• Iba online

Yamamoto Nutrition Acetyl L-Carnitine 60 kapslí

Yamamoto Nutrition Acetyl L-Carnitine 60 kapslí.Acetyl L-karnitín (ALC) je jednou z najobľúbenejších foriem karnitínu. Počas cvičenia sa veľká časť L-karnitínu prevedie práve na ALC.
17,98 €
s DPH
Množstvo
Dočasne vypredané
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Karnitín je telu prirodzená látka s pozitívnym vplyvom na organizmus. Premieňa tukové zásoby na energiu pre životne dôležité orgány, pozitívne pôsobí na kardiovaskulárny systém, zlepšuje činnosť pečene a znižuje tvorbu kyseliny mliečnej vo svaloch. Je to zlúčenina zodpovedná za transport mastných kyselín do jednotiek s dlhým reťazcom pri produkcii bunkovej energie: mitochondriami. Mäso a mliečne výrobky sú hlavnými potravinovými zdrojmi karnitínu. Väčšina z nich sa syntetizuje z esenciálneho lyzínu pomocou inej esenciálnej aminokyseliny: metionínu a troch vitamínov: vitamínu C, niacínu, vitamínu B6.

Acetyl L-Carnitine (ALC) je acetylovanou formou L-Carnitine, ktorá má trochu odlišné vlastnosti, a je jednou z najobľúbenejších foriem karnitínu. V priebehu cvičenia sa veľká časť L-Carnitine prevedie na ALC.

Balenie: 60 kapsúl, Počet dávok v jednom balení: 60

Odporúčané dávkovanie: Prehltnite 1 kapsulu denne s vodou alebo iným obľúbeným nápojom.

Nutričné informácie na 1 dávku (1 kapsula):

  • Acetyl L-Carnitine 1000 mg

Zloženie: Acetyl L-Carnitine HCl; kapsula: želatína; plnidlo: mikrokryštalická celulóza; činidlá proti spekaniu: stearát horečnatý, oxid kremičitý; farbivo: oxid titaničitý (kapsula).

Upozornenie pre alergikov: Výrobok neobsahuje alergény v súlade s Reg. (EÚ) č. 1169, príloha II.

UPOZORNENIE: Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Potravinové doplnky by nemali byť používané ako náhrada pestrej stravy. Pestrá a vyvážená strava a zdravý životný štýl sú dôležité. Udržujte mimo dosahu malých detí. Skladujte na chladnom, suchom mieste pri izbovej teplote.

Ak máte akýkoľvek zdravotný problém, pred užívaním sa poraďte s lekárom. Účelom tohto produktu nie je diagnostikovať, liečiť alebo predchádzať chorobe. Používa sa iba ako doplnok výživy!

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward