• Iba online
  • -30,00 €

Olympus Labs Alpha Rip 60 kapslí

Olympus Labs Alpha Rip 60 kapslí.Použite Olympus Labs Alpha RIP, pretože individuálny potenciál zložiek v tomto doplnku mení hru. Ale synergia medzi používaním všetkých troch kľúčových zložiek je povinná vzdorovať obmedzeniam a pomôcť dostať vašu kondíciu na úroveň Alpha RIPED. Mýtus, že nemôžete budovať svalovú hmotu a zároveň byť štíhly, bude čoskoro odhalený, keď sledujete, ako sa výsledky stávajú vašou realitou.
84,98 €
54,98 € Ušetríte 30,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Olympus Labs Alpha Rip 60 kapslí.Použite Olympus Labs Alpha RIP, pretože individuálny potenciál zložiek v tomto doplnku mení hru. Ale synergia medzi používaním všetkých troch kľúčových zložiek je povinná vzdorovať obmedzeniam a pomôcť dostať vašu kondíciu na úroveň Alpha RIPED. Mýtus, že nemôžete budovať svalovú hmotu a zároveň byť štíhly, bude čoskoro odhalený, keď sledujete, ako sa výsledky stávajú vašou realitou.
Olympus Labs Alpha RIP je vhodný pre fázy budovania svalov vášho tréningového a suplementačného cyklu. Alpha RIP vám môže pomôcť počas intenzívnych fáz budovania svalov, keď chcete dosiahnuť nové PB a nové úrovne sily na budovanie svalov pre ciele rekompozície vášho tela.
Olympus Labs Alpha RIP je najvhodnejší pre tých, ktorí chcú posunúť svoju silu a výkon na ďalšiu úroveň. Je to skvelá voľba, ak chcete zlepšiť zloženie svojho tela a chcete vybudovať svalovú hmotu bez zbytočného dodatočného prírastku tuku.

Pripravte sa na to, že si naplníte staré pravidlá a dosiahnete to, čo sa kedysi považovalo za mýtus - pripravte sa na súčasný rast svalov a stratu tuku. Urobte svoje ciele rekompozície tela realitou.

Predstavujeme Alpha RIP - mnohostranný vzorec navrhnutý tak, aby podporoval rast svalov a stratu tuku prostredníctvom inhibície svalového obmedzujúceho faktora myostatínu, zvýšenej mitochondriálnej biogenézy a výstupu na zvýšenie produkcie energie, výkonu pri cvičení, silného zvýšenia citlivosti na inzulín a zosilnenia kľúčových prospešných dráh v tele.

Alpha RIP od spoločnosti Olympus Labs bol navrhnutý tak, aby uvoľnil skutočný potenciál svojich zložiek na zlepšenie schopnosti tela budovať svalovú hmotu a anabolickú / termogénnu signalizáciu, aby vám pomohol maximalizovať rekompozíciu svalov.

Alpha RIP používa fytoFUSE kyseliny ursolovejTM, revolučná zložka na budovanie svalov a odbúravanie tukov, ktorá je teraz k dispozícii v bezprecedentnej a vylepšenej forme, ktorá prekonáva podstatné problémy s biologickou dostupnosťou predchádzajúcich zložiek a prináša silné široké spektrum výhod vrátane budovania svalov a straty tuku.

Alpha RIP tiež obsahuje RipFACTOR, ocenený klinicky študovaný, koncentrovaný bylinný vzorec, ktorý bol študovaný na ľuďoch na urýchlenie rastu svalov a bolo vedecky dokázané, že pridáva viac sily, vytrvalosti a svalovej hmoty s významnými výsledkami už za 14 dní.®

Tento doplnok tiež obsahuje α-Cedrene, ktorý je silným agonistom čuchových receptorov (OR), cesty, ktorá vedie k extrémnemu zvýšeniu cAMP na miestach, kde chceme, aby sa vyskytovali, svalových a tukových buniek. Bol zahrnutý na zvýšenie hmoty a sily kostrového svalstva tým, že poháňa syntézu svalových bielkovín do extrému, pričom je súčasne silným antikatabolickým a lipotropným činidlom.

Uvoľnite to najlepšie zo seba a maximalizujte svoj svalový prírastok a stratu tuku s Alpha RIP ešte dnes.

Kto potrebuje Alpha Rip?

  • Každý jednotlivec (muž alebo žena), ktorý chce vymeniť tuk za svaly!
  • Každá osoba, ktorá sa snaží znížiť zlý cholesterol a tukové zásoby.
  • Každý jednotlivec, ktorý chce znížiť premenu krvného cukru na tuk.
  • Silový športovci (kulturisti, vzpierači, fitnes atď):
    • Ak sa snažíte nabrať čistú svalovú hmotu, pri eliminácii tuku.
    • Pre zvýšenie svalového glykogénu, čím sa zvyšuje svalová regenerácia a výkonnostný potenciál.
    • Zvýšenie pevnosti kostí zvýšením IGF-1 aktivity.
    • Znižiť hladinu estrogénov inhibíciou aromatázy.
    • Vytrvalostný športovci (crossfitteri, bežci, triatlonisti, atď.):
    • Pre zvýšenie svalového glykogénu,čo zvyšuje svalovú regeneráciu a výkonnostný potenciál.
    • Zvýšenie pevnosti kostí zvýšením IGF-1 aktivity.
    • K inhibícií zápalových cytokínov, IL-6, a COX-2 špecificky.

PRÍSADY

OLYMPUS LABS ALPHA RIP 30 PORCIÍ

PORCIE ALPHA RIP 30
VEĽKOSŤ PORCIE: 2 liquigely
POČET DÁVOK V BALENÍ: 30
  MNOŽSTVO ZA PORCIU  
A-cedrén 70% 750mg  

RIP FACTOR – patentovaná zmes
extraktu z kôry Mangifera indica a extraktu zo sphaeranthus indicus (kvetné hlavy).

650mg  
PhytoFUSE
Rosmarinus officialis (extrakt z listov) (štandardizovaný na 98 % kyseliny ursolovej viazanej na fosfatidylcholín)
200mg  
 
ĎALŠIE ZLOŽKY:triglyceridy so stredne dlhým reťazcom (vrátane esterov kaprylovej, kaprinovej a laurovej kyseliny), glycerofosfolipidy slnečnicového lecitínu bez GMO (vrátane fosfatidyicholínu, fosfatidyletanolamínu, fosfatidylinozitolu, fosfatidylserínu a kyseliny fosfatidovej), glyceridy persea americana (vrátane esterov kyseliny olejovej, palmitovej, linolovej, stearovej a linolénovej), sukcinátu D-alfa-tokoferylpolyetylénglykolu 1000, karboxymetylcelulózy sodnej.
 
UPOZORNENIE NA ALERGÉNY:Ďalšie informácie nájdete u výrobcu

NAVIGAČNÉ POKYNY

Vezmite 1 porciu (2 Liquigels) s pohárom vody 30-45 minút pred tréningom. V dňoch, ktoré nie sú tréningové, užite 1 porciu na prázdny žalúdok pred raňajkami. Neprekračujte 1 dávku za 24 hodín. Pred použitím si prečítajte celý štítok a postupujte podľa uvedených pokynov.

Olympus Labs
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward