• Iba online
  • -10,00 €

Hammer Labz EAA Recovery 405g

Hammer Labz EAA Recovery 405g komplexný regeneračný produkt, ktorý poskytuje sadu aminokyselín EAA s účinným pôsobením urýchľujúcim rekonštrukciu svalových bielkovín, ako aj zintenzívňujúcim účinok anabolizmu po tréningu
Príchute
31,00 €
21,00 € Ušetríte 10,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hammer Labz EAA Recovery 405g komplexný regeneračný produkt, ktorý poskytuje sadu aminokyselín EAA s účinným pôsobením urýchľujúcim rekonštrukciu svalových bielkovín, ako aj zintenzívňujúcim účinok anabolizmu po tréningu.

Hammer Labz EAA Recovery 405g je viaczložkový produkt obsahujúci komplex exogénnych aminokyselín EAA, ktorého cieľom je výrazne zlepšiť regeneráciu tela cvičiaceho človeka. Doplnok je možné použiť počas tréningu aj po jeho ukončení ako rýchly doplnok k najpotrebnejším aminokyselinám a aktívnym zlúčeninám, ktoré sú určené na urýchlenie regenerácie a zintenzívnenie anabolických procesov. EAA Recovery obsahuje vysoko kvalitné aminokyseliny vo voľnej forme, t.j. produkt nevyžaduje trávenie a spotrebované aminokyseliny EAA rýchlo vstupujú do krvného obehu, kde môžu rýchlo podporiť svalové tkanivo. Okrem toho je vzorec aminokyselín doplnený zmesou určenou na posilnenie svalovej vytrvalosti a udržanie primeranej úrovne hydratácie tkanív.

Prevádzka Hammer Labz EAA Recovery 405g:

  • Veľmi rýchla regenerácia,
  • Vysoká dávka aminokyselín EAA,
  • Podpora svalovej vytrvalosti,
  • Zintenzívnenie anabolizmu,
  • Zvýšenie svalovej hmoty,
  • Zníženie bolesti svalov, populárna "bolestivosť",
  • Antioxidačná aktivita,
  • Chráni svaly pred katabolizmom,
  • Lepšia hydratácia.

Komu sa odporúča Hammer Labz EAA Regenerácia?
EAA Recovery by mal skutočne používať každý. Komplex aminokyselín EAA je základným prvkom stravy školiacich ľudí, ktorí sa starajú o optimálnu regeneráciu a zvýšený anabolizmus po tréningu. Aminokyseliny EAA sú tiež skvelé pri znižovaní bolesti svalov. Ľudia, ktorí sa sťažujú na silnú bolestivosť, budú s doplnkom spokojní, čo výrazne znižuje takzvané DOMS. Produkt je možné používať aj počas alebo po tréningu. Pokročilí ľudia môžu zvážiť použitie 2 porcií denne, jednej počas tréningu a druhej po jeho ukončení, čo maximalizuje účinok suplementácie. Hammer Labz EAA Recovery je ideálny na použitie počas tvrdého tréningového obdobia, kde je potrebná dobrá regenerácia. Bude tiež dobre fungovať počas redukcie, ako ochrana svalov pred katabolizmom.

Zloženie:Komplex na regeneráciu aminokyselín - komplex obsahujúci aminokyseliny EAA, ako sú:
leucín, valín, izoleucín, lyzín, mationín, teonín, histidín, fenylalanín a tryptofán. EAA patria do skupiny esenciálnych aminokyselín, čo znamená, že naše telo ich nie je schopné produkovať samo. Všetky exogénne aminokyseliny by mali byť dodávané s jedlom alebo doplnkom výživy, aby naše telo správne fungovalo. Pri športovom suplementácii sú aminokyseliny EAA veľmi populárne, najmä v predtréningovom období, pretože keď sa dostanú do tela, rýchlo sa vstrebávajú do dvanástnika a veľmi rýchlo vstupujú do krvného obehu. EAA sú zodpovedné za rýchlosť transformácie proteínov, vytvárajú príležitosti na iniciovanie metabolických dráh mTOR (vďaka leucínu), ktoré sú potrebné na budovanie svalovej hmoty. Jednoducho povedané, EAA je vaša najlepšia stávka, pokiaľ ide o využitie anabolického okna po cvičení ako rýchleho spôsobu, ako začať regenerovať a budovať nové svalové bielkoviny. Mali by si nájsť miesto v suplementácii každého človeka, ktorý to so svojou postavou myslí vážne a očakáva rýchle výsledky.

Vitamínová zmes svalovej vytrvalosti a hydratácie elektrolytu - komplex určený na podporu svalovej vytrvalosti, pôsobí proti aktivite voľných radikálov a udržuje primeranú úroveň hydratácie tela. Komplex obsahuje: karnosyn beta-alanín, taurín, prášok z kokosovej vody, citrát sodný, draslík, vitamín C, vitamín B6. Špeciálna zmes účinných látok má za cieľ zlepšiť svalovú vytrvalosť, mať antioxidačné vlastnosti, zlepšiť hydratáciu svalov, doplniť elektrolyty, udržať činnosť nervového systému, a tým zabrániť pocitu poklesu energie po tréningu.

Dávkovanie: 1 porcia, 1 odmerka počas alebo po tréningu.

Hammer Labz
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward