• Iba online
  • -10,00 €
  • novinka

Smart Brothers SMART SLEEP 60 caps

Smart Brothers SMART SLEEP 60 caps doplnok výživy na spánok s fenibutom.V dnešnej dobe sa kvalita spánku stala takmer luxusným tovarom. S čoraz viac stresormi a náročným životným štýlom sa dosiahnutie pokojného a hlbokého spánku často javí ako nedosiahnuteľný sen. Vďaka pokroku v suplementácii sa však objavili inovatívne riešenia, ktoré podporujú zaspávanie a zlepšujú kvalitu samotného spánku. Medzi nimi Smart Brothers SMART SLEEP vyniká ako revolučná zmes vytvorená na podporu hlbokého, regeneračného spánku.

50,00 €
40,00 € Ušetríte 10,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Smart Brothers SMART SLEEP 60 caps doplnok výživy na spánok s fenibutom.V dnešnej dobe sa kvalita spánku stala takmer luxusným tovarom. S čoraz viac stresormi a náročným životným štýlom sa dosiahnutie pokojného a hlbokého spánku často javí ako nedosiahnuteľný sen. Vďaka pokroku v suplementácii sa však objavili inovatívne riešenia, ktoré podporujú zaspávanie a zlepšujú kvalitu samotného spánku. Medzi nimi Smart Brothers SMART SLEEP vyniká ako revolučná zmes vytvorená na podporu hlbokého, regeneračného spánku.

Smart Brothers SMART SLEEP je pokročilý doplnok spánku, starostlivo navrhnutý tak, aby pomohol eliminovať akékoľvek poruchy spánku. V jeho srdci je synergia silných zložiek známych svojimi vlastnosťami zlepšujúcimi spánok. Phenibut, 5-HTP a Mucuna Pruriens tvoria základ tohto vzorca, spolupracujú na podpore relaxácie, zmiernenie stresu a podporu rovnováhy neurotransmiterov. Okrem toho extrakt z valeriány lekárskej a melatonín zvyšujú jeho účinnosť a zabezpečujú pokojný a hlboký spánok. Nasledujúci deň sa budete cítiť zregenerovane a výrazne sa zlepší aj vaša nálada.

Phenibut: Katalyzátor blahobytu

Phenibut, derivát kyseliny gama-aminomaslovej (GABA), má hlboké účinky proti úzkosti a upokojujúce účinky, vytvára pocit mieru a harmónie. Moduláciou GABA receptorov v mozgu pomáha zmierniť úzkosť, znižuje svalové napätie a navodzuje pocit relaxácie, ktorý podporuje spánok.

Výkon 5-HTP

5-HTP alebo 5-hydroxytryptofán pôsobí ako prekurzor serotonínu, neurotransmiteru zodpovedného za reguláciu nálady a cyklov spánku a bdenia. Zvýšením hladín serotonínu 5-HTP podporuje pocity pohody a spokojnosti a zároveň uľahčuje produkciu melatonínu, hormónu rozhodujúceho pre začatie a udržanie spánku.

Mucuna pruriens: podpora rovnováhy neurotransmiterov

Mucuna pruriens, cenená pre svoj vysoký obsah L-DOPA, pomáha pri syntéze dopamínu, neurotransmiteru spojeného s potešením a odmenou. Zvýšením hladiny dopamínu podporuje mucuna pruriens pocity spokojnosti a relaxácie, čo uľahčuje pokojný spánok.

Valeriána lekárska a melatonín: prirodzená podpora hlbokého spánku

Valerián, rastlina s dlhou históriou používania v tradičnej medicíne, má upokojujúce vlastnosti, ktoré pomáhajú zmierniť nespavosť a zlepšiť kvalitu spánku. Medzitým melatonín, vnútorný spánkový hormón tela, reguluje cykly spánku a bdenia, signalizuje príchod tmy a uľahčuje prechod do spánku.

Ako funguje doplnok výživy Smart Sleep?

1. Zlepšenie kvality spánku:
Znížením hlavných faktorov prispievajúcich k poruchám spánku podporuje Smart Brothers SMART SLEEP hlbší a regeneratívnejší spánok, čo vám umožní prebudiť sa s pocitom sviežosti a sviežosti.

2. Zníženie latencie spánku:
Synergická zmes zložiek tohto doplnku vám pomôže rýchlejšie zaspať, minimalizuje čas, ktorý strávite hádzaním a otáčaním v posteli, a maximalizuje celkovú efektivitu spánku.

3. Zníženie stresu:
Fenibut a mucuna pruriens pracujú harmonicky na zmiernenie stresu a úzkosti, vytvárajú optimálne podmienky pre relaxáciu a podporujú duševnú harmóniu pred spaním.

4. Regulácia cyklov spánku a bdenia:
Zahrnutím melatonínu a 5-HTP tento doplnok pomáha synchronizovať cirkadiánne cykly a zabezpečuje prirodzený a konzistentný cyklus spánku a bdenia, ktorý podporuje celkovú pohodu.

5. Podpora vzrušenia:
Na rozdiel od tradičných pomôcok na spanie, ktoré vám môžu po prebudení zanechať pocit groggy, Smart Brothers SMART SLEEP podporuje jemný prechod na vzrušenie, čo vám umožní začať deň s pocitom energie a ostražitosti.

Smart Brothers SMART SLEEP 60 caps zloženie:

1 porcia, 1 kapsula

Phenibut - 500 mg - je látka, ktorá má upokojujúci účinok a zlepšuje kvalitu spánku. Je to derivát kyseliny gama-aminomaslovej (GABA), ktorá je prirodzeným inhibičným neurotransmiterom v mozgu. Phenibut zvyšuje hladinu GABA, čo sa zase prejavuje menším nervovým napätím. Phenibut môže tiež zlepšiť náladu, pamäť a kognitívne funkcie. Jeho jedinečnou vlastnosťou je vplyv na zlepšenie sebaúcty a sebavedomia.

Extrakt z koreňa valeriány lekárskej - 100 mg - je extrakt z koreňa valeriány, rastliny s dlhou históriou použitia v ľudovom liečiteľstve. Koreň valeriány lekárskej obsahuje mnoho účinných látok, ako je kyselina valerová, iridoidy a flavonoidy, ktoré majú upokojujúci, anxiolytický a hypnotický účinok. Extrakt z koreňa valeriány lekárskej pomáha skrátiť čas potrebný na zaspanie, zlepšiť kvalitu spánku a znížiť frekvenciu prebúdzania v noci. Odporúčaná dávka extraktu z koreňa valeriány lekárskej je 100 mg denne, najlepšie večer pred spaním.

5-HTP - 50 mg - je prekurzorom serotonínu, neurotransmiteru zodpovedného za reguláciu nálady, chuti do jedla a cyklu spánku. 5-HTP sa syntetizuje z aminokyseliny tryptofánu, ktorá sa nachádza v niektorých potravinách, ako sú banány, morčacie mäso a orechy. 5-HTP pomáha zvyšovať hladiny serotonínu v mozgu, čo sa prejavuje tým, že pomáha zlepšovať pohodu, znižuje úzkosť a depresiu a uľahčuje zaspávanie. Odporúčaná dávka 5-HTP je 50 mg denne, najlepšie večer pred spaním.

Extrakt z Mucuna Pruriens (std. 98% L-Dopa) - 50 mg - je extrakt zo semien rastliny nazývanej strieborný nechtík lekársky alebo zamatová fazuľa. Táto rastlina je bohatá na L-Dopa, prekurzor dopamínu, neurotransmiter zodpovedný za motiváciu, potešenie a odmenu. Extrakt z Mucuna Pruriens pomáha zvyšovať hladinu dopamínu v mozgu, čo zlepšuje náladu, libido a sexuálne funkcie. Okrem toho môže L-Dopa podporovať produkciu melatonínu, hormónu spánku. Odporúčaná dávka extraktu z nechtíka lekárskeho je 50 mg denne, najlepšie večer pred spaním.

Melatonín - 5 mg - je hormón produkovaný epifýzou, žľazou umiestnenou v mozgu. Melatonín je kľúčovým regulátorom cirkadiánneho rytmu tela, tj cyklu spánku a bdenia. Melatonín pomáha synchronizovať biologické hodiny tela so svetlým a tmavým cyklom, čo uľahčuje zaspávanie a zaisťuje zdravý spánok. Melatonín môže mať tiež antioxidačné a protizápalové účinky.

Smart Brothers SMART SLEEP 60 caps doplnok spánku dávkovanie:

1 porcia, 1 kapsula, 30 minút pred spaním.

Smart Brothers
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

EPG Steel 75 120 kapslí EPG Steel 75 120 kapslí
  • Iba online
  • -20,00 €

EPG Steel 75 120 kapslí

Cena 39,98 € Bežná cena 59,98 € -20,00 €
arrow_upward