• Iba online
  • -30,00 €

Core Labs BPC-157 20 kapslí

Core Labs BPC-157 20 kapslí.Core Labs BPC 157 20 kapslí, peptid na regeneráciu.Peptid Core Labs BPC 157 20 caps na regeneráciu, obnovenie funkcie kĺbov. BPC-157 je peptid s veľmi silnými regeneračnými a protizápalovými vlastnosťami, ktorý si získal popularitu medzi športovcami a fyzicky aktívnymi ľuďmi pre svoje priaznivé účinky na svaly a kĺby.
99,99 €
69,99 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Core Labs BPC-157 20 kapslí.Core Labs BPC 157 20 kapslí, peptid na regeneráciu.Peptid Core Labs BPC 157 20 caps na regeneráciu, obnovenie funkcie kĺbov. BPC-157 je peptid s veľmi silnými regeneračnými a protizápalovými vlastnosťami, ktorý si získal popularitu medzi športovcami a fyzicky aktívnymi ľuďmi pre svoje priaznivé účinky na svaly a kĺby.

Čo je BPC-157?

BPC-157 je peptid, ktorý pozostáva z 15 aminokyselín a je odvodený od ľudského proteínu. V ľudskom tele sa tento peptid syntetizuje v pankrease a ovplyvňuje hojenie poškodených tkanív a urýchľuje regeneračné procesy. BPC-157 tiež vykazuje protizápalové a antioxidačné vlastnosti.

Ako funguje BPC-157?

BPC-157 funguje na bunkovej úrovni, stimuluje regeneračné procesy a urýchľuje hojenie poškodených tkanív. Peptid tiež pôsobí na bunkové receptory, ovplyvňuje ich funkciu a transport látok medzi bunkami.

Aplikácie BPC-157

BPC-157 našiel uplatnenie predovšetkým v športe a kulturistike, kde sa používa na urýchlenie procesov regenerácie po tréningu a na prevenciu zranení svalov a kĺbov.

Peptid sa však môže použiť aj na liečbu rôznych typov poranení, ako sú zlomeniny kostí, svalové napätie a poranenia kĺbov. BPC-157 tiež preukázal pozitívne účinky pri liečbe gastrointestinálnych ochorení, ako je Crohnova choroba a ulcerózna kolitída.

Zloženie čiapok Core Labs BPC 157 20:

1 porcia, 1 kapsula:

Proepicate - 300 mg - pôsobí na telo na niekoľkých úrovniach. V prvom rade ovplyvňuje metabolické procesy a zvyšuje rýchlosť metabolizmu. Vďaka tomu je telo schopné rýchlejšie produkovať energiu a obnoviť poškodené tkanivá. Okrem toho môže Proepicate ovplyvniť antioxidačné procesy a chrániť bunky pred poškodením voľnými radikálmi. Pôsobí tiež na kardiovaskulárny systém, zlepšuje prietok krvi a dodávku kyslíka do svalov.

But-Bit Essence - 100 mg - o jedinečný doplnok výživy, ktorý kombinuje pozitívne vlastnosti mnohých zložiek prírodného pôvodu. Medzi nimi sú rastlinné extrakty, vitamíny, minerály a aminokyseliny. Kombinácia týchto látok vytvára synergický efekt, vďaka ktorému môže But-Bit Essence podporovať telo na rôznych úrovniach.

Rhodiola Rosea - 50 mg - (6% rosavínov +2% salidrozid) - pôsobí na úrovni neurotransmiterov a ovplyvňuje ich rovnováhu a funkciu. V dôsledku toho môže pomôcť znížiť vnímaný stres, zlepšiť náladu a zmierniť príznaky depresie. Rhodiola Rosea môže zvýšiť hladinu energie a výkon, čo je obzvlášť dôležité pre športovcov a ľudí s aktívnym životným štýlom. Okrem toho môže skrátiť čas regenerácie svalov po cvičení.

Bacopa (50% bakozidov) - 50 mg - listy a stonky sú bohaté na biologicky aktívne látky, ako sú bakozidy, ktoré vykazujú priaznivé účinky na nervový systém. Bacopa Monnieri môže podporovať kardiovaskulárny systém, zlepšuje prietok krvi a dodávku kyslíka do mozgu.

Ashwaghanda - 50 mg - ovplyvňuje rovnováhu neurotransmiterov, ako je serotonín a dopamín, čo môže prispieť k zlepšeniu nálady, zmierneniu príznakov depresie a zníženiu vnímaného stresu. Ashwagandha ovplyvňuje hormonálnu rovnováhu, čo môže byť obzvlášť prospešné pre zdravie štítnej žľazy, reprodukčný systém a funkciu nadobličiek.

Kôra bielej vŕby - 50 mg - obsahuje mnoho biologicky aktívnych látok vrátane salicínu, ktorý je prekurzorom kyseliny salicylovej, známej svojimi analgetickými a protizápalovými vlastnosťami.

L-theanín - 50 mg - hlavným účinkom L-theanínu je jeho účinok na nervový systém, ktorý môže pomôcť zlepšiť náladu, znížiť stres a podporiť relaxáciu. L-theanín môže podporovať kvalitu spánku, uľahčuje zaspávanie a robí spánok hlbším a regeneračnejším.

Theacrinne - 40 mg - pôsobí ako stimulant, ktorý môže zvýšiť hladinu energie a výkon, najmä v situáciách vyžadujúcich dlhodobú fyzickú alebo duševnú námahu. Theacrine môže podporovať vytrvalosť tela, zefektívniť tréningy alebo iné fyzické aktivity.

Vit E TPGS - 10 mg - je vo vode rozpustná forma vitamínu E, ktorá obsahuje prídavok polyetylénglykolu (PEG). Táto modifikovaná štruktúra spôsobuje, že Vit E TPGS sa lepšie vstrebáva do tela a má silnejší antioxidačný účinok, ktorý chráni bunky pred poškodením voľnými radikálmi.

Extrakt z hroznových jadier 95% - 10 mg - je silný antioxidant, ktorý chráni bunky pred poškodením voľnými radikálmi a oxidačným stresom. Extrakt z hroznových jadierok môže podporovať imunitný systém, chrániť telo pred infekciami a chorobami.

Jalapino - 5 mg - feferónka obsahujúca kapsaicín. Jeho účinkom je zlepšenie absorpcie účinných látok, ktoré sú obsiahnuté v doplnku.

Piperín 95% - 5 mg - jeho účinkom je ovplyvnenie enzymatickej práce pečene, čo sa zase premieta do schopnosti absorbovať látky obsiahnuté v doplnku.

Naringenín - 5 mg - je prírodná zlúčenina zo skupiny flavonoidov, ktorej hlavným zdrojom sú citrusové plody, ako sú grapefruity, pomaranče a citróny. Flavonoidy sú rastlinné zlúčeniny s potenciálnymi vlastnosťami podporujúcimi zdravie, ktoré môžu zlepšiť našu pohodu a zdravie.

Anamorelín - 1 mg - je syntetická zlúčenina, ktorá pôsobí ako agonista grelínového receptora. Grelín je hormón vylučovaný žalúdkom, ktorý pôsobí ako stimulátor chuti do jedla a ovplyvňuje rast svalovej hmoty. Jeho pôsobenie spôsobuje zvýšenie hladín rastového hormónu, čo sa premietne do zrýchlených procesov obnovy.

BPC-157 - 1 mg - je látka, ktorá môže urýchliť regeneračné procesy a pôsobiť proti zápalu. Jeho použitie sa odporúča najmä fyzicky aktívnym ľuďom a športovcom, ale môže byť užitočné aj pri liečbe rôznych zranení a gastrointestinálnych ochorení.

Dávkovanie Core Labs BPC 157 20 caps:

1 porcia, 1 kapsula, 1 krát denne.

Core Labs X
Nový produkt
5 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward