• Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Cocoon Labz DMZ+ 90 kapslí

Cocoon Labz DMZ+ 90 kapslí.DMZ (D-Zine) je produkt založený na 2,17-dimetyl-5-androstan-17-ol-3,3′-azíne, čo je opatrenie dvakrát silnejšie ako testosterón z anabolického hľadiska zabezpečujúce rýchle prírastky svalovej hmoty až do 10 kg počas 6 týždňov. Zvyšuje silu umožňujúcu tréningy s väčším zaťažením a tvaruje postavu. DMZ je špeciálny systém dodávania prísad, ktorý posilňuje a rozširuje výkon každej kapsuly obsahujúcej DMZ. DMZ je perfektný produkt pre každého, kto bojuje za každý ďalší kilogram čistej svalovej hmoty a každý kilogram väčšej sily pri zachovaní čistej hmotnosti a fenomenálnej sochy.DMZ je silná zbraň v boji za dokonalú formu. Preto musíte cyklus správne pripraviť. DMZ je taký silný, že ak sa nestaráte o správny cyklus, môžete si ublížiť.
80,00 €
60,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Cocoon Labz DMZ+ 90 kapslí.DMZ+.DMZ (D-Zine) je produkt založený na 2,17-dimetyl-5-androstan-17-ol-3,3′-azíne, čo je opatrenie dvakrát silnejšie ako testosterón z anabolického hľadiska zabezpečujúce rýchle prírastky svalovej hmoty až do 10 kg počas 6 týždňov. Zvyšuje silu umožňujúcu tréningy s väčším zaťažením a tvaruje postavu. DMZ je špeciálny systém dodávania prísad, ktorý posilňuje a rozširuje výkon každej kapsuly obsahujúcej DMZ. DMZ je perfektný produkt pre každého, kto bojuje za každý ďalší kilogram čistej svalovej hmoty a každý kilogram väčšej sily pri zachovaní čistej hmotnosti a fenomenálnej sochy.

DMZ je silná zbraň v boji za dokonalú formu. Preto musíte cyklus správne pripraviť. DMZ je taký silný, že ak sa nestaráte o správny cyklus, môžete si ublížiť. Musíte chrániť pečeň pomocou PEČENE a odomknúť PCT po cykle pomocou PCT. Je to jednoduché, ale vďaka tomu bude vaše telo 100% bezpečné a s účinkami budete 100% spokojní.

MENTABOLAN pre

-Extrémny prírastok svalov -Extrémny prírastok sily –Zvýšená agresivita
v telocvični –Silný prírastok hmotnosti –Nastavte nové osobné rekordy
-Robí veľké nároky, pretože PRINÁŠA VÝSLEDKY.

Toto je prohormón pre kulturistiku a experimentálnu antikoncepciu Trestolone, aka MENT. Na niektorých internetových fórach bol opísaný ako “MENT dione”, ale keďže MENT je skratka pre 7a-metyl 19-nor-testosterón, táto zlúčenina by mohla byť presnejšie opísaná ako 7a-metyl-19-nor-androstendión a dostala vlastnú skratku ako MENAD alebo MENORAD.

NAC – inaktiváciou reaktívnych foriem kyslíka a znížením oxidačného stresu chráni bunky pred poškodením a podporuje imunitu tela. Zvyšuje vytrvalosť u športovcov, zlepšuje ich výkon a náchylnosť na únavu. Uľahčuje vykašliavanie, vetranie pľúc, výmenu plynov, podporuje okysličovanie. Urýchľuje tiež regeneračné procesy po cvičení a znižuje zápal spôsobený preťažením. Ako zlúčenina, ktorá dodáva acetylové skupiny, podporuje produkciu testosterónu. Vzhľadom na silnú stimuláciu regenerácie poškodených pečeňových buniek (hepatocytov) sa niektoré skupiny športovcov používajú počas a po cykle pomocou prohormónov a steroidov.

Vitamin E TPGS- a water-soluble derivative of natural vitamin E, and innovation in the field of substance absorption. Vitamin E TPGS is a nonionic surfactant used as an absorption enhancer and antioxidant. Vitamin E TPGS is also used as an effective source of natural vitamin E for both therapeutic and nutritional purposes.

Množstvo
90 uzáverov

Počet porcií
90

Dodávka
1 mesiac

Navrhované použitie
Užívajte 1-2 kapsuly denne.

COCOON LABZ
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward