• Iba online
  • -20,00 €

Afterdark EPO+ 410g

Afterdark EPO+ je predtréningovka bez stimulantov so silnými pumpovacími a nootropnými účinkami. Doplnok neobsahuje stimulanty, takže ho možno použiť ako posilňovač pred tréningom aj neskoro v noci. Zloženie doplnku je navrhnuté tak, aby maximalizovalo efekt svalovej pumpy, zvýšilo intenzitu tréningu a udržalo vysokú úroveň sústredenia a koncentrácie. Produkt je založený na najnovších patentovaných zložkách so silnými účinkami. Produkt sa dokonale hodí ako no-booster. Jeho pôsobenie sa primárne zameriava na zvýšenie množstva oxidu dusnatého v tele, ale aj na plnenie svalových buniek vodou a glykogénom.
Príchute
62,00 €
42,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Afterdark EPO+ predtréningovka bez stimulantov.Afterdark EPO+ je predtréningovka bez stimulantov so silnými pumpovacími a nootropnými účinkami. Doplnok neobsahuje stimulanty, takže ho možno použiť ako posilňovač pred tréningom aj neskoro v noci. Zloženie doplnku je navrhnuté tak, aby maximalizovalo efekt svalovej pumpy, zvýšilo intenzitu tréningu a udržalo vysokú úroveň sústredenia a koncentrácie. Produkt je založený na najnovších patentovaných zložkách so silnými účinkami. Produkt sa dokonale hodí ako no-booster. Jeho pôsobenie sa primárne zameriava na zvýšenie množstva oxidu dusnatého v tele, ale aj na plnenie svalových buniek vodou a glykogénom.

Afterdark EPO+ je:

  • Bez posilňovača,
  • Výkonná svalová pumpa,
  • Zvýšenie vytrvalosti,
  • Neobsahuje žiadne stimulanty,
  • Nootropný účinok.

Zloženie EPO+ po zotmení:

1 porcia, 19,5 g

Vitamín B3 - 20 mg - tiež známy ako niacín, je dôležitý pre cvičencov kvôli jeho účinku na energetický metabolizmus. Vitamín B3 je rozhodujúci pre produkciu energie v bunkách a pomáha udržiavať zdravú hladinu cukru v krvi. Okrem toho môže pomôcť zvýšiť prietok krvi a znížiť zápal, čo môže pomôcť znížiť riziko zranenia.

Kyselina listová - 500 mcg - tiež známa ako vitamín B9, je nevyhnutná pre regeneráciu tkanív a produkciu nových buniek, čo je kľúčové pre cvičencov, ktorí chcú budovať svalovú hmotu a regenerovať telo po tréningu. Okrem toho kyselina listová môže pomôcť udržať normálnu hladinu aminokyselín, čo prispieva k výkonu tela počas tréningu.

Horčík - 20 mg - je dôležitý pre telo počas cvičenia, pretože pomáha udržiavať zdravé svaly, znižuje svalové kŕče a zabraňuje zvýšenému svalovému napätiu. Horčík tiež pomáha udržiavať zdravý obehový systém zlepšením prietoku krvi do svalov.

Sodík - 100 mg - pomáha udržiavať primeranú hladinu vody v tele a tiež reguluje krvný tlak, čo je dôležité pre ľudí, ktorí cvičia. Patrí do skupiny elektrolytov.

Draslík - 40 mg - pomáha udržiavať normálnu funkciu svalov a nervov, ako aj ovplyvňuje vedenie nervových impulzov, čo môže zlepšiť výkon počas tréningu.

Vaskularity Complex - pumpovacia zmes

L-cytrulín - 5000 mg - l-cytrullín malát - je aminokyselina, ktorá môže pomôcť zlepšiť výkon počas silového tréningu. L-cytrulín je prekurzorom oxidu dusnatého, čo je látka, ktorá zvyšuje prietok krvi, čo môže pomôcť zlepšiť dodávku kyslíka a živín do svalov počas tréningu. To zase môže zvýšiť výkon počas cvičenia, čo je obzvlášť dôležité pre silový tréning, ktorý vyžaduje vysokú intenzitu a svalové úsilie.

L-cytrulín AKG - 750 mg - je kombináciou L-cytrulínu a alfa-ketoglutarátu (AKG), ktorý môže pomôcť zlepšiť svalový výkon a silu. AKG je pomocná zložka, ktorá môže zvýšiť energetický výdaj počas tréningu tým, že sprístupní dodatočnú energiu svalovým bunkám. Výsledkom je, že L-cytrulín AKG môže pomôcť zvýšiť svalovú výkonnosť, čím sa zlepší výkon počas silového tréningu.

AAKG - 750 mg - je kombináciou aminokyseliny arginínu a alfa-ketoglutarátu. AAKG môže pomôcť zlepšiť fyzickú výkonnosť zvýšením prietoku krvi a produkcie oxidu dusnatého, čo zlepšuje dodávku kyslíka a živín do svalov. Výsledkom je, že AAKG môže pomôcť zlepšiť výkon počas silového tréningu, ako aj urýchliť proces regenerácie svalov po tréningu.

Volumizácia - zmes, ktorá zvyšuje objem

svalových buniek Glykogénové polyméry - 3500 mg - d-ribóza, vysoko rozvetvený cyklíndextrín - sú zložky určené na doplnenie svalového glykogénu. Počas intenzívneho silového tréningu telo využíva glykogén ako zdroj energie a jeho nedostatok môže viesť k rýchlejšej svalovej únave a zníženiu výkonnosti. Preto doplnky obsahujúce glykogénové polyméry môžu pomôcť doplniť hladinu glykogénu a poskytnúť svalom ďalší zdroj energie, čo môže pomôcť zlepšiť výkon počas silového tréningu.

HydroPrime - 2500 mg - 65% glycerolu - je patentovaná forma glycerolu v práškovej forme. Glycerol účinne zvyšuje množstvo vody vo svalových bunkách, čo prispieva k lepšiemu pocitu svalovej pumpy. Vaše svaly sa viac "napumpujú" a cítite, ako sa plnia krvou. Glycerol tiež vykazuje anabolické účinky.

Kreatínový komplex - 2200 mg - dikreatinový malát, kreatín AKG, Magna Power - je komplex troch foriem kreatínu. Kreatín je jedným z najpopulárnejších a najúčinnejších doplnkov výživy používaných pri silovom tréningu, pretože môže pomôcť zvýšiť silu a svalovú hmotu zvýšením množstva fosfokreatínu vo svaloch. Fosfokreatín je látka, ktorá umožňuje rýchlejšiu reprodukciu ATP, zdroja energie pre svaly počas intenzívneho cvičenia.

Transport pumpy - komplex
inhibítorov enzýmu arginázy
 Plasma-C - 200 mg - kyselina askorbová, citrusové bioflavonoidy - zložka Plasma-C obsahuje vitamín C a citrusové bioflavonoidy.
Vitamín C je silný antioxidant, ktorý pomáha zachytávať voľné radikály a chráni bunky pred oxidačným poškodením. Okrem toho sa vitamín C podieľa na produkcii kolagénu, ktorý je dôležitou súčasťou spojivového tkaniva vrátane svalov. Citrusové bioflavonoidy zase pomáhajú pri vstrebávaní vitamínu C a zvyšujú jeho antioxidačné účinky. V kontexte svalovej pumpy zložka Plasma-C znižuje účinok enzýmu, ktorý rozkladá arginín. Táto akcia umožňuje efektívnejšie využitie suplementácie arginínom.

Extrakt z hroznových jadier - 100 mg - 80% polyfenolov - je extrakt z hroznových jadier, ktorý obsahuje 80% polyfenolov. Polyfenoly sú silné antioxidanty, ktoré pomáhajú neutralizovať voľné radikály a chránia bunky pred oxidačným poškodením. Extrakt z hroznových jadier môže pomôcť zlepšiť krvný obeh, pretože obsahuje flavonoidy, ktoré pomáhajú rozširovať krvné cievy a zvyšujú prietok krvi.

Nootropický komplex - nootropická zmes, ktorá podporuje koncentráciu

L-tyrozín - 1000 mg - je aminokyselina, ktorá je dôležitou zložkou pri produkcii neurotransmiterov dopamínu a norepinefrínu. Tieto neurotransmitery sú dôležité pre reguláciu nálady, koncentráciu a zameranie. L-tyrozín môže zvýšiť hladiny týchto neurotransmiterov, čo môže zlepšiť funkciu nervového systému, zameranie a koncentráciu.

NauraChol - 750 mg - DMEA, Alpha GPC, CDP Cholín - patentovaný komplex pozostávajúci z troch zložiek: DMAE, Alpha GPC a CDP cholínu, ktoré sú prekurzormi neurotransmitera acetylcholínu. Acetylcholín je kľúčový neurotransmiter spojený s funkciou nervového systému, koncentráciou a zameraním. Poskytnutím prekurzorov acetylcholínu môže NauraChol zvýšiť hladiny acetylcholínu v mozgu, čo môže zlepšiť koncentráciu a zameranie.

Noopept - 10 mg - je nootropická látka, ktorá môže ovplyvniť funkciu nervového systému stimuláciou neurotransmiterov, ako je acetylcholín a glutamát. Noopept je tiež známy pre svoje neuroprotektívne účinky, čo znamená, že môže pomôcť chrániť nervové bunky pred poškodením. Vďaka svojim stimulačným a ochranným účinkom, Noopept môže zlepšiť zameranie a koncentráciu.

Dávkovanie EPO+ po tme:

1 porcia, 19,5g, 30 min pred tréningom.

AFTERDARK
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Allmax Aminocore BCAA 315g Allmax Aminocore BCAA 315g
  • Iba online
  • -10,00 €
  • novinka

Allmax Aminocore BCAA 315g

Cena 22,00 € Bežná cena 32,00 € -10,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward