• Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Hammer Fireball Elite 300g

Hammer Fireball Elite 300g predtréningovka a horák v jednom.Pokiaľ ide o dosiahnutie špičkového výkonu počas tréningu, správny doplnok pred tréningom môže znamenať obrovský rozdiel. Jedným z produktov, ktoré vám pomôžu prelomiť náhornú plošinu a zvýšiť intenzitu tréningu na maximum, je Hammer Fireball Elite.

59,00 €
39,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Hammer Fireball Elite 300g predtréningovka a horák v jednom

Pokiaľ ide o dosiahnutie špičkového výkonu počas tréningu, správny doplnok pred tréningom môže znamenať obrovský rozdiel. Jedným z produktov, ktoré vám pomôžu prelomiť náhornú plošinu a zvýšiť intenzitu tréningu na maximum, je Hammer Fireball Elite.

Power Hammer Fireball Elite 300g - V čom vyniká?

Hammer Fireball Elite 300g pred tréningom vyniká nad konkurenciou na trhu predtréningových doplnkov z niekoľkých presvedčivých dôvodov:

1. Unikátne ingrediencie
Jedným z hlavných faktorov, vďaka ktorým je Hammer Fireball Elite 300g jedinečný, je jeho prémiová zmes ingrediencií. Táto receptúra pred tréningom bola starostlivo vytvorená tak, aby vám poskytla silnú kombináciu zložiek, ktoré zvyšujú energiu, zlepšujú zameranie a podporujú vytrvalosť. S kľúčovými zložkami, ako je beta-alanín, kofeín, noopept a yohimbín, môžete očakávať len najlepšiu podporu pre váš výkon.

2. Výbušná energia
Ste unavení z pocitu únavy v polovici tréningu? Predtréningový tréning Hammer Fireball Elite 300g bol navrhnutý tak, aby vám poskytol výbušnú energiu, ktorá vás udrží v dobrej kondícii od začiatku do konca tréningu. Rozlúčte sa s pocitom únavy a vitajte vo svete trvalej energie, ktorá vás bude poháňať cez tie najťažšie tréningy.

3. Laserové zaostrovanie
Dosiahnutie vašich fitness cieľov si vyžaduje neochvejné sústredenie. Tento predtréningový doplnok obsahuje zložky, ktoré poskytujú vynikajúcu duševnú jasnosť a koncentráciu. Keď ste v zóne, môžete posunúť svoje limity a maximalizovať svoje výsledky.

4. Podpora
redukcie tuku Zložky Fireball Elite boli navrhnuté tak, aby podporovali aj efekt chudnutia. Predtréningovka má termogénny a lipolytický účinok. Jeho obrovská stimulačná sila je kombinovaná s chudnúcim účinkom.

Zloženie pred tréningom Hammer Fireball Elite 300g:

1 porcia, 10 gramov:

BETA ALANÍN - 2500 MG - je aminokyselina, ktorá zvyšuje hladinu karnozínu vo svaloch. Karnozín je zlúčenina, ktorá tlmí kyselinu mliečnu a odďaľuje svalovú únavu. Vďaka tomu vám beta alanín umožňuje trénovať dlhšie a intenzívnejšie, čo podporuje spaľovanie tukov. Beta alanín má tiež antioxidačné a protizápalové účinky, ktoré chránia svaly pred poškodením a urýchľujú regeneráciu.

ACETYL-L-KARNITÍN - 1000 MG - je derivát karnitínu, ktorý uľahčuje transport mastných kyselín do mitochondrií, kde sa spaľujú ako zdroj energie. Acetyl-L-karnitín preto pomáha využívať tuk ako palivo na cvičenie, čo znižuje potrebu glykogénu a zlepšuje vytrvalosť. Acetyl-L-karnitín má tiež priaznivý vplyv na kognitívne funkcie, pretože preniká cez hematoencefalickú bariéru a zvyšuje syntézu acetylcholínu, neurotransmiteru zodpovedného za pamäť a koncentráciu.

EXTRAKT Z KOREŇA PÚPAVY (50:1) - 800 MG - púpava je rastlina známa už dlho svojimi liečivými vlastnosťami. Jeho koreň obsahuje mnoho bioaktívnych zlúčenín, ako sú flavonoidy, kumaríny, triterpény, inulín a draslík. Extrakt z koreňa púpavy má silný močopudný účinok, čo znamená, že stimuluje vylučovanie vody z tela. Vďaka tomu pomáha znižovať opuchy a hypertenziu.

ALPHA GPC - 600 MG - je skratka pre alfa-glycerylfosforylcholín, látku, ktorá je prekurzorom acetylcholínu - neurotransmiteru zodpovedného za pamäť, učenie, koncentráciu a motorickú koordináciu. Alpha-GPC je jedným z najlepších zdrojov cholínu pre mozog, pretože ľahko prechádza hematoencefalickou bariérou. Alpha-GPC zlepšuje kognitívne funkcie, najmä pri strese alebo únave.

UVA URSI EXTRAKT (50:1) - 400 MG - je rastlina so silnými diuretickými a protizápalovými vlastnosťami. Vďaka tomu pomáha odstraňovať prebytočnú vodu z tela, znižuje opuchy a pocit ťažkosti. Okrem toho uva ursi inhibuje rast baktérií v močových cestách, zabraňuje infekciám a zápalom.

BEZVODÝ KOFEÍN - 250 MG - je forma kofeínu bez vody, takže má väčšiu biologickú dostupnosť a rýchlejšie sa vstrebáva. Kofeín je dobre známa a cenená zložka pred tréningom, pretože stimuluje nervový systém, zlepšuje koncentráciu, znižuje únavu a zvyšuje prah bolesti. Bezvodý kofeín má tiež priaznivý vplyv na metabolizmus tukov, pretože stimuluje lipolýzu, teda odbúravanie tukov na voľné mastné kyseliny.

EPHEDRA SINICA - 50 MG - je rastlina z Ázie, ktorá obsahuje alkaloid nazývaný efedrín. Efedrín je látka, ktorá stimuluje centrálny nervový systém, čo zvyšuje silu svalovej kontrakcie, zvyšuje krvný tlak a rozširuje priedušky. Vďaka tomu zlepšuje fyzickú a aeróbnu kapacitu tela, čo je prospešné pri aeróbnom alebo silovom tréningu. Efedrín má tiež účinok na zníženie chuti do jedla a zvýšenie spotreby energie, čo podporuje zníženie telesného tuku.

KAJENSKÉ KORENIE (10% KAPSAICÍN) - 50 MG - je čili paprička s veľmi korenistou chuťou, ktorá obsahuje zlúčeninu nazývanú kapsaicín. Kapsaicín je termogénna látka, ktorá zvyšuje telesnú teplotu a urýchľuje metabolizmus. To zvyšuje spaľovanie kalórií a tukov, čo pomáha pri chudnutí. Kapsaicín má tiež protizápalové, analgetické vlastnosti a vlastnosti zlepšujúce krvný obeh. Dokáže tak zmierniť bolesť svalov po tréningu a podporiť regeneráciu organizmu.

PROGBBTM - 30 MG - je skratka pre pro-gama-butyrobetain, látku, ktorá je prekurzorom karnitínu. Karnitín je nevyhnutný na transport mastných kyselín do mitochondrií, kde sa spaľujú a premieňajú na energiu. Suplementácia PROGBBTM zvyšuje hladinu karnitínu vo svaloch a tukovom tkanive, čo urýchľuje metabolizmus tukov a zlepšuje svalovú vytrvalosť. PROGBBTM má tiež antioxidačné a protizápalové vlastnosti, ktoré chránia bunky pred poškodením a znižujú riziko zranenia.

NOOPEPT - 10 MG - je jednou z najsilnejších nootropík, t.j. látok, ktoré zlepšujú kognitívne funkcie. NOOPEPT pôsobí na acetylcholínové a glutamátové receptory v mozgu, čo zvyšuje neuroplasticitu a pamäť. NOOPEPT tiež zlepšuje koncentráciu, pozornosť, motiváciu a náladu, čo je veľmi dôležité počas tréningu. NOOPEPT má tiež neuroprotektívne a neurodegeneratívne vlastnosti, čo znamená, že chráni neuróny pred poškodením a podporuje ich opravu.

YOHIMBINE HCL - 5 MG - je zložka, ktorá sa často nachádza v predtréningových doplnkoch výživy s účinkom spaľovania tukov. Jeho hlavnou funkciou je zvýšiť lipolýzu, t.j. odbúravanie tukov v tele. Yohimbín HCL účinkuje tak, že blokuje alfa-2 receptory, ktoré inhibujú uvoľňovanie katecholamínov, ako je adrenalín a norepinefrín. Katecholamíny sú hormóny, ktoré stimulujú metabolizmus a mobilizujú tuk na spaľovanie.

ČIERNE KORENIE - 5 MG - je ďalšou zložkou doplnku výživy pred tréningom s účinkom spaľovania tukov. Jeho účelom je zlepšiť biologickú dostupnosť a absorpciu iných zložiek, ako je yohimbín HCL. Čierne korenie obsahuje piperín, ktorý inhibuje aktivitu enzýmov zodpovedných za rozklad a elimináciu účinných látok z tela.

Hammer Fireball Elite 300g nootropické predtréningové dávkovanie:

1 porcia, 10 gramov, 20-30 minút pred tréningom.

Hammer Labz
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward