• Iba online
  • -20,00 €

Olympus Labs Alpha Build 60 kapslí

Olympus Labs Alpha Build 60 kapslí.Použite Olympus Labs Alpha Build na zvýšenie svojej fitness cesty - tento dynamický doplnok optimalizuje rast svalov, zapaľuje hladinu energie a urýchľuje regeneráciu. Či už ste oddaný športovec alebo nováčik v tréningu, vedecky podložený vzorec Alpha Build zvyšuje váš potenciál a transformuje tréningy na úspechy založené na výsledkoch.
74,98 €
54,98 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Olympus Labs Alpha Build 60 kapslí.Použite Olympus Labs Alpha Build na zvýšenie svojej fitness cesty - tento dynamický doplnok optimalizuje rast svalov, zapaľuje hladinu energie a urýchľuje regeneráciu. Či už ste oddaný športovec alebo nováčik v tréningu, vedecky podložený vzorec Alpha Build zvyšuje váš potenciál a transformuje tréningy na úspechy založené na výsledkoch.
Zahrňte Olympus Labs Alpha Build do svojho tréningového programu, aby ste zvýšili svoj tréning. Najlepšie sa používa počas intenzívnych tréningových fáz na zvýšenie vytrvalosti, zvýšenie energie a podporu rozvoja štíhlych svalov. Či už sa ženiete za osobnými maximami alebo sa snažíte preraziť cez náhorné plošiny, Alpha Build je vaším dokonalým partnerom pre maximalizáciu ziskov a dosiahnutie bezkonkurenčného výkonu.
Olympus Labs Alpha Build je ideálny pre fitness nadšencov a športovcov, ktorí hľadajú výkon na vyššej úrovni, je prispôsobený jednotlivcom, ktorí sa venujú tvarovaniu svojej postavy a zvyšovaniu sily. Či už ste skúsený profesionál alebo len začínate svoju fitness cestu, vedecké zloženie Alpha Build vám umožní dosiahnuť nové výšky.

Uvoľnite svoj potenciál s Olympus Labs Alpha Build - špičkovým doplnkom starostlivo navrhnutým tak, aby zvýraznil vašu fitness cestu. Tento pokročilý vzorec je navrhnutý tak, aby optimalizoval rast svalov, zvýšiť vytrvalosť, a zlepšiť regeneráciu. Vďaka spojeniu vedecky overených zložiek Alpha Build zapaľuje anabolické dráhy a podporuje rozvoj svalovej hmoty. Pozdvihnite svoje tréningy so zvýšenou energiou, sústredením a silou. Toto komplexné riešenie podporuje začínajúcich aj skúsených športovcov pri dosahovaní špičkového výkonu. Zmeňte svoj tréningový režim s laboratóriami Olympus Labs Alpha Build a predefinujte svoju zdatnosť v oblasti fitness.

Epicatechine je flavonoid, ktorý sa nachádza v kakaových semenách a v zelenom čaji. Zdravotné účinky epicatechinu sú známe už niekoľko sto rokov, no nedávne výskumy ukázali, že tento flavonoid môže byť prospešný pre liečbu úbytku svalovej hmoty. Prečo je to tak? Epicatechine pôsobí ako inhibítor myostatínu. V stručnosti povedané, myostatín predstavuje gén v ľudskom tele, ktorý diktuje, koľko svalov máme. V minulosti sa genetickým výskumníkom podarilo vynájsť blokátory myostatínu a to bol zásadný prielom v genetickom dopingu. Pokiaľ je myostatínu v organizme málo, máme viac svalov a naopak. Jeho blokovanie je teda na mieste. Okrem priameho vplyvu na nárast svalovej hmoty má epicatechine ďalšie významné vlastnosti pre zdravie: zníženie rizika vzniku kardiovaskulárnych problémov, zvýšenie záťažovej kapacity, zvýšená angiogenéza (tvorba krvných ciev).Optimálna denná dávka predstavuje 300 – 600 mg Epicatechinu. Môžete ho užívať neobmedzene počas celého roka. Epicatechine je látka, ktorá podľa vedcov môže konkurovať aj penicilínu. Podľa najnovších výskumov je pre ľudský organizmus tak dôležitý, že by mal byť zaradený medzi vitamíny.

PRÍSADY

OLYMPUS LABS ALPHA BUILD 30 PORCIÍ

ALFA BULK 30 PORCIÍ
VEĽKOSŤ PORCIE: 2 liquigely
POČET DÁVOK V BALENÍ: 30
  MNOŽSTVO ZA PORCIU  
Chróm 200mcg  
a-ionón 80% 800mg  

FytoFUSE

extrakt z Camellia Sinensis (list) (štandardizovaný na 90 %(-)-epikatechínový odraz na fosfatidylcholín)

600mg  

extrakt z Camellia sinensis (list) (štandardizovaný na 90 % (+)-epikatechín

150mg  

Selektívny systém zapaľovania tukov:

Slnečnicový lecitín glycerofosfolipidy bez GMO slnečnicového lecitínu (vrátane fosfatidylcholínu, fosfatidyletanolamínu, fosfatidylinozitolu, fosfatidylserínu a kyseliny fosfatidovej), pikolinát chrómu ako chromax, avokádo (Persea americana) (celé ovocie) (štandardizovaný na minimálne 90 % kyseliny abscisovej)

   
 
ĎALŠIE ZLOŽKY:triglyceridy so stredne dlhým reťazcom (vrátane esterov kyseliny kaprylovej, kaprinovej a laurovej), glyceridy persea americana (vrátane esterov kyseliny olejovej, palmitovej, linolovej, stearovej a linolénovej), D-alfa-tokoferylpolyetylénglykol 1000 sukcinát, karboxymetylcelulóza sodná.
 
Alergény: Viac informácií nájdete u výrobcu alebo na bočnej strane balenia

NAVIGAČNÉ POKYNY

Vezmite 1 porciu (2 Liquigels) s pohárom vody 30-45 minút pred tréningom. V dňoch, ktoré nie sú tréningové, užite 1 porciu na prázdny žalúdok pred raňajkami. Neprekračujte 1 porciu za 24 hodín, Pred použitím si prečítajte celý štítok a postupujte podľa uvedených pokynov.

Olympus Labs
Nový produkt
3 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Weider Beta-Glucan 120caps Weider Beta-Glucan 120caps
  • Iba online
  • -10,00 €
  • novinka

Weider Beta-Glucan 120caps

Cena 29,00 € Bežná cena 39,00 € -10,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward