• Iba online
  • -10,00 €
  • novinka

Weider Ashwagandha Sleep 120caps

Weider Ashwagandha Sleep 120caps.Kapsuly Weider Ashwagandha Sleep poskytujú prirodzenú podporu pre lepší spánok s komplexom najvyššej kvality ashwagandhy (KSM-66®), aminokyselín a melatonínu. Vhodné pre vegánov.
30,00 €
20,00 € Ušetríte 10,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Weider Ashwagandha Sleep 120caps.Kapsuly Weider Ashwagandha Sleep poskytujú prirodzenú podporu pre lepší spánok s komplexom najvyššej kvality ashwagandhy (KSM-66®), aminokyselín a melatonínu. Vhodné pre vegánov.

Trpíte nespavosťou? Dobrý spánok je jedným z kľúčových faktorov pre naše zdravie a ak hľadáte prírodné riešenie, Weider Ashwagandha Sleep kaspule poskytuje inovatívne zloženie.

Pre lepší spánok s Weider Ashwagandha Sleep kaspule

Okrem tohto vzorca obohateného o liečivú Ashwagandhu obsahuje L-theanín, aminokyselinu extrahovanú z listov zeleného čaju, ktorá priamo zvyšuje alfa mozgové vlny a zlepšuje výkon v strese, znižuje úzkosť a tiež zlepšuje učenie a duševné zameranie. Obsahuje tiež aminokyselinu L-glycín, ktorá je spojená s relaxáciou a pôsobí ako blokátor neurotransmiterov v centrálnom nervovom systéme, čím dosahuje priaznivý účinok. Pridaním prírodného hormónu melatonínu je zabezpečený kvalitný spánok, aby ste začali svoj deň čo najviac oddýchnutí.

Najkvalitnejšia ashwagandha na trhu

Tradičná indická medicína Ajurvéda používa ashwagandhu (Withania somnifera) na zníženie stresu, omladenie a zlepšenie celkovej vitality. Názov druhu somnifera v latinčine znamená "zaspávanie" a certifikovaný extrakt z ashwagandhy KSM-66 sa považuje za najlepšiu ashwagandhu na trhu.

  • KSM-66® Ashwagandha: certifikovaný extrakt z vysoko kvalitnej ashwagandhy.
  • L-glycín: neesenciálna aminokyselina, ktorá sa podieľa na syntéze bielkovín, zlepšuje kvalitu spánku a podporuje zdravé trávenie. 
  • Extrakt zo zeleného čaju: často známy ako náhrada kofeínu, obsahuje polyfenoly, ktoré pomáhajú telu prirodzene sa brániť pred škodlivými účinkami voľných radikálov.
  • melatonín: hormón, ktorý sa produkuje v našom tele a reguluje nočné a denné cykly spánku a bdenia. Nízke hladiny melatonínu môžu ovplyvniť problémy so spánkom.

Funkcie

  • 600 mg ashwagandhy (KSM-66®) v jednej dávke
  • 450 mg L-glycínu
  • 250 mg extraktu zo zeleného čaju
  • 100 mg L-Theanine
  • 0,5 mg melatonínu v jednej dávke
  • 60 dávok

Ashwagandha (Withania somnifera), tiež známa ako sružka, sa už tisíce rokov používa v tradičnej medicíne a alternatívnej medicíne na rôzne účely. Rastlinný extrakt je obzvlášť populárny ako terapeutické činidlo v indickom liečebnom umení ajurvédy. Ashwaganda sa tu používa predovšetkým na zníženie stresu, relaxáciu, omladenie a zlepšenie celkovej vitality. Značková surovina KSM-66 je známa svojou výnimočne vysokou kvalitou a je považovaná za najlepší extrakt z ashwagandhy na trhu. Prírodná aminokyselina L-theanín zo zeleného čaju, podobne ako rastlina ashwagandha, je tiež spojená s relaxačným účinkom a zmierňujúcim stres. L-glycín je najmenšia proteinogénna aminokyselina, ktorá funguje okrem iného ako inhibičný neurotransmiter (inhibujúci signálnu látku) v centrálnom nervovom systéme. Okrem rôznych ďalších funkcií v ľudskom tele je cielený príjem voľného L-glycínu spojený so zlepšeným spánkom. Naša formulácia Ashwagandha Sleep je doplnená spánkovým hormónom melatonínom, ktorý je prirodzene produkovaný telom v epifýze (časť diencefalónu) a je zodpovedný za reguláciu rytmu deň-noc. Zvýšené vystavenie modrému svetlu, napríklad večerným používaním smartfónu alebo sledovaním televízie pred spaním, môže narušiť prirodzenú produkciu melatonínu v dôsledku moderného životného štýlu. Suplementácia môže byť užitočná, aby sa tomu zabránilo. Obaly kapsúl neobsahujú želatínu, a preto je výrobok ľahko kompatibilný s vegetariánskou a vegánskou stravou.
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

RedCon1 Total War 420g RedCon1 Total War 420g
  • Iba online
  • -30,00 €

RedCon1 Total War 420g

Cena 29,99 € Bežná cena 59,99 € -30,00 €
arrow_upward