• Iba online
  • -20,00 €

Holy Grail All in One 300g

Holy Grail All in One 300g.Predtréningovka Svätého grálu 300g je veľmi silný predtréningovkový tréning založený na mnohých stimulantoch a nootropikách. Produkt je určený pre znalcov silnej stimulácie, ktorá posúva tréning na úplne novú úroveň. Kombinácia takých zložiek ako Hordenine, Noopept, Yohi a mnoho ďalších umožňuje veľmi silnú mobilizáciu nervového systému, aby tvrdo pracoval. Predtréningovka je na špičkovej úrovni! Pri analýze zloženia doplnku Svätého grálu je ťažké nájsť podobný doplnok stravy! Všimnite si, produkt s veľmi silným zložením, len pre pokročilých ľudí.
Príchute
59,99 €
39,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Holy Grail All in One 300g.Svätý grál pred tréningom 300g veľmi silný predtréningový predtréningovka

Predtréningovka Svätého grálu 300g je veľmi silný predtréningovkový tréning založený na mnohých stimulantoch a nootropikách. Produkt je určený pre znalcov silnej stimulácie, ktorá posúva tréning na úplne novú úroveň. Kombinácia takých zložiek ako Hordenine, Noopept, Yohi a mnoho ďalších umožňuje veľmi silnú mobilizáciu nervového systému, aby tvrdo pracoval. Predtréningovka je na špičkovej úrovni! Pri analýze zloženia doplnku Svätého grálu je ťažké nájsť podobný doplnok stravy! Všimnite si, produkt s veľmi silným zložením, len pre pokročilých ľudí.

Predtréning Svätého grálu je:

  • Veľmi silná stimulácia,
  • Pridaná D,
  • Obrovská energetická podpora,
  • Zvýšenie vytrvalosti,
  • Zvýšenie svalovej sily.

Predtréningový grál 300g zloženie:

1 porcia, 10 gramov:

Citrulín malát - 3000 mg - pôsobí ako prekurzor oxidu dusnatého (NO) v tele. Zvýšenie koncentrácie oxidu dusnatého môže viesť k vazodilatácii krvných ciev, čo zvyšuje prietok krvi do svalov. Tento efekt vytvára významný čerpací účinok. Citrulín malát tiež zvyšuje hladiny arginínu v krvi, čo zintenzívňuje účinok čerpania svalov.

Suplementácia beta-alanínu - 2500 mg - beta-alanínu vedie k zvýšeniu hladín svalového karnozínu, čo môže oddialiť nástup únavy počas intenzívneho tréningu. Jeho pôsobenie vám umožní vykonávať viac opakovaní, čo sa prejavuje silnejším stimulom pre vaše svaly.

Agmatín - 1500 mg - je prirodzený metabolit aminokyseliny arginínu. Rovnako ako citrulín, agmatín pôsobí ako prekurzor oxidu dusnatého, zvyšuje jeho syntézu a prietok krvi do svalov. Výsledkom je, že agmatín môže podporovať svalovú pumpu a vytrvalosť. Okrem toho môže agmatín ovplyvniť signalizáciu bolesti a znížiť nepohodlie spojené s intenzívnym tréningom.

L-tyrozín - 500 mg - je aminokyselina, ktorá má kľúčovú funkciu pri syntéze neurotransmiterov, ako je dopamín, norepinefrín a epinefrín. Tieto neurotransmitery sú zodpovedné za reguláciu nálady, bdelosť a vzrušenie. Suplementácia L-tyrozínom môže zvýšiť hladiny týchto neurotransmiterov, čo vedie k lepšiemu zameraniu, pozornosti a motivácii počas tréningu. L-tyrozín môže tiež pomôcť znížiť stres a zmierniť príznaky únavy, najmä v stresových situáciách alebo počas intenzívneho cvičenia.

Kofeín - 300 mg - je prírodný alkaloid nachádzajúci sa v rôznych rastlinách, ako je káva, čaj a guarana. Je to bežne používaný stimulant so stimulačnými účinkami na centrálny nervový systém, čo vedie k zvýšenej bdelosti, koncentrácii, motivácii a vytrvalosti. Kofeín môže tiež zvýšiť rýchlosť metabolizmu, čo môže pomôcť spaľovať tuk. V prísne kontrolovaných dávkach sa kofeín bežne používa ako zložka v predtréningových doplnkoch na zvýšenie výkonu a energie počas tréningu.

Teobromín - 200 mg - je alkaloid zo skupiny metylxantínov, ktorý sa prirodzene vyskytuje v kakaových bôboch. Je to miernejší stimulant ako kofeín, ale má podobné stimulačné vlastnosti. Teobromín pracuje na rozšírení krvných ciev, čo môže zvýšiť prietok krvi a dodávku kyslíka do mozgu a svalov. Môže tiež zlepšiť náladu a zmierniť únavu. V kombinácii s kofeínom môže teobromín pomôcť udržať dlhodobé vzrušenie bez úzkosti, ktorá môže byť spojená s veľkými dávkami kofeínu.

2-Aminoizoheptán - 100 mg - 2-Aminoizoheptán, tiež známy ako D, je silný stimulant centrálneho nervového systému. D pôsobí zvýšením uvoľňovania neurotransmiterov, ako je dopamín a norepinefrín. Výsledkom je, že 2-aminoizoheptán môže zvýšiť bdelosť, koncentráciu, motiváciu a vytrvalosť počas tréningu. Môže tiež pôsobiť ako prostriedok na potlačenie chuti do jedla.

Synefrín HCL - 65 mg - je prírodný alkaloid nachádzajúci sa v šupkách citrusových plodov, ako je horký pomaranč. Je to stimulant so stimulačným účinkom, ktorý pôsobí hlavne na beta-adrenergné receptory, čo vedie k zvýšenej lipolýze (spaľovaniu tukov) a metabolizmu. Synefrín HCL môže tiež zvýšiť bdelosť, koncentráciu a vytrvalosť počas tréningu, ale zvyčajne má miernejší účinok ako 2-aminoizoheptán.

Hordenín - 60 mg - je alkaloid, ktorý sa prirodzene nachádza v rôznych rastlinách, ako je jačmeň, kaktusy a určité druhy machu. Hordenín pôsobí ako stimulant centrálneho nervového systému, zvyšuje uvoľňovanie norepinefrínu. V dôsledku toho môže viesť k zvýšenej bdelosti, koncentrácii, energii a vytrvalosti. Hordenín môže mať tiež účinok na urýchlenie metabolizmu a spaľovanie tukov. V predtréningových doplnkoch sa hordenín často nachádza v kombinácii s inými stimulantmi, ako je kofeín alebo synefrín.

Higenamín HCL - 55 mg - pôsobí ako beta-2 agonista, podobný synefrínu, čo vedie k zvýšenej lipolýze (spaľovaniu tukov) a zrýchlenému metabolizmu. Higenamín HCL môže tiež pôsobiť ako bronchodilatátor, ktorý môže pomôcť zlepšiť prúdenie vzduchu a účinnosť dýchania. V predtréningových doplnkoch môže hygenamín podporovať energiu, vytrvalosť a spaľovanie tukov.

Mucuna Pruriens - 50 mg - obsahuje prírodný zdroj L-dopy, prekurzora dopamínu. Suplementácia Mucuna Pruriens môže pomôcť zvýšiť hladinu dopamínu v tele, čo vedie k zlepšeniu nálady, motivácie a bdelosti. Mucuna Pruriens môže tiež pomôcť zmierniť stres a únavu spojenú s intenzívnym cvičením.

Alpha GPC - 50 mg - je prírodná cholinergná zlúčenina, ktorá je prekurzorom acetylcholínu, dôležitého neurotransmitera zodpovedného za funkcie, ako je pamäť, učenie, koncentrácia a bdelosť. Suplementácia Alpha GPC môže zvýšiť hladiny acetylcholínu v mozgu, čo vedie k zlepšeniu kognitívnych funkcií, ako je zameranie, pamäť a schopnosť učiť sa. V kontexte tréningu môže Alpha GPC pomôcť zlepšiť svalovú koordináciu, silu a výkon.

L-theanín - 50 mg - je známy svojimi relaxačnými vlastnosťami, ktoré môžu pomôcť zmierniť stres a zlepšiť náladu. V kombinácii s kofeínom môže L-theanín pomôcť vyrovnať vzrušenie, znížiť úzkosť a pocity "podráždenosti" spojené s vysokými dávkami stimulantov.

Noopept - 20 mg - je nootropná peptidová zlúčenina, ktorá môže zlepšiť kognitívne funkcie, ako je pamäť, koncentrácia, učenie a neuroplasticita. Noopept pracuje na mozgu zvýšením hladín neurotransmiterov, ako je glutamát a acetylcholín. V kontexte tréningu, Noopept môže podporiť zameranie, koordinácia a schopnosť robiť rýchle rozhodnutia.

Yohi HCL - 2 mg - je alkaloid, ktorý sa prirodzene nachádza v kôre stromu Pausinystalia yohimbe. Ako stimulant môže Yohi HCL zvýšiť bdelosť, energiu a vytrvalosť. Účinkuje tak, že blokuje alfa-2 adrenergné receptory, čo vedie k zvýšenému uvoľňovaniu norepinefrínu. Yohi môže tiež pomôcť spaľovať tuk, najmä odolný tuk, zvýšením lipolýzy a urýchlením metabolizmu.

Predtréningový grál 300g dávkovanie:

1 porcia, 10 gramov, 20-30 min pred tréningom.

Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

RedCon1 Total War 420g RedCon1 Total War 420g
  • Iba online
  • -30,00 €

RedCon1 Total War 420g

Cena 29,99 € Bežná cena 59,99 € -30,00 €
arrow_upward