• Iba online
  • -20,00 €

Chemix Natabolic 240 caps

Chemix Natabolic 240 caps anabolický booster.Ste na ceste k dosiahnutiu svojej vysnívanej postavy, naberaniu svalovej hmoty a zlepšeniu svojej športovej kondície? Máme pre vás riešenie, ktoré urýchli vaše výsledky. Chemix Natabolic je doplnok výživy vytvorený na podporu rastu svalovej hmoty. Obsahuje jedinečnú sadu zložiek, ktoré sú navrhnuté tak, aby maximalizovali váš potenciál na zvýšenie anabolizmu. Produkt vám umožňuje prelomiť stagnáciu a zlepšiť vaše výsledky v telocvični.

89,00 €
69,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Chemix Natabolic 240 caps anabolický booster.Ste na ceste k dosiahnutiu svojej vysnívanej postavy, naberaniu svalovej hmoty a zlepšeniu svojej športovej kondície? Máme pre vás riešenie, ktoré urýchli vaše výsledky. Chemix Natabolic je doplnok výživy vytvorený na podporu rastu svalovej hmoty. Obsahuje jedinečnú sadu zložiek, ktoré sú navrhnuté tak, aby maximalizovali váš potenciál na zvýšenie anabolizmu. Produkt vám umožňuje prelomiť stagnáciu a zlepšiť vaše výsledky v telocvični.

Ako fungujú čiapky Chemix Natabolic 240?

  • Zrýchlený rast svalov: Vďaka silnej sade zložiek tento doplnok podporuje rýchlejší rast svalov a pomáha vám efektívnejšie dosiahnuť vaše ciele.
  • Zvýšená výdrž: Zlepšená vytrvalosť znamená, že môžete trénovať tvrdšie a dlhšie, čo vedie k lepšiemu rozvoju svalov v dlhodobom horizonte.
  • Zníženie bolesti svalov: Protizápalové účinky niektorých zložiek v Chemix Natabolic 240 Caps pomáhajú zmierniť bolesť svalov po tréningu.
  • Rýchlejšie zotavenie: Rýchlejšia regenerácia medzi tréningami zaisťuje, že môžete udržiavať konzistentný tréningový plán, ktorý ďalej podporuje rast svalov.

Zloženie anabolického doplnku Chemix Natabolic 240 caps:

1 porcia, 8 kapsúl:

ByrovironR (extrakt z Bryonia laciniosa) - 1 g - je extrakt z rastliny s názvom Bryonia laciniosa, ktorá rastie v Indii. Je to prírodný liek, ktorý stimuluje produkciu testosterónu - hormónu zodpovedného za vývoj svalov. ByrovironR tiež zvyšuje hladiny oxidu dusnatého v krvných cievach, čo zlepšuje prietok krvi a dodávku živín do svalov. Vďaka tomu môže suplementácia ByrovironR prispieť k rýchlejšiemu rastu svalovej hmoty, lepšej regenerácii po tréningu a väčšej sile.

Kórejské imelo - 1 g - je parazitická rastlina, ktorá rastie na stromoch v Ázii. Obsahuje veľa účinných látok, ktoré majú priaznivý vplyv na zdravie a výkonnosť tela. Jedným z nich je viskotoxín A, ktorý stimuluje syntézu bielkovín vo svaloch a zabraňuje ich rozpadu. Kórejské imelo má tiež protizápalové a antioxidačné vlastnosti, ktoré chránia svaly pred poškodením a znižujú riziko zranenia. Okrem toho kórejské imelo zlepšuje imunitu a reguluje hladinu cukru v krvi, čo je dôležité pre udržanie zdravia a energie.

Nigella Sativa - 750 mg - čierny rasca, je rastlina s mnohými zdraviu prospešnými vlastnosťami. Obsahuje okrem iného omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, vitamíny A, B, C a E, minerály, flavonoidy a alkaloidy. Nigella Sativa podporuje budovanie svalovej hmoty zvýšením syntézy bielkovín a inhibíciou katabolizmu. Okrem toho má protizápalové, antioxidačné a imunomodulačné účinky, ktoré prispievajú k lepšej regenerácii organizmu po tréningu. Nigella Sativa môžu používať začiatočníci aj pokročilí kulturisti.

Ajuga Turkestanica (std je 10% turkesterónov) - 750 mg - je rastlina zo strednej Ázie. Obsahuje látky nazývané turkesteróny, ktoré sú prírodnými rastlinnými steroidmi. Ajuga Turkestanica stimuluje svalový anabolizmus zvýšením hladiny testosterónu a rastového hormónu. Okrem toho má adaptogénny účinok, čo znamená, že pomáha telu prispôsobiť sa fyzickému a psychickému stresu. Ajuga Turkestanica môže byť použitá ako alternatíva k syntetickým anabolickým steroidom, pretože nespôsobuje vedľajšie účinky, ako je poškodenie pečene alebo hormonálne poruchy.

KSM-66R (organická ashwagandha) (withania somnifera) (koreň) (std až 5% celkových withanolidov) - 600 mg - je extrakt z koreňa rastliny známy ako ashwagandha alebo withania somnifera. Je to adaptogén, látka, ktorá pomáha telu prispôsobiť sa stresu a znižuje jeho negatívne účinky. Ashwagandha má mnoho výhod pre zdravie a kondíciu. Zlepšuje hladinu testosterónu, hormónu zodpovedného za rozvoj svalov a sily. Zvyšuje tiež produkciu oxidu dusnatého, ktorý rozširuje krvné cievy a zlepšuje prietok krvi do svalov. Okrem toho ashwagandha podporuje nervový systém, zlepšuje náladu, koncentráciu a kvalitu spánku.

Extrakt z Eribotrya japonica 10:1 - 500 mg - je extrakt z listov rastliny známej ako loquat alebo japonská kdoule. Je zdrojom mnohých antioxidantov, vitamínov a minerálov, ktoré majú priaznivý vplyv na zdravie a imunitu. Loquat má tiež protizápalové a antialergické vlastnosti, ktoré môžu pomôcť v boji proti infekciám a alergiám. Loquat navyše podporuje metabolizmus a spaľovanie tukov, čo je dôležité pre udržanie nízkej hladiny telesného tuku a vysokej kvality svalov.

Extrakt z kôry Eucommia ulmoides 100:1 - 500 mg - je rastlinná zlúčenina, ktorá má silné anabolické vlastnosti. Štúdie ukázali, že tento extrakt stimuluje syntézu bielkovín vo svaloch, čo sa premieta do ich rastu a sily. Okrem toho extrakt z kôry Eucommia ulmoides zlepšuje fyzickú výkonnosť a odolnosť voči stresu. Vďaka tomu môžete trénovať tvrdšie a dlhšie, bez obáv z pretrénovania alebo zranení.

Acacetín - 50 mg - je prírodný flavonoid, ktorý má antiestrogénne vlastnosti. To znamená, že inhibuje aktivitu aromatázového enzýmu, ktorý je zodpovedný za premenu testosterónu na estrogén. Estrogén je ženský hormón, ktorý nepodporuje budovanie svalovej hmoty. Naopak, môže spôsobiť gynekomastiu, t.j. zväčšenie prsníkov u mužov, a zvýšiť hladinu telesného tuku. Acacetín pomáha udržiavať vysokú hladinu testosterónu, čo je anabolický hormón a stimuluje rast svalov.

Bór (ako citrát bóru) - 10 mg - je stopový prvok, ktorý má mnoho priaznivých účinkov na organizmus. Jedným z nich je zlepšenie metabolizmu steroidných hormónov, ako je testosterón a estrogén. Bór zvyšuje biologickú dostupnosť testosterónu, teda množstvo testosterónu v krvi, ktoré môžu svalové bunky využiť. Bór tiež znižuje hladinu globulínu viažuceho pohlavné hormóny (SHBG), ktorý viaže testosterón a obmedzuje jeho anabolické účinky. Bór navyše znižuje hladinu estradiolu, najaktívnejšej formy estrogénu.

Chemix Natabolic 240 caps booster dávkovanie:

1 porcia, 8 kapsúl denne.

Nový produkt
3 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Applied Turk-X 60 caps Applied Turk-X 60 caps
  • Iba online
  • -20,00 €

Applied Turk-X 60 caps

Cena 25,00 € Bežná cena 45,00 € -20,00 €
arrow_upward