• Iba online
  • -30,00 €

Freedom Formulations Osta Shred For Her 60 ml

Freedom Formulations Osta Shred For Her 60 ml.Osta Shred for Her Freedom Formulations je kombináciou silného ramena - Ostarine s kardarínom. Doplnok so silne anabolickým účinkom dokonale ovplyvňuje konštrukciu svalovej hmoty, umožňuje udržiavať doteraz vyvinuté svaly a tiež prispieva k zníženiu hladiny tukového tkaniva. Vhodné dávky zložiek špecifikovaných pre ženy.
89,99 €
59,99 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Freedom Formulations Osta Shred For Her 60 ml.Osta Shred for Her Freedom Formulations je kombináciou silného ramena - Ostarine s kardarínom. Doplnok so silne anabolickým účinkom dokonale ovplyvňuje konštrukciu svalovej hmoty, umožňuje udržiavať doteraz vyvinuté svaly a tiež prispieva k zníženiu hladiny tukového tkaniva. Vhodné dávky zložiek špecifikovaných pre ženy.

Kombinácia dvoch silných zložiek dokonale zvyšuje účinky tréningu, poskytuje zvýšenú hladinu energie, podporuje vytrvalosť a tiež zvyšuje citlivosť na inzulín a zlepšuje lipidový profil. Osta Shred for Her, bohatý na ostarín, je jedným z najlepšie študovaných SARM a je tiež veľmi obľúbený medzi ženami. GW 501516 poskytuje skvelú definíciu svalov, vedie k zmene zloženia zloženia tela. Prípravok je ideálnym prostriedkom na použitie počas fitness súťaží alebo fotení, prináša to najlepšie z vášho tela.

Ostra Shred pre jej ingrediencie:

MK 2866 - nesteroidný perorálny selektívny modulátor androgénneho receptora (SARM), ktorý sa používa v klinických štúdiách na zmiernenie úbytku svalov a zlepšenie svalovej hypertrofie. Ostarine je najviac anabolický zo všetkých sarms a je ideálny pre ľudí, ktorých primárnym cieľom je získať tónované svaly. V skutočnosti umožňuje extrahovať kalórie z tukových zásob a kalorický príjem sa dodáva priamo do svalového tkaniva. Ostarín je odolný voči pôsobeniu katalytických enzýmov reduktázy a aromatázy. V dôsledku toho minimalizuje vedľajšie účinky, ktoré sa pripisujú nadmernému množstvu testosterónu potrebnému na dosiahnutie podobného anabolizmu. Pravdepodobne kvôli jeho miernemu účinku na aktivitu aromatázy môže mierne zvýšiť hladinu estrogénu. Nespôsobuje androgénnu alopéciu, kožné škvrny ani zväčšenie prostaty. Ovplyvnením procesu syntézy kolagénu často zlepšuje stav kĺbov a pokožky. Ostarín, ako selektívny modulátor androgénneho receptora, má silný anabolický účinok porovnateľný s testosterónom, s významne zníženým androgénnym účinkom. Zintenzívňuje procesy syntézy svalového tkaniva a zlepšuje mineralizáciu kostry. Konzumovaný v určitej dávke umožňuje znateľné zvýšenie svalovej sily a hmoty, ako aj výraznú stratu telesného tuku. Zlepšuje estetiku postavy, zviditeľňuje ju vaskularizáciou a svalovou výplňou.

GW 501516 - vďačí za svoju účinnosť mimoriadne širokým a viacsmerným mechanizmom pôsobenia. Je to okrem iného modulátor PPAR-Beta, aktivuje proteínkinázu a zlepšuje vstrebávanie glukózy kostrovými svalmi, čo priamo prispieva k využitiu tukov ako zdroja energie. SARM GW 510516 zvyšuje citlivosť svalových buniek na inzulín, vďaka čomu dosahujeme plnú postavu, zhutnené, tvrdé svaly so skvelou definíciou, pričom neustále znižujeme hladinu tuku v tele. To vedie k efektívnej rekompozícii zloženia tela a okamžitým vizuálnym efektom. Dôležitým aspektom je tiež skutočnosť, že v dôsledku zvýšenej spotreby rozbitého tkaniva zostávajú proteíny, z ktorých sú svaly postavené, neporušené, preto sa katabolizmus prakticky nevyskytuje.

Osta Shred pre jej dávkovanie:

1-2 ml denne žena

2-3 ml denne človek.

Optimálne výsledky: 4-12 týždňov.

Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward