• Iba online
  • -20,00 €

Black Magic Dura Gains 60 tabs

Black Magic Dura Gains 60 tabliet anabolický booster.Na trhu s doplnkami existuje veľa produktov, ktoré podporujú konštrukciu čistej svalovej hmoty. Nie každý však plní svoju úlohu na 100%. Aby sme splnili očakávania ľudí, ktorí trénujú prirodzene, vytvorili sme doplnok výživy, ktorý dokonale zvyšuje anabolické schopnosti. Black Magic Dura Gains vám umožňuje prelomiť prirodzené bariéry, ktoré obmedzujú rast. Dôležité je, že je úplne bezpečný a nezasahuje do hormónov!
69,00 €
49,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Black Magic Dura Gains 60 tabliet anabolický booster.Na trhu s doplnkami existuje veľa produktov, ktoré podporujú konštrukciu čistej svalovej hmoty. Nie každý však plní svoju úlohu na 100%. Aby sme splnili očakávania ľudí, ktorí trénujú prirodzene, vytvorili sme doplnok výživy, ktorý dokonale zvyšuje anabolické schopnosti. Black Magic Dura Gains vám umožňuje prelomiť prirodzené bariéry, ktoré obmedzujú rast. Dôležité je, že je úplne bezpečný a nezasahuje do hormónov!

Black Magic Dura Gains je silný anabolický posilňovač navrhnutý tak, aby urýchlil vaše úsilie o budovanie svalov. Je to starostlivo vytvorený doplnok, ktorý kombinuje modernú vedu s prírodnými ingredienciami, aby vám počas tréningu poskytol výhodu nad svojimi konkurentmi.

Ako funguje anabolický posilňovač Dura Gains?

1. Rýchly rast svalov Black Magic Dura Gains je známy svojou schopnosťou rýchlo naštartovať rast
svalov. Starostlivo vybrané zložky pracujú synergicky na podpore syntézy bielkovín, ktoré sú základom rozvoja svalov. To znamená, že uvidíte výrazný nárast svalovej veľkosti a definície v kratšom čase.

2. Zvýšená sila a vytrvalosť
Významnou výhodou zahrnutia Black Magic Dura Gains do vašej stravy je výrazné zvýšenie sily a vytrvalosti. Zistíte, že zdvíhate ťažšie váhy a robíte viac opakovaní, čo vás posunie za vaše limity.

3. Zrýchlená regenerácia
Intenzívny tréning často vedie k bolesti svalov a únave. Black Magic Dura Gains obsahuje zložky, ktoré znižujú poškodenie svalov a zápal po tréningu, čo umožňuje rýchlejšiu regeneráciu. To znamená, že môžete chodiť do posilňovne častejšie a udržiavať konzistentný tréningový plán.

4. Zvýšená hladina
energie Rozlúčte sa s nízkou energiou počas tréningu. Black Magic Dura Gains poskytuje neustálu podporu energie, udržuje vás sústredených a nabitých energiou počas tréningu.

5. Zlepšené libido a nálada
Okrem fyzických výhod môžu zisky Black Magic Dura zlepšiť aj vašu celkovú pohodu. Používatelia hlásia zlepšenú náladu a zvýšené libido, čo z neho robí komplexné riešenie pre celkovú vitalitu.

Zloženie posilňovača Black Magic Dura Gains 60 tabliet:

1 porcia, 1 tableta:

MATICA DURA GAINSTM - 250 mg

Extrakt Dioscorea Makino 50-67: 1 (podzemok a nadzemné časti) (štandardizovaný na 6-keto-diosgenín - extrakt z rastliny Dioscorea Makino, ktorá je bohatým zdrojom prírodných rastlinných steroidov. Tieto zlúčeniny majú schopnosť stimulovať syntézu bielkovín a zvyšovať svalovú hmotu Extrakt z Dioscorey Makino navyše podporuje regeneráciu svalov po tréningu, zlepšuje vytrvalosť a silu a má tiež protizápalové a antioxidačné vlastnosti.

Saponíny spirostanolu - skupina chemických zlúčenín patriacich k steroidom, ktoré majú anabolické vlastnosti. Sú to prírodné látky nachádzajúce sa v určitých rastlinách, ako je Tribulus terrestris alebo Dioscorea villosa. Spirostanol saponíny môžu stimulovať syntézu bielkovín a zvýšiť svalovú hmotu, silu a vytrvalosť. Môžu tiež ovplyvniť hladinu testosterónu a iných pohlavných hormónov.

Furastanolické saponíny - to sú prírodné rastlinné zlúčeniny, ktoré majú priaznivý vplyv na budovanie svalovej hmoty. Účinkujú tak, že zvyšujú hladinu testosterónu, hormónu zodpovedného za anabolizmus, t.j. syntézu bielkovín a rast svalového tkaniva. Furastanolické saponíny tiež inhibujú účinok enzýmu 5-alfa-reduktázy, ktorý premieňa testosterón na dihydrotestosterón, hormón so silnejším androgénnym, ale slabším anabolickým účinkom.

5a-hydroxylaxogenín acetát - je syntetický derivát laxogenínu, prírodného rastlinného steroidu. 5a-hydroxylaxogenín acetát má podobné anabolické vlastnosti ako syntetické anabolicko-androgénne steroidy (AAS), ale bez negatívneho účinku na endokrinný systém a vnútorné orgány. 5a-hydroxylaxogenín acetát stimuluje syntézu bielkovín a inhibuje katabolizmus, t.j. rozpad svalov. Okrem toho 5a-hydroxylaxogenín acetát zvyšuje fyzickú výkonnosť a svalovú silu, zlepšuje regeneráciu a znižuje hladinu telesného tuku.

5R-Spirost-4-én-3, 6-diol - je zložka doplnku, ktorý buduje svalovú hmotu a má anabolické a antikatabolické účinky. To znamená, že stimuluje syntézu bielkovín vo svaloch a zároveň zabraňuje ich rozpadu. 5R-Spirost-4-én-3, 6-diol je derivát ekdysterónu, prírodného rastlinného hormónu, ktorý ovplyvňuje rast a vývoj organizmov. Štúdie ukázali, že 5R-Spirost-4-én-3, 6-diol zvyšuje svalovú silu a vytrvalosť, zlepšuje regeneráciu po tréningu a znižuje telesný tuk.

Progenin III - to je ďalšia zložka doplnku na budovanie svalovej hmoty, ktorý má anabolické vlastnosti. Progenin III je extrakt z rastliny Dioscorea deltoidea, ktorá obsahuje rastlinné steroidy so štruktúrou podobnou testosterónu. Progenin III zvyšuje hladinu testosterónu v krvi, čo sa premieta do lepšej syntézy bielkovín a väčšej svalovej hmoty. Progenin III tiež zlepšuje libido a se výkonnosť sexuálne, a tiež má protizápalové a antioxidačné účinky.

Pseudoprotodioscín - to je zložka, ktorá sa prirodzene vyskytuje v niektorých rastlinách, ako je Tribulus terrestris alebo Dioscorea villosa. Je to prekurzor protodioscínu, ktorý sa v tele metabolizuje na dehydroepiandrosterón (DHEA), prekurzor testosterónu. Pseudoprotodioscín preto môže stimulovať produkciu testosterónu a zvýšiť jeho biologickú dostupnosť. Okrem toho pseudoprotodioscín môže ovplyvniť androgénne receptory vo svaloch, čo zvyšuje ich citlivosť na testosterón a stimuluje syntézu svalových bielkovín.

Metyl protodioscín - zložka, ktorá je derivátom protodioscínu. Je silnejším aktivátorom syntézy oxidu dusnatého (NOS), enzýmu zodpovedného za produkciu oxidu dusnatého. Oxid dusnatý je dôležitým faktorom regulujúcim tón krvných ciev a prietok krvi. Metylprotodioscín preto môže zlepšiť prekrvenie svalov a zvýšiť ich objem a silu. Okrem toho metylprotodioscín môže inhibovať účinok aromatázy, enzýmu zodpovedného za konverziu testosterónu na estrogén.

Dioscín - je steroidný saponín, ktorý stimuluje syntézu testosterónu a rastového hormónu. Tieto hormóny sú nevyhnutné pre správny vývoj a regeneráciu svalového tkaniva. Dioscín tiež zvyšuje prietok krvi do svalov, čo zlepšuje ich výživu a okysličovanie. Okrem toho má dioscín protizápalové a antioxidačné vlastnosti, ktoré chránia svaly pred poškodením a starnutím.

Protodioscín - je ďalší steroidný saponín, ktorý, podobne ako dioscín, stimuluje produkciu testosterónu a rastového hormónu. Protodioscín má však ďalšiu výhodu v tom, že tiež zvyšuje hladiny oxidu dusnatého v tele. Oxid dusnatý je dôležitým faktorom pri uvoľňovaní krvných ciev, čo uľahčuje transport kyslíka a živín do svalov. Oxid dusnatý tiež zlepšuje fyzickú výkonnosť a svalovú silu.

Iridoidné glykozidy - skupina fenolových zlúčenín, ktoré majú silný adaptogénny účinok. To znamená, že pomáhajú telu prispôsobiť sa fyzickému a duševnému stresu, ktorý sprevádza intenzívny tréning. Iridoidné glykozidy znižujú hladinu kortizolu, stresového hormónu, ktorý inhibuje rast svalov a podporuje katabolizmus. Iridoidné glykozidy tiež podporujú imunitný systém a zabraňujú infekciám, ktoré môžu oslabiť svaly.

Black Magic Dura Gains 60 tabliet anabolické posilňovacie dávkovanie:

1 porcia, 2 tablety denne.

Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Syntrax Nectar 907g Syntrax Nectar 907g
  • Iba online
  • -20,00 €

Syntrax Nectar 907g

Cena 34,75 € Bežná cena 54,75 € -20,00 €
arrow_upward