s predčasnou únavou a privítajte dlhšie a produktívnejšie tréningy.

3. Spojenie
mysle a tela Čierna mágia Ecto plazma poskytuje nielen energiu vášmu telu, ale tiež posilňuje vašu duševnú koncentráciu. Zistíte, že je jednoduchšie sústrediť sa na tréning a udržiavať silné spojenie mysle a tela pre maximálne výsledky.

4. Regenerácia
svalov Správne zložená zmes zaisťuje, že vaše svaly dostanú podporu potrebnú na rýchlu regeneráciu po intenzívnom tréningu. Kratšia doba zotavenia znamená vyššie zisky.

Black Magic Ecto Plasm 400g posilňovacie zložky pred tréningom:

1 porcia, 20 g:

EKTOPLAZMATICKÁ MATRICA

Citrulín malát - 8 000 mg - je organická zlúčenina, ktorá zlepšuje syntézu oxidu dusnatého v tele. Oxid dusnatý ovplyvňuje krvné cievy zväčšením ich prierezu. To ovplyvňuje možnosť väčšieho prietoku krvi, ktorý je zásobovaný kyslíkom a živinami. Vďaka tomu citrulín malát podporuje fyzický výkon, znižuje únavu a urýchľuje regeneráciu po tréningu. Citrulín malát môže tiež zvýšiť produkciu kreatínu, ktorý je nevyhnutný pre syntézu ATP - hlavného zdroja energie pre bunky.

Bezvodý betaín - 2 500 mg - je prírodná látka, ktorá sa vyskytuje v cukrovej repe, špenáte a ustriciach. Bezvodý betaín pomáha udržiavať normálnu hladinu homocysteínu - aminokyseliny, ktorá môže byť škodlivá pre zdravie srdca a krvných ciev. Bezvodý betaín tiež zvyšuje koncentráciu S-adenosylmetionínu (SAMe) - zlúčeniny, ktorá sa podieľa na mnohých metabolických procesoch, ako je syntéza proteínov, hormónov a neurotransmiterov.

Glycerpumpa (65% glycerolový prášok) - 2 000 mg - je inovatívna zložka doplnku pred tréningom, ktorý zvyšuje hydratáciu svalových buniek a zlepšuje fyzickú výkonnosť. Glycerpump je forma glycerolu, organickej alkoholovej zlúčeniny, ktorá viaže vodu v tele. Vďaka tomu sú svalové bunky lepšie zvlhčené, pevnejšie a plnšie. To zase vedie k lepšej svalovej pumpe, väčšej sile a vytrvalosti počas tréningu. Glycerpump je tiež odolný voči oxidácii a nespôsobuje žiadne vedľajšie účinky, ako je hnačka alebo nevoľnosť.

Nitrosigín (inozitol-stablizovaný arginín silikát) - 1,500 mg - je ďalšou revolučnou zložkou predtréningového doplnku, ktorý zlepšuje prietok krvi a dodávku kyslíka do svalov. Nitrokegín je forma arginínu, aminokyseliny potrebnej na produkciu oxidu dusnatého (NO) v tele. Oxid dusnatý rozširuje krvné cievy a zvyšuje prietok krvi do svalov. To zase zaisťuje lepšiu výživu a regeneráciu svalových buniek, ako aj väčšiu pumpu a pomáha pri odstraňovaní nepotrebných metabolických produktov. Nitrosigín je stabilizovaný inozitolom, ktorý zabraňuje rozpadu arginínu a predlžuje jeho účinok.

Agmatine Sulfate - 1 250 mg - je organická zlúčenina dusíka, ktorá sa vytvára z aminokyseliny arginínu. Agmatín má mnoho výhod pre športovcov a fyzicky aktívnych ľudí, pretože zlepšuje syntézu oxidu dusnatého (NO), ktorý rozširuje krvné cievy a zvyšuje prietok krvi do svalov. Vďaka tomu agmatín podporuje transport kyslíka a živín do svalových buniek, čo sa premieta do lepšieho výkonu, sily a regenerácie. Agmatine má tiež neuroprotektívne účinky, pretože chráni neuróny pred poškodením a zabraňuje nadmernému oxidačnému stresu. Agmatine môže tiež zlepšiť náladu, znížiť bolesť a potlačiť chuť do jedla.

S7 (extrakt zo zelených kávových zŕn, extrakt zo zeleného čaju, extrakt z kurkumy, čerešňa, čučoriedka, brokolica, kel) - 150 mg - je jedinečná zmes siedmich rastlinných extraktov, ktoré majú silné antioxidačné a protizápalové vlastnosti. S7 stimuluje prirodzenú produkciu oxidu dusnatého (NO) v tele, čo zlepšuje prekrvenie svalov a tkanív. S7 obsahuje extrakt zo zelených kávových zŕn, ktorý inhibuje vstrebávanie glukózy a tukov, čo pomáha udržiavať normálnu telesnú hmotnosť. Extrakt zo zeleného čaju obsahuje katechíny, ktoré podporujú metabolizmus a spaľovanie kalórií. Extrakt z kurkumy má protizápalové a protirakovinové vlastnosti a chráni pečeň pred poškodením. Extrakt z čerešní a čučoriedok má antioxidačné vlastnosti a vlastnosti proti starnutiu a tiež posilňuje imunitný systém. Extrakt z brokolice a kelu poskytuje vitamíny a minerály

Himalájska ružová morská soľ - 44 mg - je prírodná morská soľ z Himalájí, ktorá je bohatá na mikroelementy, ako je horčík, draslík, železo, vápnik a zinok. Himalájska ružová morská soľ pomáha udržiavať primeranú úroveň hydratácie tela, ktorá je rozhodujúca pre športovcov a fyzicky aktívnych ľudí. Himalájska ružová morská soľ tiež reguluje krvný tlak, rovnováhu elektrolytov a pH tela. Himalájska ružová morská soľ má tiež detoxikačný účinok, pretože odstraňuje toxíny a ťažké kovy z tela. Himalájska ružová morská soľ tiež zlepšuje chuť doplnku pred tréningom a dodáva mu prirodzenú chuť.

Black Magic Ecto Plasm 400g predtréningové dávkovanie:

1 porcia, 20 gramov, 30 minút pred tréningom.

Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward