• Iba online
  • -10,00 €

DY Nutrition Collagen Complex 300 g

DY Nutrition Collagen Complex 300g/20 dávok.Kolagén - obsahuje 10 g prémiového kolagénového proteínu v jednej dávke spolu s vitamínom C, zinkom, selénom a ďalšími látkami, ktoré sú zodpovedné za zdravé kĺby a elasticitu pokožky. Kolagénový komplex v prášku od spoločnosti DY Nutrition je kombinovaný s ďalšími zložkami, ktoré spolu vytvárajú väčší celkový účinok na kĺby, ako aj na spojivové tkanivo, svaly a pokožku
Príchute
35,00 €
25,00 € Ušetríte 10,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

DY Nutrition Collagen Complex 300g/20 dávok.Kolagén je najrozšírenejšia bielkovina v tele. Má štruktúru podobnú vláknam, vďaka ktorej je ideálny ako forma spojivového tkaniva, čo znamená, že doslova spája kosti s kosťami a kosti so svalmi a je tiež hlavnou zložkou kostí, kože, svalov, šliach a chrupaviek. Vzhľadom na množstvo kolagénu v tele, ako aj jeho zjavný prínos pri zmierňovaní bolesti kĺbov a podpore zdravia a vzhľadu pokožky, je logické, že kvalitné kolagénové doplnky sa rýchlo stali základom doplnkového režimu mnohých ľudí. Problémom je, že nie všetky kolagénové doplnky sú rovnaké. Kolagénový komplex v prášku od spoločnosti DY Nutrition je kombinovaný s ďalšími zložkami, ktoré spolu vytvárajú väčší celkový účinok na kĺby, ako aj na spojivové tkanivo, svaly a pokožku.

Collagen Complex obsahuje 10 g prémiového kolagénového proteínu v jednej dávke spolu s vitamínom C, zinkom, selénom a ďalšími látkami, ktoré sú zodpovedné za zdravé kĺby a elasticitu pokožky. S pribúdajúcim vekom sa váš existujúci kolagén rozpadá a pre vaše telo je ťažšie ho produkovať viac. Tu prichádza na rad náš Kolagénový komplex.

Proteín pomáha zvyšovať a udržiavať svalovú hmotu a posilňovať kosti.

Zinok a selén pomáhajú udržiavať zdravé vlasy a nechty.

Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

MyoBlox Blo 2.0 398g MyoBlox Blo 2.0 398g
  • Iba online
  • -30,00 €

MyoBlox Blo 2.0 398g

Cena 29,99 € Bežná cena 59,99 € -30,00 €
arrow_upward