• Iba online
  • -20,00 €

Black Magic Super Natty 120 caps

Black Magic Super Natty 120 caps anabolický booster.Budovanie svalovej hmoty je proces, ktorý si vyžaduje trpezlivosť. Avšak pre tých, ktorí chcú urýchliť proces budovania svalov, môžu správne doplnky znamenať obrovský rozdiel. Tento typ doplnku výživy je čiapky Black Magic Super Natty 120, produkt, ktorý poskytuje zložky, ktoré aktivujú anabolické procesy úplne prirodzeným spôsobom! Doplnok neobsahuje blokujúce látky, takže ho môžu úspešne používať aj ženy.
69,00 €
49,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Black Magic Super Natty 120 caps anabolický booster.Budovanie svalovej hmoty je proces, ktorý si vyžaduje trpezlivosť. Avšak pre tých, ktorí chcú urýchliť proces budovania svalov, môžu správne doplnky znamenať obrovský rozdiel. Tento typ doplnku výživy je čiapky Black Magic Super Natty 120, produkt, ktorý poskytuje zložky, ktoré aktivujú anabolické procesy úplne prirodzeným spôsobom! Doplnok neobsahuje blokujúce látky, takže ho môžu úspešne používať aj ženy.

Ako sa budujú svaly?

Svaly rastú pôsobením odporu, zvyčajne zdvíhaním závaží alebo odporovým tréningom. Počas tohto procesu sú drobné svalové vlákna poškodené a potom opravené, čo vedie k zvýšeniu svalovej hmoty. Správna strava a suplementácia zohrávajú kľúčovú úlohu pri optimalizácii tohto procesu. Doplnok výživy, ktorý ponúka Black Magic, vám umožňuje využiť možnosti anabolických transformácií na vybudovanie väčšieho množstva svalového tkaniva počas regeneračného obdobia.

Prečo sa oplatí používať čiapky Black Magic Super Natty 120?

  • Zvýšenie svalovej hmoty: Prírodné zložky v tomto doplnku pracujú synergicky na podporu rastu svalov a pomáhajú vám rýchlejšie dosiahnuť vaše ciele.
  • Zlepšená vytrvalosť: So zvýšenou energiou a zníženou únavou môžete trénovať intenzívnejšie a pravidelnejšie.
  • Rýchlejšie zotavenie: Rýchlejšie časy zotavenia znamenajú kratší čas odpočinku medzi tréningami, čo môže viesť k väčšiemu pokroku v dlhodobom horizonte.
  • Prirodzenosť a bezpečnosť: Nedostatok umelých prísad zaručuje, že do svojho tela zavádzate iba kvalitné a bezpečné zložky.

Zloženie anabolického posilňovača čiapok Black Magic Super Natty 120:

Vitamín D3 (ako cholekalciferol) - 50 mcg - je to vitamín rozpustný v tukoch, ktorý hrá kľúčovú úlohu pri regulácii metabolizmu fosforečnanu vápenatého a udržiavaní zdravia kostí a zubov. Vitamín D3 tiež podporuje syntézu testosterónu, anabolického hormónu zodpovedného za budovanie svalovej hmoty. Suplementácia vitamínom D3 môže zlepšiť svalovú silu, vytrvalosť a kvalitu, ako aj zabrániť nedostatku vitamínu D3, ktorý môže viesť k oslabeniu imunitného systému, depresii a osteoporóze.

SUPER NATTY MATICA BOD 1

Byroviron (Bryonia Laciniosa) - 1500 mg - je to rastlina z čeľade cucurbitaceae, ktorá má silné adaptogénne a afrodiziakálne vlastnosti. Byroviron pomáha zvyšovať hladinu testosterónu a rastového hormónu, čo sa premieta do lepšej regenerácie, vývoja svalov a zlepšeného libida. Byroviron má tiež protizápalové a antioxidačné vlastnosti, chráni pred poškodením buniek spôsobeným oxidačným stresom. Byroviron môžu užívať muži aj ženy, pretože neovplyvňuje hladiny estrogénu.

PrimaVie (Shilajit Fulvic Acid Complex) - 250 mg - je to organická zlúčenina prírodného pôvodu, ktorá obsahuje viac ako 80 minerálov a fulvových kyselín. PrimaVie zlepšuje energetický metabolizmus svalových buniek a zvyšuje ich schopnosť produkovať ATP, hlavný nosič energie v tele. PrimaVie tiež podporuje syntézu svalových bielkovín a zabraňuje ich rozpadu, čo pomáha budovať svalovú hmotu. Okrem toho má PrimaVie priaznivý vplyv na endokrinný, nervový a imunitný systém, zlepšuje celkové zdravie a pohodu.

SUPER NATTY MATICA PT. 2 - 1303 mg

Extrakt z bavlny E - je extrakt z morských rias, ktorý má priaznivý vplyv na budovanie svalovej hmoty. Táto riasa obsahuje vysoké hladiny bielkovín, ktoré sú nevyhnutné pre rast a regeneráciu svalov. Okrem toho extrakt z bavlny E dodáva telu mnoho vitamínov a minerálov, ako je jód, železo, horčík, zinok a vitamín C. Tieto zložky podporujú metabolizmus, zlepšujú imunitu a chránia pred voľnými radikálmi. Extrakt z bavlny je preto ideálnym doplnkom pre fyzicky aktívnych ľudí, ktorí chcú zvýšiť svoju svalovú hmotu a zlepšiť svoje zdravie.

Fadogia Agrestris extrakt 10:1 - je extrakt z africkej rastliny s názvom Fadogia Agrestris. Táto rastlina má silné anabolické vlastnosti, t.j. stimuluje syntézu bielkovín a zvyšuje svalovú hmotu. Extrakt Fadogia Agrestris 10:1 tiež obsahuje fytosteroly, ktoré inhibujú účinok aromatázového enzýmu zodpovedného za premenu testosterónu na estrogén. Vďaka tomu tento doplnok zvyšuje hladinu testosterónu v krvi, čo sa premieta do lepšej sily, vytrvalosti a libida. Fadogia Agrestris Extract 10:1 je preto vynikajúcou voľbou pre mužov, ktorí chcú vybudovať pôsobivú svalovú hmotu a zlepšiť svoju sexuálnu výkonnosť.

Extrakt z Atractylodes (koreň) - je prírodná zložka pochádzajúca z rastliny Atractylodes, ktorá sa v čínskej medicíne používa už po stáročia. Koreňový extrakt tejto rastliny má mnoho výhod pre zdravie a fyzickú kondíciu, vrátane podpory budovania svalovej hmoty. Ako to robí? Extrakt z atractylodes (koreň) stimuluje metabolizmus, zlepšuje trávenie a vstrebávanie živín a zvyšuje sekréciu rastového hormónu, ktorý stimuluje syntézu bielkovín a rozvoj svalov. Okrem toho má tento extrakt protizápalové a antioxidačné vlastnosti, ktoré chránia svaly pred poškodením a urýchľujú ich regeneráciu po tréningu. Extrakt z Atractylodes (koreň) je zložka, ktorá vám pomôže nielen vybudovať silné a zdravé svaly, ale tiež zlepší vašu celkovú pohodu.

Brassaiopsis glomerulata - je exotická rastlina z juhovýchodnej Ázie, ktorá má mimoriadne anabolické vlastnosti. Čo to znamená? Brassaiopsis glomerulata inhibuje účinok aromatázového enzýmu, ktorý je zodpovedný za konverziu testosterónu na estrogén. Estrogén je ženský hormón, ktorý nepodporuje budovanie svalovej hmoty, ale naopak - podporuje hromadenie tukového tkaniva a zadržiavanie vody v tele. Vďaka Brassaiopsis glomerulata môžete udržiavať vysokú hladinu testosterónu, ktorá je rozhodujúca pre rast svalov a sily.

Materská kašička (45 mg koncentrátu materskej kašičky) (ekvivalent 150mg čerstvej materskej kašičky) - obsahuje bohatú sadu živín, ako sú vitamíny, minerály, aminokyseliny, enzýmy a antioxidanty. Materská kašička podporuje budovanie svalovej hmoty, pretože stimuluje syntézu bielkovín a urýchľuje regeneráciu buniek. Materská kašička tiež pomáha udržiavať primeranú hladinu testosterónu, ktorá je nevyhnutná pre správny vývoj svalov.

Bór (ako citrát bóru) - je stopový prvok, ktorý hrá dôležitú úlohu v metabolizme kostí a svalov. Bór ovplyvňuje aktivitu enzýmov a hormónov súvisiacich s konštrukciou svalovej hmoty, ako je inzulín, rastový hormón a testosterón. Bór zvyšuje absorpciu vápnika a horčíka, ktoré sú nevyhnutné pre správne fungovanie svalov. Bór tiež zlepšuje fyzickú výkonnosť a svalovú silu, pretože znižuje hladinu kyseliny mliečnej a znižuje únavu. Bór má tiež antioxidačný a ochranný účinok na nervový systém, ktorý zlepšuje náladu a koncentráciu.

Dávkovanie anabolického posilňovača čiapok Black Magic Super Natty 120:

1 porcia, 4 kapsuly denne.

Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Revange Cell Shot 375g Revange Cell Shot 375g
  • Iba online
  • -24,00 €

Revange Cell Shot 375g

Cena 25,98 € Bežná cena 49,98 € -24,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

Afterdark EPO+ 410g Afterdark EPO+ 410g
  • Iba online
  • -20,00 €

Afterdark EPO+ 410g

Cena 42,00 € Bežná cena 62,00 € -20,00 €
arrow_upward