• Iba online
  • -20,00 €

Revange Nutrition Prostate Vita-Shield 90 kapslí

Revange Nutrition Prostate Vita-Shield 90 kapslí je doplnok, ktorý kombinuje tradičné a špičkové živiny zodpovedné za zdravie prostaty. Extrakt zo Saw Palmetto a extrakt zo žihľavy, podporujú funkciu močového mechúra a prietok moču. Lykopén pomáha replikovať bunky prostaty. Okrem toho grapefruitový extrakt podporuje zdravé delenie buniek a extrakt z korenia vykazuje zlepšenú biologickú dostupnosť vzorca. Kombinácia účinných účinných látok poskytuje komplexnú a vyváženú podporu pre vašu prostatu.
56,00 €
36,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Revange Nutrition Prostate Vita-Shield 90 kapslí.Revange Prostata vita-shield 90 caps zdravie prostaty

Revange Prostate vita-shield 90 caps je doplnok, ktorý kombinuje tradičné a špičkové živiny zodpovedné za zdravie prostaty. Extrakt zo Saw Palmetto a extrakt zo žihľavy, podporujú funkciu močového mechúra a prietok moču. Lykopén pomáha replikovať bunky prostaty. Okrem toho grapefruitový extrakt podporuje zdravé delenie buniek a extrakt z korenia vykazuje zlepšenú biologickú dostupnosť vzorca. Kombinácia účinných účinných látok poskytuje komplexnú a vyváženú podporu pre vašu prostatu.

Revange Prostate vita-shield 90 čiapky sú:

  • Zdravá prostata,
  • Ochrana pred nadmerným rastom prostaty,
  • reguluje hladiny DHT,
  • Má protizápalový účinok,
  • Podporuje sexuálne funkcie.

Revange Prostatický vita-štít 90 kapsuly zloženie:

Vitamín E - má mnoho rôznych funkcií. Stojí hneď vedľa vitamínov A a C, pretože všetky sú silné antioxidanty s úlohou chrániť telo pred oxidačným stresom a poškodením buniek spôsobeným voľnými radikálmi. Okrem toho vitamín E inhibuje oxidáciu LDL cholesterolu, čím zabraňuje tvorbe aterosklerotického plaku. Aktívne sa podieľa na syntéze antikoagulancií, zachováva správnu priepustnosť bunkových membrán a minimalizuje fenomén agregácie krvných doštičiek, preto účinne zabraňuje tvorbe krvných zrazenín v cievach. Odporúča sa ľuďom, ktorí majú vysoký cholesterol v krvi.

Môže sa použiť na profylaxiu proti infarktu myokardu. Doterajší výskum ukázal, že vitamín E má protirakovinový účinok. Jeho vysoké dávky podporujú účinok inzulínu a normalizujú hladinu glukózy v krvi. Akoby to nestačilo, podieľa sa na prenose nervových signálov po celom tele. Ženy, ktoré sa starajú o správnu hladinu vitamínu E, si môžu byť istí, že účinne zabráni defektom plodu a zabezpečí správny priebeh tehotenstva. V prípade mužov je vitamín E zodpovedný za produkciu spermií, takže jeho nedostatok môže prispieť k poruchám plodnosti. Okrem toho vitamín E podporuje správne fungovanie zraku.

selén - je zaradený do skupiny najdôležitejších minerálov, ktoré ovplyvňujú mnohé aspekty fungovania celého organizmu. Jednou z jeho najdôležitejších vlastností je významný antioxidačný potenciál, ktorý posilňuje imunitný systém v boji proti voľným radikálom (ich pôsobenie môže spôsobiť veľa poškodenia tela). Okrem toho pomáha udržiavať zdravie vlasov a nechtov (ovplyvňuje ich vzhľad). Stojí za to zdôrazniť, že tiež podporuje štítnu žľazu pri správnom fungovaní. Ak hľadáte prípravok tohto typu - určite to bude fungovať.

Saw Palmetto - získaný z plodov Serenoa repens sa vyznačuje vysokým obsahom mastných kyselín, ktoré majú schopnosť inhibovať aktivitu testosterónu konvertujúceho 5-alfa-reduktázu na dihydrotestosterón. DHT sa vyznačuje oveľa vyšším adrenergným potenciálom, čo spôsobuje mnoho vedľajších účinkov charakteristických pre príliš vysoké hladiny androgénov. Okrem zníženia negatívnych účinkov aktivity dihydrostestosterónu, Saw tiež podporuje vysoké hladiny mužského pohlavného hormónu v krvi.

Koreň žihľavy - má pozitívny vplyv na hladinu testosterónu v tele. Výskum uskutočnený v posledných rokoch dokazuje, že rastlina a látky v nej obsiahnuté vykazujú silné antioxidačné, antiagregačné, protizápalové, hypocholesterolemické a hypoglykemické účinky. Tieto vlastnosti robia žihľavu čoraz populárnejšou a neustále hľadá nové profylaktické a terapeutické aplikácie v oblasti jej možného použitia pri mnohých chorobách a ochoreniach.

Extrakt z Uva Ursi - táto rastlina, bežne používaná v medicíne, je známa ako Bearberry. Vďaka svojmu zloženiu je široko používaný pri ochoreniach močových ciest, tráviaceho systému a žalúdočných problémoch. Obsahuje také zložky ako kyselina gallová, cholín alebo prírodný flavonoid, izoquercetin. Tieto látky majú mierne močopudný účinok a čistia telo od zbytočných a škodlivých metabolických produktov. Znižujú toxicitu mnohých zlúčenín, eliminujú účinky voľných radikálov. Použitie medvedice lekárskej spôsobuje zvýšenú produkciu moču, zbavuje sa prebytočnej vody z tela, spolu s ktorou sa odstraňujú toxíny. Okrem priaznivých účinkov na stav vnútorných orgánov to koreluje so zlepšením definície svalov stratou podkožnej vody.

DIM - je hlavným produktom indol-3-karbinolu (I3C) a jeho aktívneho derivátu. Transformácia zlúčeniny nastáva v žalúdku v kyslom prostredí po konzumácii krížovitých rastlín, medzi ktoré patria: brokolica, karfiol a kapusta. Vykazuje podobný, ale silnejší účinok ako I3C, čo je zlúčenina skúmaná vedcami s viacsmerným pro-zdravotným, protirakovinovým a protiestrogénnym účinkom. Diindolylmetán sa používa na prevenciu zväčšenia prostaty. Výskum potvrdzuje jeho vlastnosti blokovať pôsobenie estrogénu v tele.

Granátové jablko - extrakt z ovocia z granátového jablka. Je známe, že konzumácia ovocia zvyšuje antioxidačný potenciál tela a štúdie celkom jasne ukázali, že zvýšenie antioxidačnej aktivity v semenníkoch vedie k lepšej produkcii testosterónu. Granátové jablká sú zdrojom niekoľkých silných antiestrogénnych zlúčenín. Počas štúdie extrakt z granátového jablka významne znížil oxidačný stres, zlepšil kvalitu spermií a zvýšil hladinu testosterónu. U ľudí po dvoch týždňoch konzumácie extraktu z granátového jablka krvný tlak výrazne klesol a zvýšenie voľného testosterónu sa zvýšilo o 24%.

Extrakt z hroznových jadier - obsiahnutý v hrozne resveratrol pôsobí ako antioxidant, zametá voľné radikály, ktoré poškodzujú zdravé bunky tela. Je to látka, ktorá znižuje absorpciu LDL cholesterolu v stenách krvných ciev, čím znižuje riziko srdcových ochorení a aterosklerózy. Inhibuje agregáciu krvných doštičiek a zabraňuje tvorbe nebezpečných zrazenín. Je vnímaná ako látka, ktorá má vlastnosti zabraňujúce vzniku obezity a môže mať priaznivé účinky aj pri prevencii cukrovky. Okrem toho má schopnosť znižovať hladinu krvného tlaku, čo je dôležitý faktor pri prevencii civilizačných ochorení.

Dávkovanie:

3 kapsuly denne

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward