• Iba online
  • -20,00 €

Augmented Labs Lean Mass GH Stack 90 kapslí

Augmented Labs Lean Mass GH Stack 90 kapslí,je jedinečná kombinácia MK-677 a Ligand v pomeroch, ktoré podporujú rýchly rast svalovej hmoty. Doplnok bol navrhnutý tak, aby nám v krátkom čase poskytol veľmi dobré zisky. Jeho pôsobenie je všestranné a umožní najodolnejším jedincom budovať svalovú hmotu. Máte problém s priberaním? Je pre vás ťažké pridať kilá?Lean Mass GH to úplne zmení!Lean Mass GH vám umožňuje pridať značné množstvo kilogramov. Ak je vaším cieľom brutálna svalová hmota, tento produkt bude tou správnou voľbou. Dva použité SARM s vysokou účinnosťou, ktoré účinne zintenzívňujú anabolizmus, vám umožňujú vybudovať 4-6 kilogramov čistej svalovej hmoty.
99,99 €
79,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Augmented Labs Lean Mass GH Stack 90 kapslí,je jedinečná kombinácia MK-677 a Ligand v pomeroch, ktoré podporujú rýchly rast svalovej hmoty. Doplnok bol navrhnutý tak, aby nám v krátkom čase poskytol veľmi dobré zisky. Jeho pôsobenie je všestranné a umožní najodolnejším jedincom budovať svalovú hmotu. Máte problém s priberaním? Je pre vás ťažké pridať kilá?Lean Mass GH to úplne zmení!

Lean Mass GH vám umožňuje pridať značné množstvo kilogramov. Ak je vaším cieľom brutálna svalová hmota, tento produkt bude tou správnou voľbou. Dva použité SARM s vysokou účinnosťou, ktoré účinne zintenzívňujú anabolizmus, vám umožňujú vybudovať 4-6 kilogramov čistej svalovej hmoty. Ak ste doteraz používali iné SARM a neboli ste spokojní, produkt Lean Mass GH úplne zmení vaše presvedčenie o sile týchto agentov!

Prevádzka Assassin Labs Sniper Mass GH:

  • pripojenie Ligand a MK-677,
  • Posilňovač rastového hormónu,
  • stimuluje IGF-1,
  • Podporuje silný svalový anabolizmus,
  • Buduje svalovú hmotu,
  • Výrazné zvýšenie svalovej sily,
  • Zvyšuje chuť do jedla,
  • Inhibuje svalový katabolizmus,
  • Lepšia svalová pumpa a sila.

Komu sa odporúča Lean Mass GH?
Doplnok sa odporúča ľuďom, ktorí chcú nabrať svalovú hmotu. Produkt bol navrhnutý tak, aby mal skutočný vplyv na vašu telesnú hmotnosť. Dva veľmi silné SARM, ako napríklad MK-677 a Ligandrol, majú silný anabolický účinok, zvyšujú objem svalových buniek, ale tiež zintenzívňujú syntézu bielkovín. Ak ste sa pýtali sami seba, s čím kombinovať MK-677, odpoveď Ligand je tu ideálnou voľbou. Produkt nepochybne splní očakávania všetkých ľudí, ktorým záleží na zvýšení sily, lepšej regenerácii a schopnosti trénovať tvrdšie a intenzívnejšie.

Zloženie:1 dávka, 1 kapsula:

MK-677 - Ibutamoren - 10 m g kapsla -je považovaný za jeden z najlepších posilňovačov rastového hormónu (GH). MK ovplyvňuje grelín, zvyšuje chuť do jedla, umožňuje výrazné prírastky svalovej hmoty. Stimulácia GH umožňuje väčšiu sekréciu inzulínu podobného rastového faktora IGF-1. IGF-1 je najsilnejší anabolický hormón, ktorý funguje v ľudskom tele. Jeho pôsobenie bude zodpovedné za rast svalovej hmoty a posilnenie kostí. Vysoká hladina IGF-1 vám umožňuje prekročiť fyziologické bariéry súvisiace s vývojom postavy a získať novú úroveň svalovej sily. MK-677 je bezpečné opatrenie, nenarúša iné hormóny v tele.

Ligand - 4 mg kapsla - SARM pomerne často vo svojom účinku je porovnateľný s Turinabolom. Podporuje rýchly rast svalovej hmoty, silne stimuluje anabolizmus. Je to ideálne opatrenie, keď chceme vybudovať veľké množstvo svalovej hmoty. A čo viac, jeho pôsobenie nielen stimuluje syntézu svalových bielkovín, ale tiež podporuje zvýšenie hustoty kostí, čo môže byť užitočné u ľudí s nízkou telesnou hmotnosťou, ktorí sú vystavení riziku osteoporózy. Fungovanie Ligand spoznáte podľa intenzívnej svalovej pumpy, ktorá vás bude sprevádzať počas tréningu. Ľudia používajúci Ligandrol poznamenávajú, že prostriedok tiež podporuje libido.

Dávkovanie: 2 kapsuly denne.

Augmented Labs
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward