• Iba online
  • -20,00 €

Revange Knock Out PM 60 kapslí

Revange Nutrition Knock Out PM 60 kapslí-zvyšovač rastového hormónu HGH.Knock out receptúra zlepšuje náladu, zvyšuje účinnosť počas dňa a zabraňuje poruchám nálady. Knock Out je účinná zbraň v boji proti príznakom nespavosti! Poruchy správneho rytmu, hĺbky a trvania spánku sú schopné účinne brániť vášmu životu. Plytký a nepokojný spánok prispieva k horšej nálade a pohode a vedie k neustálemu vyčerpaniu a zníženej účinnosti počas dňa. Takže ak máte problémy so spánkom - nezabudnite siahnuť po Knock Out.

63,50 €
43,50 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Doplnok výživy Revange Knock out 60 caps pre dobrý spánok.Knock Out by Revange je účinný vzorec intenzívnej regenerácie, ktorý rieši problémy so spánkom a poskytuje hlboký spánok bez prebudenia počas noci.

Knock out receptúra zlepšuje náladu, zvyšuje účinnosť počas dňa a zabraňuje poruchám nálady. Knock Out je účinná zbraň v boji proti príznakom nespavosti! Poruchy správneho rytmu, hĺbky a trvania spánku sú schopné účinne brániť vášmu životu. Plytký a nepokojný spánok prispieva k horšej nálade a pohode a vedie k neustálemu vyčerpaniu a zníženej účinnosti počas dňa. Takže ak máte problémy so spánkom - nezabudnite siahnuť po Knock Out.

Revange Nutrition Knock Out je:

  • Rýchlejšie zaspávanie,
  • Kvalitnejší spánok,
  • Zvýšené zotavenie,
  • Zlepšená nálada a pohoda.

Ďalšie informácie o zložení hry Knock Out:

Phenibut - je fenylový derivát GABA, ktorý je hlavným neurotransmiterom v tele a reguluje excitabilitu neurónov centrálneho nervového systému. Ľahko preniká cez hematoencefalickú bariéru, a preto ľudské telo veľmi rýchlo pocíti jeho pôsobenie. V Rusku je registrovaný ako prípravok používaný v boji proti úzkosti, depresii, úzkosti a nespavosti, zatiaľ čo v Spojených štátoch a západnej Európe má štatút doplnku výživy. Phenibut má nootropné vlastnosti, ktoré majú vplyv na zlepšenie pamäti a koncentrácie. Je to tiež vynikajúci prostriedok na boj proti príznakom únavy počas dlhých hodín práce a štúdia - s bolesťami hlavy, pocitom ťažkosti v hlave, podráždenosťou a emocionálnou nestabilitou. Bolo tiež dokázané, že Phenibut zvyšuje hladinu dopamínu v mozgu, čo môže viesť k zlepšeniu nálady a zvýšeniu libida. Výsledky štúdie naznačujú, že Phenibut významne zlepšuje funkciu mozgu, čo vedie k normalizácii metabolizmu mozgového tkaniva, ako aj modulácii prietoku krvi v centrálnom nervovom systéme. Phenibut teda zvyšuje účinnosť ľudskej mysle a ovplyvňuje zlepšenie kognitívnych funkcií.

Gaba - kyselina γ-aminomaslová existuje ako organická chemická zlúčenina zo skupiny aminokyselín, ktorá pôsobí ako hlavný neurotransmiter s inhibičnou aktivitou v celom nervovom systéme. Ovplyvňuje nielen budovanie svalov, ale tiež uľahčuje zaspávanie, zmierňuje úzkosť, uvoľňuje a upokojuje. GABA pôsobí na nervový systém, zvyšuje prah excitability nervových buniek a tým obmedzuje ich citlivosť na podnety. GABA spôsobuje relaxáciu, upokojenie a - vďaka zvýšenému uvoľňovaniu endorfínov - celkové zlepšenie pohody a lepšiu náladu.

Mucuna Pruriens - liečivá rastlina; jeho semená obsahujú levodopu, ktorá je priamym prekurzorom dopamínu a účinným liekom pri liečbe Parkinsonovej choroby. Ovplyvňuje zlepšenie pohody a zvýšenú aktivitu, čo vedie k zvýšeniu cvičebnej kapacity a sexuálnych funkcií. Účinne zvyšuje možnosti syntézy dopamínu. Tento ohromujúci neurotransmiter je mimoriadne dôležitým prvkom pre správne fungovanie nervového systému a tok nervových signálov. Nedostatok dopamínu bol preukázaný v prípade ľudí s diagnostikovanou Parkinsonovou chorobou, najmä v oblastiach mozgu zodpovedných za Jeho motorickú úroveň. Nízka hladina tohto neurotransmitera sa môže prejaviť nástupom straty pamäti, problémami s dosiahnutím plnej koncentrácie a koncentrácie, ktoré často postihujú aj starších ľudí.

5-HTP - je prirodzene sa vyskytujúca látka, ktorá sa získava zo semien západoafrickej rastliny Griffonia simplicifolia. Človek má schopnosť produkovať ho z L-tryptofánu - aminokyseliny nachádzajúcej sa v produktoch obsahujúcich bielkoviny, hoci spotreba tejto aminokyseliny neposkytuje konštantný rast 5-HTP v tele. V praxi pôsobí 5-hydroxytryptofán ako prekurzor serotonínu (5 HT), ktorý premieňa - poskytuje zvýšenie hladiny tohto veľmi dôležitého hormónu - neurotransmitera, ktorý hrá obrovskú úlohu v mnohých ľudských životných funkciách. 5-HTP, užívaný perorálne, rýchlo vstupuje do krvného obehu a jeho absorbovateľnosť je viac ako 70%. V krátkom čase prekoná bariéru "krv-mozog" a začne svoju činnosťty. Stojí za zmienku, že rozsah jeho použitia je obrovský. 5-HTP ako doplnok výživy pomáha pri prísnej diéte, keď hladina serotonínu výrazne klesá, čo sa zase prejavuje sacharidovou chuťou do jedla. 5-HTP účinne funguje ako takzvaný "blokátor" chuti do jedla a pomáha vyrovnať sa s ťažkým hladom počas ťažkej diéty.

Picamilon - je testovaná zlúčenina s nootropnými vlastnosťami. Účinná látka pikamilonu pozostáva z účinných látok, z ktorých prvá je GABA a druhá je niacín. Pikamilon prechádza hematoencefalickou bariérou. Používa sa hlavne na zníženie úzkosti a tiež na zvýšenie účinnosti tela. Pikamilon má nootropné vlastnosti. Štúdie ukázali, že vzťah je mimoriadne efektívny pri zlepšovaní rýchlosti učenia a posilňuje pamäť.

Valeriána lekárska - je jedným z najpopulárnejších spôsobov, ako sa vysporiadať so stresom a vysokým nervovým napätím. Umožňuje vám rýchlo sa upokojiť, znižuje úzkosť a veľkú nervozitu. Okrem toho uľahčuje zaspávanie a pokojný spánok celú noc. Valeriána vďačí za svoju činnosť mnohým účinným látkam, ako je valeranon, valerenal, estery kyseliny izovalerovej alebo flavonoidy. Niektoré z týchto zložiek vám umožňujú aktivovať receptory GABA, vďaka ktorým sa mozog rýchlo odreže od zbytočných a stresujúcich podnetov a poskytne okamžité umlčanie.

Extrakt z chmeľu - extrakt z chmeľových šištičiek. Má upokojujúci a spánkový účinok a má pozitívny vplyv na regeneračný proces organizmu. Okrem toho má antibakteriálne a protizápalové vlastnosti, čím zlepšuje vzhľad pokožky.

Sulbutiamín - je derivátom známeho vitamínu B1 (tiamín). Je to organická chemická zlúčenina, ktorá preniká do nervového systému prekvapivo účinným spôsobom. Je dôležitý pre normalizáciu procesov prebiehajúcich v nervovom systéme - eliminuje úzkostné záchvaty, zlepšuje kvalitu kontaktov s prostredím, obmedzuje také pocity ako hanba, plachosť, nedostatok sebaúcty alebo strach z iných ľudí. Ako liek sa široko používa na liečbu asténie alebo sexuálneho pôvodu v psychike. Vďaka nootropným vlastnostiam výrazne ovplyvňuje zlepšenie pamäti a koncentrácie, zlepšuje účinnosť a vytrvalosť celého tela pre fyzickú aj duševnú námahu.

Melatonín - je organická chemická zlúčenina - derivát tryptofánu, ktorý pôsobí ako "spánkový hormón" v ľudskom tele. Vyrába sa v epifýze, konkrétnejšie v špeciálnych bunkách nazývaných pinealocyty. Melatonín trochu súvisí s ďalším dôležitým neurohormónom - serotonínom. V priebehu niekoľkých chemických reakcií sa serotonín v prípade potreby mení na melatonín (a podmienky sú správne). Melatonín sa môže použiť aj na prácu na zmeny - keď potrebujete ísť spať v nezvyčajných hodinách, alebo keď sa "hodiny presúvajú" v prípade fenoménu Jet Lag. Melatonín je silný antioxidant - znižuje oxidačný stres a tým zabraňuje bunkovým extrakciám. To je mimoriadne dôležité pre centrálny nervový systém, kde sa vyskytuje v najväčších množstvách - zabraňuje poškodeniu neurónov a zastavuje neurodegeneratívne ochorenia. Použitie melatonínu nemá žiadne vedľajšie účinky.

Piperín 95% - aktívna zložka čierneho korenia, termogénna. Môže zvýšiť prívod krvi do tkanív tráviaceho traktu, čo vedie k lepšej stráviteľnosti zložiek potravy. Výrazne zlepšuje asimiláciu mnohých účinných látok doplnkov.

Galantamín - zlepšuje funkciu mozgu, zlepšuje kognitívne funkcie, zlepšuje pamäť a proces vybavovania zapamätaných informácií.

Dávkovanie:

1 kapsula 15 minút pred spaním. NEPREKRAČUJTE ODPORÚČANÉ DÁVKOVANIE

POZOR, LIEK SA MÁ POUŽÍVAŤ LEN BEZPROSTREDNE PRED SPÁNKOM, KTORÝ JE TERAZ V PÔRODE. ZÁKAZ VEDENIA VOZIDIEL PO POUŽITÍ DOPLNKU!

Nový produkt
4 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Hammer Fireball Elite 300g Hammer Fireball Elite 300g
  • Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Hammer Fireball Elite 300g

Cena 39,00 € Bežná cena 59,00 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward