• Iba online
  • -20,00 €

Hi-Tech Pharmaceuticals Eca Xtreme 90 tabliet

ECA Xtreme Stack je produkt určený pre pokročilých používateľov, ktorí chcú úplne orezať (pre súťaže alebo pláž) alebo pre tých, ktorí chcú schudnúť viac ako 10 kg. V kombinácii so správnou stravou a školeniami je EDA mimoriadne užitočným nástrojom na ceste k postave vašich snov. Len jedna kapsula obsahuje až 575 mg účinných látok.

65,00 €
45,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Eca Xtreme DMHA 90 uzáverov a každá redukcia je úspešná!Hi-tech ECA Xtreme je určený pokročilým jednotlivcom, ktorí majú viac skúseností so silnejšími horákmi.

Eca Xtreme DMHA je:

  • Veľmi silný termogénny účinok,
  • Silný stimulant,
  • Veľmi silná stimulácia,
  • Rýchly účinok,
  • Umožňuje dosiahnuť extrémne nízku hladinu tuku.

ECA Xtreme Stack je produkt určený pre pokročilých používateľov, ktorí chcú úplne orezať (pre súťaže alebo pláž) alebo pre tých, ktorí chcú schudnúť viac ako 10 kg. V kombinácii so správnou stravou a školeniami je EDA mimoriadne užitočným nástrojom na ceste k postave vašich snov. Len jedna kapsula obsahuje až 575 mg účinných látok, z ktorých vynikajú:

Kompozícia:

1 dávka, 1 575 mg tableta:
Extrakt z ephedry - 25 mg - rastlina obsahuje alkaloidy s termogénnymi účinkami, čím sa zvyšuje bazálny energetický výdaj tela, čo spôsobuje kalorický deficit. Je to teda účinný spôsob, ako zvýšiť rýchlosť metabolizmu a spaľovať tuky. Suplementácia extraktmi zo zelenej priadze navyše obmedzuje chuť do jedla, čo uľahčuje udržiavanie stravy, najmä v obdobiach nízkeho prísunu kalórií. Okrem toho štúdie ukazujú, že rastlina je zdrojom flavonoidov schopných zachytávať voľné radikály v tele.

Výťažok z kolových orechov - Extrakt z kolových orechov sa vyznačuje vysokým obsahom kofeínu - známeho stimulantu, ktorý bojuje proti pocitu únavy, má priaznivý vplyv na metabolizmus kyslíka a urýchľuje regeneráciu po tréningu. Má tiež termogénne vlastnosti, najmä v kombinácii s látkami, ako sú polyfenoly, yohimbín a teobromín. Obsahuje 200 mg kofeínu.

Extrakt z bielej vŕby - najdôležitejšou účinnou zložkou kôry bielej vŕby je kyselina salicylová, práve objav tejto látky viedol k mnohým štúdiám, ktoré viedli k vytvoreniu populárneho lieku nazývaného aspirín (na báze kyseliny acetylsalicylovej). Prášok z kôry bielej vŕby pomáha obnoviť pohyblivosť "vŕzgavých" kĺbov a pomáha zmierniť zápal a bolesť kĺbov u ľudí trpiacich reumatizmom a artritídou. Pomáha tiež pri prevencii infarktu. Biela vŕba pomáha regulovať proces potenia, a preto sa odporúča používať ženám v menopauze

Extrakt zo Senigallia Berlandieri - bohatý zdroj alkaloidov, ako je n-metylfenetylamín (NMPEA), ktorý zvyšuje krvný tlak, vzrušenie a hladinu dopamínu; 2-fenyletylamín, ktorý je zodpovedný za fenomén "bežeckej eufórie", ktorý má pozitívny vplyv na efektívnosť tréningu, najmä počas kalorického deficitu; a jeho derivát tyramín.

N,N- Dimetylpenyletylamín - je substituovaný fenyletylamín, ktorý bol prvýkrát izolovaný z orchidey Eria Jarensis a úspešne sa používa v predtréningových doplnkoch so stimulačnými účinkami.

2-Aminoizoheptán HCL - je stimulačná zlúčenina, ktorá má iné názvy, ako je 2-aminoizoheptán alebo oktodrín. DMHA má bronchodilatačný účinok, ktorý zvyšuje našu aeróbnu kapacitu a má tiež kontrakciu (zúženie krvných ciev, čo spôsobuje zvýšenie rýchlosti prietoku kyslíka), nespôsobuje "strnulosť" a zaostruje zmysly, ktoré sa nedali vždy zažiť s johimbínom.

Extrakt zo zeleného čaju - katechíny v zelenom čaji inhibujú enzým nazývaný katechol O-metyltransferáza alebo COMT, ktorý v skutočnosti rozkladá hlavný hormón spaľovania tukov, norepinefrín. Pretože zelený čaj je bohatý na katechíny, pomáha zvyšovať hladiny norepinefrínu, udržiavať ich zvýšené a predlžovať termogenézu. Ukázalo sa tiež, že existuje synergická interakcia medzi kofeínom v zelenom čaji a katechínmi (konkrétne EGCG) v zelenom čaji, čo zvyšuje využitie kalórií ako energie v tele. Okrem toho sa zistilo, že kombinácia kofeínu a EGCG v zelenom čaji významne zvyšuje pokojovú rýchlosť metabolizmu.

Teobromín - teobromín je látka nachádzajúca sa predovšetkým v kakaových bôboch, populárnej yerba mate, káve alebo čaji. Medzi jeho hlavné charakteristiky patrí diuréza, znižovanie krvného tlaku a termogénne vlastnosti, najmä v kombinácii s kofeínom a polyfenolmi. Táto látka stimuluje srdce a rozširuje krvné cievy, čím má predpokladaný účinok na zníženie krvného tlaku (to však ešte nebolo presvedčivo potvrdené výskumom). Vďaka teobromínu má ECA XTREME pozitívny vplyv aj na definíciu svalov.

Fenyletylamín HCL - Fenyletylamín je prirodzene sa vyskytujúca frakcia v čokoláde, ktorá sa nazýva "látka eufórie a radosti". Fenyletylamín (PEA) zvyšuje koncentráciu, dodáva pocit lepšej nálady a zvyšuje energiu. Fenyletylamín má stimulačné vlastnosti, zvyšuje hladinu dopamínu, zvyšuje hladinu energie, zlepšuje náladu, znižuje fyzickú a duševnú únavu. Syntetizuje sa z aminokyseliny L-fenylalanínu.

Citrus Aurantium - horký pomaranč nie je jedlé ovocie, ale je vynikajúcim zdrojom vitamínu C, ktorého množstvo v extrakte môže dosiahnuť až 42%. V porovnaní s bežnými pomarančmi sú horké pomaranče oveľa bohatšie nielen na vitamín C, ale aj na antioxidanty, napr. flavonoidy, ako je hesperidín. Okrem vysokého obsahu výborne vstrebateľného vitamínu C sú horké pomaranče známe najmä obsahom synefrínu, ktorý je prirodzenou náhradou efedrínu. Synefrín má podobnú štruktúru ako efedrín. Získava sa prirodzene z nezrelých citrusových plodov, napr. Citrus uranium L., Citrus aurantium L. Táto látka je prirodzenou náhradou efedrínu. Čoraz viac sa pridáva do liekov a doplnkov výživy pre športovcov a ľudí s nadváhou. Zlúčenina zvyšuje metabolizmus, znižuje chuť do jedla a zároveň zvyšuje duševnú a fyzickú aktivitu. Synefrín zvyšuje krvný tlak a ovplyvňuje minútový objem srdca. Rozširuje priedušky pre ľahšie dýchanie, účinne uvoľňuje dutiny a zlepšuje náladu. Obsahuje 25 mg synefrínu.

Polynikotinát chrómu - 200 mcg - pikolinát chrómu - biologicky najdostupnejší a charakterizovaný maximálnou absorpčnou formou stopového prvku - chrómu - preukazuje predovšetkým účinky urýchľujúce metabolizmus, reguláciu hladiny glukózy v krvi, zníženie chuti do jedla alebo reguláciu cholesterolu znížením hladiny LDL frakcie a zvýšením HDL.

Odporúčané dávkovanie: 1 kapsula 3x denne

Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward