• Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Cocoon Labz S-DROL Extreme 90 kapslí

Cocoon Labz S-DROL Extreme 90 kapslí.S-DROL EXTREME, skratka pre “Super Anadrol”, je prohormónový doplnok, ktorý je navrhnutý tak, aby pomohol športovcom znížiť prebytočný telesný tuk a zároveň pomôcť budovať svalovú hmotu. Tento produkt zvyšujúci výkon je mimoriadne silný a je legendárny medzi kulturistickou komunitou. S-DROL EXTREME skutočne vrhá suplementáciu kulturistiky do novej éry s najviac anabolicky silnou jednodávkovou tabletou, ktorá bola kedy vytvorená pre kulturistov. Medzi svojimi početnými nejasnými anabolickými zlúčeninami obsahuje S-DROL EXTREME najvyššiu dávku prohormónov, ktorá sa nachádza kdekoľvek!
80,00 €
60,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Cocoon Labz S-DROL Extreme 90 kapslí.Anabolicky najúčinnejšia jednodávková tableta kulturistiky S-DROL EXTREME
-Katalyzátor aminokyselín a podporuje syntézu bielkovín -prírodné steroidné anabolické a antiproteolytické zloženie

-Zvýšte hladinu testosterónu a / alebo zvýšte športový výkon

Popis
S-DROL EXTREME, skratka pre “Super Anadrol”, je prohormónový doplnok, ktorý je navrhnutý tak, aby pomohol športovcom znížiť prebytočný telesný tuk a zároveň pomôcť budovať svalovú hmotu. Tento produkt zvyšujúci výkon je mimoriadne silný a je legendárny medzi kulturistickou komunitou. S-DROL EXTREME skutočne vrhá suplementáciu kulturistiky do novej éry s najviac anabolicky silnou jednodávkovou tabletou, ktorá bola kedy vytvorená pre kulturistov. Medzi svojimi početnými nejasnými anabolickými zlúčeninami obsahuje S-DROL EXTREME najvyššiu dávku prohormónov, ktorá sa nachádza kdekoľvek!

Dekanoát má obe vlastnosti testosterónu, ale oveľa väčšiu aktivitu smerom k stimulácii rastu svalov a zlepšeniu regenerácie po namáhavom odporovom cvičení.

NAC Acetylcysteín (N-acetylcysteín)– acetylovaný cysteín, sa primárne používa na liečbu určitých respiračných stavov. Vedci však zistili, že táto zlúčenina môže časom pomôcť aj pacientom s problémami duševného zdravia. Štúdie vykonané s acetylcysteínom preukázali jeho účinnosť pri liečbe úzkostných záchvatov, depresie a iných porúch. Samozrejme, upokojujúce a relaxačné účinky tejto zlúčeniny môžu tiež poskytnúť výhody zdravým jedincom!

Množstvo
90 uzáverov

Počet porcií
90

Dodávka
1-2 mesiace

Navrhované použitie
Užívajte 1 kapsulu 1-2 krát denne.

COCOON LABZ
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

MyoBlox Skywalk 180g MyoBlox Skywalk 180g
  • Iba online
  • -24,00 €

MyoBlox Skywalk 180g

Cena 35,98 € Bežná cena 59,98 € -24,00 €
  • Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Smart Brothers Pheni 100g

Cena 49,99 € Bežná cena 69,99 € -20,00 €
arrow_upward