• Iba online
  • -20,00 €

Innovative Labs Hellfire 90 caps

Hellfire je vylepšená verzia kultového horáka známeho ako najúčinnejšia na trhu. Je zameraný na ľudí, ktorí jednoducho hľadajú silnú formuláciu s termogénnym účinkom. Extrémny horák spôsobuje chudnutie veľmi rýchlym tempom a zároveň zvyšuje energiu. Inovatívny Hellfire je mimoriadne účinný vzorec na boj proti nežiaducemu telesnému tuku a zvýšenie hladiny energie.
65,00 €
45,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hellfire Incinerator - najnovšia verzia výkonnej termogeniky od spoločnosti Innovative

Hellfire je vylepšená verzia kultového horáka známeho ako najúčinnejšia na trhu. Je zameraný na ľudí, ktorí jednoducho hľadajú silnú formuláciu s termogénnym účinkom. Extrémny horák spôsobuje chudnutie veľmi rýchlym tempom a zároveň zvyšuje energiu. Inovatívny Hellfire je mimoriadne účinný vzorec na boj proti nežiaducemu telesnému tuku a zvýšenie hladiny energie.

Inovatívne laboratóriá Hellfire sú:

  • Rovnaká silná akcia,
  • Silná stimulácia,
  • ochota trénovať,
  • Inhibované chute,
  • Zvýšená termogenéza,
  • Rýchlejšie výsledky chudnutia.

Nový Hellfire Innovative bol obohatený o nové ingrediencie s vedecky dokázanými účinkami. Obsahuje iba osvedčené a účinné zložky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť telo vašich snov. Pridanie mäty piepornej a piperínu z čierneho korenia pomáha pri maximálnej absorpcii zložiek a urýchľuje účinky horáka.

Jedinečná kombinácia prírodných látok vám pomôže udržať štíhlu a tvarovanú siluetu!

Na záver, vďaka svojim jedinečným a študovaným zložkám je nový horák zaujímavou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú dobrý horák s prírodným zložením a účinným pôsobením v krátkom čase.

Zloženie:1 dávka, 1 kapsula:

Bezvodý kofeín - je bezvodá forma kofeínu zo skupiny organických zlúčenín. Má za následok blokovanie adenozínových receptorov v mozgu, čo má za následok zníženie pocitu únavy počas tréningu. Vďaka svojmu termogénnemu účinku účinne spaľuje tuky a zlepšuje metabolizmus.

Extrakt z ephedry - rastlina obsahuje alkaloidy s termogénnymi účinkami, vďaka čomu zvyšuje výdaj bazálnej energie spôsobujúci kalorický deficit. Je to teda účinný spôsob, ako zvýšiť rýchlosť metabolizmu a spaľovať tuky. Suplementácia extraktmi zo zelenej priadze navyše obmedzuje chuť do jedla, čo uľahčuje udržiavanie stravy, najmä v obdobiach nízkeho prísunu kalórií. Okrem toho štúdie ukazujú, že rastlina je zdrojom flavonoidov schopných zachytávať voľné radikály v tele.

Extrakt zo Senigallia berlandieri - podporuje zlepšenú náladu, pocit pohody a dodá vám príjemnú energiu, keď ju potrebujete. Rastlina je zdrojom mnohých alkaloidov, medzi ktoré patria: N-metylfenetylamín, tyramín a fenyletylamín. Senigallia Berlandieri má za následok zvýšenie energie, zvýšenie motivácie k akcii a zlepšenie nálady. Jeho účinkom je zvýšenie hladiny dopamínu, serotonínu a adrenalínu v tele. Extrakt zo Senigallia Berlandieri tiež zvyšuje lipolýzu a zvyšuje metabolizmus.

Fenyletylamín - Fenyletylamín je prirodzene sa vyskytujúca frakcia v čokoláde nazývaná "látka eufórie a radosti". Fenyletylamín (PEA) zvyšuje koncentráciu, dáva pocit zlepšenej pohody a zvyšuje energiu. Ideálny doplnok pre každého - 1 kapsula je ekvivalentom viac ako polovice tmavej čokolády. Fenyletylamín má stimulačné vlastnosti, zvyšuje hladinu dopamínu, zvyšuje hladinu energie, zlepšuje náladu, znižuje fyzickú a duševnú únavu. Syntetizuje sa z aminokyseliny L-fenylalanínu. PEA- je organická chemická zlúčenina nachádzajúca sa v prírodnej forme (napr. v čokoláde) a syntetizovaná v ľudskom tele z aminokyseliny I-fenylalanínu. Ako neurotransmiter a neuromodulátor má vplyv na nervový systém, zvyšuje dopamín a norepinefrín. Jedinou nevýhodou je, že sa príliš rýchlo rozkladá enzýmom MAO-B, keď sa podáva orálnou cestou, a preto je niekedy modifikovaný zložkami, ktoré spomaľujú rozklad. Pri športových doplnkoch sa PEA používa na zvýšenie nálady, vzrušenia, termogenézy a pred tréningom. Je tiež súčasťou spaľovačov tukov.

2 Aminoizoheptán - silný stimulant s účinkami podobnými johimbínu. Ovplyvňuje centrálny nervový systém zvýšením hladín dopamínu a norepinefrínu. Intenzívny tréning v kombinácii s používaním DMHA prináša fenomenálne výsledky vo forme potlačenia chuti do jedla, redukcie tuku, zvýšenej pamäti a kreativity a znížených pocitov úzkosti na potlačenie únavy. Vzorec je zaujímavou alternatívou pre tých, ktorí sa tešia účinkom johimbínu, ale vykazujú zlú toleranciu voči tomuto stimulantu. Chemické štruktúry DMHA a johimbínu majú blízku podobnosť, a preto sú ich účinky podobné.

Extrakt z čierneho čaju - vďačí za svoje zoštíhľujúce vlastnosti katechínom, konkrétne látke nazývanej epigalokatechín galát (EGCG). Katechíny v čajovom extrakte majú významný vplyv na redukciu tuku. Inhibujú vstrebávanie tukov z potravy a zvyšujú ich spotrebu v tele. Okrem toho čierny čaj zvyšuje aktivitu určitých enzýmov zodpovedných za tráviaci proces, má priaznivý vplyv na metabolizmus pečene, zvyšuje termogenézu a urýchľuje oxidáciu tukov.

Higenamín - alkaloid získaný hlavne zo semien Nelumbo Nucfera - lotosového orecha, možno ho nájsť aj v malom množstve v káve. Má synergický účinok s NMT tým, že spôsobuje uvoľňovanie norepinefrínu a adrenalínu do krvi, čo vedie k rozšíreniu dýchacích ciest a tým k zvýšeniu výkonnosti tela. Zlúčenina pôsobí ako stimulant, zvyšuje energiu a bdelosť. Higenamín znižuje oxidačný stres tým, že chráni telo pred voľnými radikálmi.

Rauwolfia Serpentine - vykazuje antioxidačné, protizápalové, analgetické, sacharidovo-inzulínovú podporu, protirakovinové a duševné vlastnosti. Vysoká štandardizácia extraktu na rauwolscín alebo alfa yohimbín alebo iso yohimbín zameriava účinok produktu na nervový systém a chudnutie. Zasahovaním do cholinergného systému zvyšuje koncentráciu adrenalínu, stimuluje telo k činnosti a zintenzívňuje proces lipolýzy. Zintenzívnením oxidácie mastných kyselín v mitochondriách. Podporuje spaľovanie predtým nahromadeného tukového tkaniva v oblastiach tela bohatých na α2-adrenergné receptory, najmä v dolnej časti brucha a bokov.

Evodiamín - je alkaloid s termogénnymi a stimulačnými účinkami, ktorý umožňuje rýchle spaľovanie tukov podobne ako kapsaicín. Produkt Asia Black 25 využíva svoj účinný termogénny potenciál v kombinácii s kofeínom, ako aj zeleným čajom, ako súčasť svojej podpory redukcie tuku, zmeny zloženia tela k lepšiemu a ovplyvnenia estetiky postavy.

Extrakt z čierneho korenia - kľúčovou zložkou extraktu z čierneho korenia je piperín - to je to, čo nás núti kýchať, ale má tiež veľký vplyv na to, aby sme schudli. Vedci uskutočnili štúdie, ktoré jasne ukazujú, že piperín interferuje s génmi zodpovednými za tvorbu nových tukových buniek. Vďaka piperínu obsiahnutému v čiernych fazuli sa vitamíny B, selén a beta-karotén lepšie vstrebávajú z potravy. Pepper zlepšuje trávenie, dezinfikuje močové cesty, pomáha bojovať proti zápalom a dokonca znižuje pocit bolesti.

Extrakt z mäty piepornej - Extrakt z mäty piepornej sa bežne používa na zmiernenie príznakov prechladnutia a chrípky a ako tráviaca pomôcka. Extrakt z mäty piepornej má antivírusové a liečivé vlastnosti, ktoré môžu pomôcť pri liečbe herpesu a rozpadu žlčových kameňov.

Inovatívne dávkovanie Hellfire: 1 kapsula dvakrát denne.

Innovative Labs
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward