• Iba online
  • -10,00 €

Applied Nutrition Cream of Rice - 2000g

Applied Nutrition Cream of Rice - 2000g.Čistý alebo ochutený ryžový krém, alebo Milch ryža vo fitness odeve, je cereálie plné energie, bezlepkové, bohaté na sacharidy a s pridanými vitamínmi, minerálmi, tráviacimi enzýmami a probiotikami. Toto je stručná charakteristika ryžového krému od anglického výrobcu Applied Nutrition
Príchute
29,99 €
19,99 € Ušetríte 10,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Applied Nutrition Cream of Rice - 2000g.Čistý alebo ochutený ryžový krém, alebo Milch ryža vo fitness odeve, je cereálie plné energie, bezlepkové, bohaté na sacharidy a s pridanými vitamínmi, minerálmi, tráviacimi enzýmami a probiotikami. Toto je stručná charakteristika ryžového krému od anglického výrobcu Applied Nutrition.

APLIKOVANÁ VÝŽIVA KRÉM Z RYŽE

  • 25 g komplexných sacharidov v 30 g porcii
  • Dokonalé zmiešanie s horúcou a studenou vodou/mliekom
  • Nízky obsah cukru a tuku
  • Vhodné pre vegánov (okrem karamelového sušienky)

Cieľom aplikovanej výživy je revolúcia v športovej výžive. Dni sacharidových doplnkov bez chuti, ktoré zanechávajú strašnú pachuť, sú u konca. Nie je dôvod na kompromisy a Cream of Rice prichádza v 5 báječných príchutiach, ktoré rozjasnia váš deň. Ak máte radi chuť ryžového pudingu, neochutený je skvelou voľbou. Ak si však chcete vychutnať, môžete si vybrať medzi príchuťami jablkový koláč, zlatý sirup, malinový pohár a karamelový sušienka. Ak si objednáte niekoľko rôznych príchutí, môžete si raňajky alebo rýchle občerstvenie trochu spestriť.

Každé 2kg balenie obsahuje 67 porcií a každých 30g porcia obsahuje 25g komplexných sacharidov. To znamená, že ryžový krém má nízky obsah cukru a tuku a je plný čistej energie. Je to skvelá podpora pred tréningom a pomôže vám zostať dlhšie vonku alebo vám dodá silu v krátkych dávkach vysoko intenzívneho tréningu.

Pri používaní produktov aplikovanej výživy ste v dobrej spoločnosti, pretože niektorí z elitných svetových športovcov ich používajú ako súčasť svojho tréningového režimu. Aplikovanú výživu vedie tím odborníkov, ktorí sú nadšencami športovej výživy. Usilovne pracujeme na tom, aby sme vám poskytli najmodernejšie výrobky z nášho vlastného výrobného závodu, aby sme zaistili, že dostanete najlepší a najčistejší produkt.

ČO JE KRÉM Z RYŽE?

Krém z ryže - ryžová obilná kaša s jednoduchou prípravou as pridanými vitamínmi a minerálmi na podporu zdravia. Stačí naliať a jesť po chvíli. Každá 30g porcia ryžového krému obsahuje 25g sacharidov a len menej ako 0,1g prírodného cukru a 0,1g tuku!

AKO KRÉM Z RYŽE PODPORÍ MÔJ TRÉNING A STRAVU?

Ryžová kaša, ryžové pudingy a detská ryža sú už dlho obľúbenou voľbou pre športovcov, najmä kulturistov. Ryža je skvelým zdrojom komplexných sacharidov so stredným glykemickým indexom a bohatým energetickým obsahom. Ryžová kaša je vynikajúca ako raňajkové cereálie alebo predtréningové jedlo. A nie je nič jednoduchšie, ako pridať bielkoviny do šejkra a okamžite vytvoriť kašu s vysokým obsahom bielkovín.

PRE KOHO JE KRÉM Z RYŽE URČENÝ?

Krém z ryže - raňajky plné energie pre každého, bez ohľadu na vaše tréningové ciele. Ryžová kaša vám pomôže zvýšiť príjem kalórií v objemovej fáze alebo bude slúžiť ako zdroj sacharidov pre vytrvalostných športovcov v takzvanom "sacharidovom zaťažení".

PREČO JE RYŽOVÁ KAŠA LEPŠIA AKO OVSENÉ VLOČKY?

Krém z ryže neobsahuje lepok, a preto je vhodný pre každého, kto trpí intoleranciou lepku alebo máte bezlepkovú diétu. Nielen, že je nabitý komplexnými sacharidmi, ale pridali sme aj našu zmes MultiVitamin obsahujúcu 14 základných vitamínov a minerálov, vrátane šiestich vitamínov B na zvýšenie energetickej hladiny, antioxidačných vitamínov A, C a E a zinku a horčíka na podporu funkcie svalov.

AKO SA PRIPRAVUJE KRÉM Z RYŽE?

Príprava ryžovej kaše je veľmi jednoduchá.

Pozrite sa na jednoduchý obrázok. Máte 2 možnosti. Buď nalejte jednu odmerku vriacej vody a nechajte ju stáť 1-2 minúty a potom ihneď zjedzte.

Alebo zmiešajte jednu plnú odmerku a 100-150 ml studenej vody alebo mlieka v šejkri, alebo ako je nakreslené na obrázku, vložte do misy, premiešajte a vložte do mikrovlnnej rúry na 30 sekúnd. Odstráňte, premiešajte a ak nemá správnu konzistenciu, opakujte, kým nedosiahnete požadovanú konzistenciu kaše.

Ryžový krém je ideálnym doplnkom raňajok. Je nenáročný na žalúdok a bohatý na sacharidy, takže vás zasýti a dodá vám energiu po celé ráno. Pretože je rýchlo pripravený, nebudete musieť zmeškať najdôležitejšie jedlo dňa, keď sa zobudíte neskoro. Vďaka tomu je vhodný aj na desiatu. Existujú dva spôsoby, ako pripraviť doplnok výživy s vysokým obsahom sacharidov. Môžete buď zmiešať 1 odmerku so 100-150 ml prevarenej vody, dobre premiešať, nechať stáť 1-2 minúty, alebo zmiešať 1 odmerku so 100-150 ml studeného mlieka alebo vody, vložiť do mikrovlnnej rúry na 2 minúty, premiešať a užívať si. Ryžový krém je vhodný pre vegánov pri príprave s vodou. Je to tiež produkt s certifikátom Halal, takže ho môže používať čo najviac ľudí.

AKO CHUTÍ KRÉM Z RYŽE?

Krém z ryže je chutná, hustá a krémová ryžová kaša, ku ktorej sme pridali jemné chute, aby sme doladili tieto lahodné raňajky. Napríklad: slaný karamel, dvojitá čokoláda a mnoho ďalších.

VÝŽIVOVÉ HODNOTY A ZLOŽENIE RYŽOVÉHO KRÉMU:

v 30g v 100g
Energia 104 kcal/440 KJ 346 kcal / 1467 KJ
Bielkoviny (sušina) 2g 6,7 g
Proteín (pripravený) 2g 6,7 g
Sacharidov 25g 83g
- z toho cukry <0,1 g 0,2 g
Dužina 0,8 g 2,7 g
Tuky 0,1 g 0,3 g
- z toho nasýtené <0,1 g <0,3 g
Soľ 0,105 g 0,35 g

Kompozícia:

Jablko sa rozpadá Biela ryžová múka, príchuť, soľ, sukralóza, mletá

škorica.

Zlatý sirup

Múka z bielej ryže, príchuť, soľ, farbivo (E150a), sukralóza.

Malinový pohár

Múka z bielej ryže, príchuť, soľ, sukralóza.

Karamelový sušienka

Biela ryžová múka, aróma, sušené odstredené mlieko, soľ, farbivo (E150a), sukralóza.

Neochutená

múka z bielej ryže.

Alergény: mlieko (karamelová príchuť)

TESTOVANÉ PRE ŠPORTOVCOV

Každá zložka tohto produktu je starostlivo vyberaná a kontrolovaná naším systémom riadenia kvality, aby vám poskytla najvyššiu úroveň dôvery. Konečné výrobky sú vyrábané a balené v laboratóriu akreditovanom podľa noriem ISO 22000, BRC, GMP a Halal.

PRÁVNE UPOZORNENIE: Účinnosť tejto látky nebola potvrdená regulátorom Európskej únie, ako dostatočne podložená vedeckými štúdiami. Tento liek nie je určený na diagnostiku, liečbu alebo prevenciu ochorenia.

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward