• Iba online
  • -20,00 €

Man Sports Game Day Nootropic 325g

Man Sports Game Day Nootropic 325g,pred trénongovka, NO pumpa, nootropiká, najsilnejší GAME DAY! USA! Náš doteraz NAJSILNEJŠÍ Game Day... óda na OG Game Day, vzorec, ktorý nás dostal na mapu. Namiesto jednoduchého opätovného spustenia starého vzorca sme chceli, aby bol LEPŠÍ. Ingrediencie sa vyvinuli, chuťové systémy sa vyvinuli a toto je ďalší krok vo vývoji Game Day Pre-Workout! Game Day Nootropic poskytuje intenzívnu energiu, euforické zvýšenie nálady, masívne napumpovanie a výkon v príjemnom hladkom balení.
Príchute
62,00 €
42,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Man Sports Game Day Nootropic 325g,pred tréningovka, NO pumpa, nootropiká, najsilnejší GAME DAY!USA!

GAME DAY™ sa práve stal silným (ER)

Pre Game Day Nootropic nastal čas vrátiť sa k našim koreňom. S OG Game Day (čierna/červená značka) približne v roku 2012 sme boli známi HIGH-STIM, dlhotrvajúcimi energetickými predtréningami, ktoré chutili INSANE. Vedeli sme, že dokážeme vytvoriť formulu s vysokým stimulačným účinkom, ale tiež sme vedeli, že ju môžeme vylepšiť.S pokrokom v oblasti nootropík na trhu a našou dlhou históriou vytvárania niektorých z najlepších nootropných produktov na trhu, napr. NooPump, BrainBridge, Lean Ph.D, atď., sme chceli skombinovať SUPER-POWER ENERGY s laserovým zameraním a čistotou, aby sme vytvorili moderný pohľad na to, ako by mal vyzerať „super silný“ predtréningový tréning. Žiadna nervozita. Žiadny „mozog veveričky“. Tony energie, napumpovanie svalov a zameranie podobné farmácii…

Verte nám, takto predtréningovku ste nepocítili už ROKY.

Náš doteraz NAJSILNEJŠÍ Game Day... óda na OG Game Day, vzorec, ktorý nás dostal na mapu. Namiesto jednoduchého opätovného spustenia starého vzorca sme chceli, aby bol LEPŠÍ. Ingrediencie sa vyvinuli, chuťové systémy sa vyvinuli a toto je ďalší krok vo vývoji Game Day Pre-Workout! Game Day Nootropic poskytuje intenzívnu energiu, euforické zvýšenie nálady, masívne napumpovanie a výkon v príjemnom hladkom balení. 

  • LIMITOVANÁ EDÍCIA FORMULA vysokej intenzity*
  • NOOTROPICKÁ LASEROVÁ FOCUS*
  • EFORICKÁ ENERGIA Z ALPHA 2 STIM BLEND*
  • 500 MG PRÍRODNÝ EXTRAKT DENDROBIUM NOBILE
  • 400 MG KOFEÍN BEZVODÝ
  • ČERPADLÁ NA HYDRATÁCIU SVALOV OD 5G HYDROMAX® GLYCEROL
  • VLASTNOSTI 100MG S7™ a 600MG ALPHA GPC

    UPOZORNENIE: LEN PRE POKROČILÝCH POUŽÍVATEĽOV. ZAČNITE S POUŽITÍM ½ PODLOHY NA POSÚDENIE TOLERANCIE. Nekombinujte s inými zdrojmi kofeínu alebo stimulantmi. Tento produkt môže obsahovať zložky zakázané niektorými športovými organizáciami. Používateľ akceptuje všetky riziká, záväzky a dôsledky v súvislosti s testovaním. Používajte len podľa pokynov. Za žiadnych okolností neprekračujte odporúčané dávkovanie. Skladujte na chladnom suchom mieste. UCHOVÁVAJTE MIMO DOSAHU DETÍ.

    Čo robí Game Day nootropic ™ tak silný *

    HydroMAX® 5G

    Masívna 5 GRAM porcia vysoko koncentrovaného glycerolu poskytujúca hyperhydratáciu, výdrž a prekrvené napumpovanie! Hydromax je stabilná, ľahko miešateľná verzia glycerolmonostearátu.

    S7 ™ 100mg 

    Čerpadlá cez rastliny?! S7 je dávka 7 zložiek rastlinného pôvodu, u ktorej bolo klinicky preukázané, že zvyšuje oxid dusnatý o 230 %! S7 zvyšuje prirodzený NO v tele a poskytuje vazodilatáciu, zvýšený prietok krvi a pumpy.

    Alpha GPC 600MG 

    Prirodzený zdroj cholínu – Alpha GPC je účinným posilňovačom pamäte a bolo preukázané, že spomaľuje rýchlosť kognitívneho úpadku okrem výhod založených na výkone súvisiacich s výkonom. 

    Organický prášok z húb Lions Mane 500 mg 

    Silná huba, ktorá môže podporovať jasnú pamäť, zdravú rovnováhu nálady a celkové poznanie. Podporuje tvorbu nervového rastového faktora (NGF), ktorý je nevyhnutný pre plasticitu hipokampu. 

    Extrakt z Dendrobium nobile (10:1) 500 mg 

    Óda na OG Game Day, museli sme zaradiť Dendrobium. Dendrobium Nobile sa používa už viac ako 2000 rokov a Číňania považujú Dendrobium za jednu z päťdesiatich základných bylín. 

    Kofeín 400 mg 

    Pri silnej dávke 400 mg na porciu je bezvodý kofeín tým, čo „prebudí“ váš mozog pri príprave na vysoko intenzívny tréning. Zistili sme, že toto je tá správna bodka pre naozajstný „high-stimul“ predtréningový tréning... s nootropikami poskytujúcimi jemnú rovnováhu medzi prudkou energiou a laserovým zaostrovaním.

MAN Sports
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Weider Pure Creatine 600g Weider Pure Creatine 600g
  • Iba online
  • Výpredaj
  • -20,00 €

Weider Pure Creatine 600g

Cena 34,00 € Bežná cena 54,00 € -20,00 €
Golden Pharma CARAT 300g Golden Pharma CARAT 300g
  • Iba online
  • -20,00 €

Golden Pharma CARAT 300g

Cena 39,99 € Bežná cena 59,99 € -20,00 €
Afterdark EPO+ 410g Afterdark EPO+ 410g
  • Iba online
  • -20,00 €

Afterdark EPO+ 410g

Cena 42,00 € Bežná cena 62,00 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

USP Labs Jack3d 250g USP Labs Jack3d 250g
  • Iba online
  • -20,00 €

USP Labs Jack3d 250g

Cena 40,00 € Bežná cena 60,00 € -20,00 €
arrow_upward