• Iba online
  • -40,00 €

Skull Labs Angel Dust Pump 385 g

Skull Labs Angel Dust Pump 385 g USA hardcore verzia original!Angel Dust Pump je no-booster obsahujúci množstvo zložiek pumpy, ktoré prichádzajú v maximálnych dávkach. Angel Dust je dobre známa sila prvej verzie, kde máme pridanie, ktoré je podporené okrem iného agmatínom, AAKG a maximálnou dávkou citrulínu až 6 g na porciu! No-booster Angel Dust Pump je schopný vyvolať účinok maximálnej pumpy už po niekoľkých počiatočných sériách, ktoré trvajú počas celého tréningu.

Príchute
79,99 €
39,99 € Ušetríte 40,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Skull Labs Angel Dust Pump 385 g USA hardcore verzia original!Angel Dust Pump je no-booster obsahujúci množstvo zložiek pumpy, ktoré prichádzajú v maximálnych dávkach. Angel Dust je dobre známa sila prvej verzie, kde máme pridanie, ktoré je podporené okrem iného agmatínom, AAKG a maximálnou dávkou citrulínu až 6 g na porciu! No-booster Angel Dust Pump je schopný vyvolať účinok maximálnej pumpy už po niekoľkých počiatočných sériách, ktoré trvajú počas celého tréningu.

Prachové čerpadlo Booster Angel je:

  • Maximálna svalová pumpa,
  • Vysoká dávka agmatínu 2000 mg!
  • Silný stimulačný účinok,
  • Obsahuje Geranium,
  • Výrazne zvyšuje intenzitu vášho tréningu.

No-booster Angel Dust PUMP je určený pre pokročilých jednotlivcov.

Jeho nekompromisné zloženie poskytuje veľmi silný stimulačný a čerpací účinok. Geramín, DMHA, hordenín, yohimbín, alfa yohimbín, účinne sa postarajú o maximálnu intenzitu vášho tréningu!


Zloženie čerpadla Angel Dust:

1 porcia, 17,5 g:
Citrulín - 6000 mg - je jednou z aktívnych molekúl, ktoré zvyšujú produkciu arginínu v tele. Citrulín patrí do kategórie no-boosterov kvôli svojmu čerpaciemu účinku. Okrem toho sa ukázalo, že citrulín významne zvyšuje cvičebnú kapacitu a zvyšuje vytrvalosť. Citrulín sa používa nielen v kulturistike, ale aj vo vytrvalostných športoch.

Beta-alanín - 2500 mg - účinne zvyšuje vytrvalosť, umožňuje predĺženú svalovú prácu. Beta-alanín zvyšuje hladinu karnozínu. Má nielen antioxidačný účinok, ale je tiež zodpovedný za svalovú vytrvalosť. Karnozín predlžuje dobu, počas ktorej sú svaly schopné pracovať, čo priamo prispieva k efektívnejšiemu tréningu.

AAKG - 2000 mg - je typ arginínu, ktorý má predĺžené trvanie účinku. Vďaka tomu je AAKG o niečo účinnejšia ako základná forma l-arginínu ako voľnej aminokyseliny. Arginín je priamo zodpovedný za množstvo oxidu dusnatého, ktorý sa produkuje v tele. To sa prejavuje vazodilatáciou krvných ciev a väčším prietokom krvi do svalov.

Agmas - 2000 mg - je multifunkčná zložka, ktorá sa často nachádza v doplnkoch pred tréningom. Primárna funkcia agmatínu je nootropická a pumpujúca. Agmas je široko používaný v doplnkoch ako no-booster. Keď sa však bližšie pozrieme na jeho vlastnosti, vidíme jeho široký potenciál, anabolický.

Kreatín nitrát - 1000 mg - je kombináciou molekuly kreatínu a dusičnanov. Táto kombinácia dáva o niečo lepšie vlastnosti samotnému kreatínu, čo umožňuje zvýšiť napríklad množstvo oxidu dusnatého v tele. Tento kreatín má vyšší biologický potenciál, ktorý môžeme využiť pred tréningom. Kreatín má silný anabolický účinok. Zvyšuje množstvo glykogénu a kreatínfosfátu. Umožňuje nám rýchlejšie budovať svalovú hmotu a energeticky chráni svaly.

Taurín - 500 mg - je neproteínová aminokyselina, u ktorej sa preukázalo, že má anabolické aj antikatabolické vlastnosti. Keďže taurín je nevyhnutný pre energetický metabolizmus, zabezpečuje, aby telo efektívne využívalo energiu napríklad z tukov. Taurín nie je stimulant, ale jeho pôsobenie zvýši účinnosť nervového systému.

Cholín bitartrát - 500 mg - Cholín je nootropická zložka, ktorá bude zodpovedná za funkciu mozgu. Jeho činnosť vám umožňuje lepšie sa sústrediť na tréning. To sa premieta do lepšieho zamerania a zlepšeného svalového pocitu. Cholín tiež umožňuje rýchlejšiu regeneráciu po tréningu.

Beta fenyletylamín - 700 mg - je zodpovedný za optimálne hladiny neurotransmiterov, čo okrem iného ovplyvňuje pamäťový proces, ale aj pohodu. PEA udržuje aktivitu nervového systému, čo nám umožňuje efektívnejšie vykonávať naše tréningy.

Bezvodý kofeín - 300 mg - je jedným z kľúčových stimulantov, ktoré ovplyvňujú neurologický systém. Kofeín je účinným protijedom proti únave, čo sa prejavuje vo vyššej produktivite cvičenia. Okrem toho má termogénny účinok, čo zase prispieva k zvýšeniu účinnosti metabolického systému. Kofeín je široko používaný v športových doplnkoch kvôli jeho účinkom zvyšujúcim vytrvalosť.

Extrakt Eria Jarensis - 200 mg - je extrakt, ktorý je zdrojom N-fenetyldimetylamínu, látky so stimulačnými účinkami. Mnohé zdroje tvrdia, že má podobné účinky ako geramín. Extrakt z Eria Jarensis zlepší náladu a náladu. Účinne udrží vysokú aktivitu nervového systému, čo vám umožní vykonávať intenzívne tréningy.

2-Aminoizoheptán - 100 mg - je chemikália, ktorá bola navrhnutá tak, aby pôsobila ako silná náhrada (geramín). Mnoho ľudí poukazuje na to, že účinky sú celkom porovnateľné s účinkami geramínu.pôsobí ako silný stimulant, umožňuje nám zlepšiť našu náladu a povzbudzuje nás, aby sme sa venovali fyzickej aktivite. Urýchľuje metabolizmus a umožňuje telu využívať viac energie uloženej vo forme telesného tuku. Okrem toho zlepšuje náladu a dáva pocit nárastu sily, čo je prospešné tesne pred fyzickou aktivitou.

Geranium - 100 mg - populárne známy ako pelargónie, je silný stimulant, ktorý spôsobil revolúciu na trhu s doplnkami pred tréningom. je silný stimulant, ktorý sa nachádza iba v predtréningovkách alebo silných spaľovačoch tukov. Geramín, užívaný v správnej dávke, má nootropný účinok, ktorý zlepšuje schopnosť sústrediť sa.

Higenamín - 50 mg - Higenamín HCL - 50 mg - má významný vplyv na množstvo neurotransmiterov prítomných v tele, sprevádzaný intenzívnymi hladinami vzrušenia. Katecholamíny, ako je epinefrín a norepinefrín, sa produkujú vo väčších množstvách, čo významne ovplyvňuje úroveň vzrušenia. Chemikália poskytuje výrazné zlepšenie energetickej hladiny, ako aj zvýšenie pozornosti a bdelosti.

Hordenín - 50 mg - je klasifikovaný ako stimulant a má stimulačné aj termogénne vlastnosti. Hordenín je zložka, ktorá sa často nachádza v spaľovačoch tukov. Je zodpovedný za zvýšenú produkciu norepinefrínu, čo zase vedie k veľkému zvýšeniu nervovej excitability. Hordenín významne zvyšuje intenzitu tréningu.

N-metyl-L-tyramín HCL - 50 mg - patrí k látkam, ktoré sú odvodené od tyrozínu a majú metabolický modulačný účinok. V doplnkoch výživy sa používa hlavne ako prísada do spaľovačov tukov kvôli svojim účinkom na zvýšenie hmotnosti.

GABA - 25 mg - zatiaľ čo GABA má inhibičný účinok na nervový systém, s týmto množstvom stimulantov má malý význam. Jeho pridanie bude zodpovedné za stabilizáciu nálady, takže významné množstvo stimulantov nevedie k nadmernej stimulácii a podráždenosti.

Extrakt z kôry yohimbínu - 2 mg - je alkaloid, ktorý má stimulačné a termogénne vlastnosti. Yohimbín má významný vplyv na neurotransmitery, čo nám poskytuje vysokú úroveň stimulácie. Bežne sa používa v spaľovačoch tukov ako silný termogénny. V súčasnosti je jeho pridanie do predtréningových doplnkov celkom bežné kvôli jeho stimulačnému účinku, ale aj preto, že nám umožňuje čerpať energiu z tukových zásob.

Extrakt z koreňa Rauwolfia Vomitoria - 2 mg - obsahuje minimálne 90% alfa yoh - extrémne silný stimulant známy ako alfa yoh, zvyšuje syntézu neurotransmiterov a umožňuje intenzívnejšie cvičenie. Alfa yoh je teraz populárnym doplnkom a jeho široké predtréningové použitie ho ľahko používa v doplnkoch pred tréningom. Je zodpovedný za zvýšenie norepinefrínu, čo dáva typické silné pocity vzrušenia, ako aj zvýšenie energetickej hladiny.

Dávkovanie Angel Dust PUMP: 1 porcia, 17,5 gramov 30 minút pred tréningom.

Skull Labs
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward