• Iba online
  • -200,00 €

QUANTUM 12MP na analýzu očnej dúhovky, iridologický fotoaparát

QUANTUM na analýzu očnej dúhovky, iridologický fotoaparát.(Analýzu pokožky, vlasov-objednávka na vyžiadanie!)Anglický SW.Tento systém je druh multifunkčného zariadenia s krásnym rozhraním a všestrannými úžitkovými funkciami. Pozostáva z piatich analytických modulov, ktoré sú k dispozícii na analýzu zmien kožného mazu / pigmentu / kolagénu / elasticity / pórov / akné / citlivosti / vlhkosti / analytickej správy, Na naše veľké prekvapenie môžu byť všetky obrázky pleti konvertované na 3D obrázky pokožky pomocou skutočnej technológie 3D redukcie. Okrem toho môžu byť obrázky analyzované z ľubovoľných uhlov. Komplexná správa s výborným textom a obrázkami prezentuje klientom všetky výsledky testov vo forme percent.

899,00 €
699,00 € Ušetríte 200,00 €
s DPH Na objednávku - termín upresníme
Množstvo
Na objednávku - termín upresníme
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

QUANTUM na analýzu očnej dúhovky, iridologický fotoaparát.(Analýzu pokožky, vlasov-objednávka na vyžiadanie!)Anglický SW.Pekný vzhľad a inovatívny dizajn.LED žiarič okolo objektívu.Importovaný objektív s pokovovanou vrstvou

Čo je IRIS?

Naša dúhovka je súčasťou oka; Znamená to farebnú oblasť očí, ktorá sa tiež nazýva očná buľva. Iris je najkompletnejší a najšpeciálnejší orgán človeka, je to komplikované tkanivo a má milióny nervových hrebeňov, krvných ciev, svalov a iných tkanív, ktoré sa priamo alebo nepriamo spájajú s mozgovým nervom a orgánovým nervom. V mýte o Grécku znamená dúhovka bohyňu dúhovky, posla Iliady. Preto sa nazýva dúhovka. Čo je iridologická kamera Iris Iris? Iriscope sa ľahko ovláda. Je zapojený priamo do počítača a nevyžaduje elektrické napájanie. Jas svetla a zaostrenie je možné nastaviť pomocou spínača na rukoväti. Rozsah dúhovky používa vlastný softvér, ktorý dokáže ukladať informácie a fotografie klientov, ako aj odporúčania produktov. Analytické správy je možné vytlačiť a fotografie sa ukladajú podľa dátumu a času zhotovenia. Tento prístroj pomôže klientovi úprimne poznať jeho zdravotný stav, vrátane problému, ktorý ste dostali v bývalom, teraz a budúcnosti a iridológia bude vaším zdravotným poradcom, povie vám, ako sa držať ďalej od choroby a podzdravia.

Funkcie iridologického kamerového systému Iris Iris:

1. Upravte jas pomocou softvéru alebo zapnite líniu rukoväte, odstráňte fotografie a upravte zaostrenie, rýchlo opravené fotografie s vyvážením bielej a vysokou stabilitou farieb. Pripája sa priamo k počítaču bez vonkajšieho napájania a ľahko ovládateľný.

2. Softvér dokáže uložiť informácie o klientovi a zväčšiť aj podrobnosti o produktoch, ktoré im odporúčate. Po nasnímaní fotografií môžete kosatce analyzovať a neskôr ich porovnať, keď sa váš klient vráti, aby videl ich pokrok. Vytlačiť správu o analýze. Uložte fotografie podľa dátumu a času ich zhotovenia.3. Tento stroj pomôže klientovipoznať jeho zdravotný stav, vrátane problému, ktorý ste mali v minulosti. Iridológia bude vaším zdravotným poradcom, povie vám, ako sa vyhnúť chorobe.

Špecifikácia iridologickej kamery Iriscope Iris:

* Pekný vzhľad a inovatívny dizajn
* LED žiarič okolo objektívu * Importovaný objektív s pokovovanou vrstvou * 12MP CCD snímač
s vysokým rozlíšením * Špeciálny obrazový procesor DSP, optický stabilizátor
obrazu

* Jediné tlačidlo snímania a digitálne pozastavenie snímania.
* Nastaviteľné zaostrenie pre jasný obraz.
* Automatické nastavenie vyváženia bielej a kontrastu, filter
teploty farieb * Kompatibilný s očnou šošovkou, vlasovými šošovkami.
* Poskytujte jasné a presné obrázky.
* Jednoduché ovládanie.
* Operačný systém: Windows XP, WIN2000, 2003, Vista, Win7. Win8,win 10
Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (10)

arrow_upward