• Iba online
  • -300,00 €

QUANTUM na analýzu očnej dúhovky, iridologický fotoaparát

QUANTUM na analýzu očnej dúhovky, iridologický fotoaparát.(Analýzu pokožky, vlasov-objednávka na vyžiadanie!)Anglický SW.Tento systém je druh multifunkčného zariadenia s krásnym rozhraním a všestrannými úžitkovými funkciami. Pozostáva z piatich analytických modulov, ktoré sú k dispozícii na analýzu zmien kožného mazu / pigmentu / kolagénu / elasticity / pórov / akné / citlivosti / vlhkosti / analytickej správy, Na naše veľké prekvapenie môžu byť všetky obrázky pleti konvertované na 3D obrázky pokožky pomocou skutočnej technológie 3D redukcie. Okrem toho môžu byť obrázky analyzované z ľubovoľných uhlov. Komplexná správa s výborným textom a obrázkami prezentuje klientom všetky výsledky testov vo forme percent.

840,00 €
540,00 € Ušetríte 300,00 €
s DPH Na objednávku - termín upresníme
Množstvo
Na objednávku - termín upresníme
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

QUANTUM na analýzu očnej dúhovky, iridologický fotoaparát.(Analýzu pokožky, vlasov-objednávka na vyžiadanie!)Anglický SW.Pekný vzhľad a inovatívny dizajn.LED žiarič okolo objektívu.Importovaný objektív s pokovovanou vrstvou

5,0 megapixelov Kórejský snímač s vysokým rozlíšením
Špeciálny obrazový procesor DSP, optický stabilizátor obrazu
Tlačidlo jedného snímania a snímanie digitálneho pozastavenia.
Nastaviteľné zaostrenie pre jasný obraz.
Automatické vyváženie bielej a nastavenie kontrastu, filter teploty farieb
Funkcia porovnávania dvoch obrázkov
Režim snímania 3D negatívu Kompatibilný s objektívom dúhovky, vlasovými šošovkami a kožnými šošovkami.
Poskytujte jasné a presné obrázky.
Jednoduché ovládanie.
Maximálne rozlíšenie: 2560x1920
Operačný systém: Windows XP, WIN2000, 2003, Vista, Win7.

Tento systém je druh multifunkčného zariadenia s krásnym rozhraním a všestrannými úžitkovými funkciami. Pozostáva z piatich analytických modulov, ktoré sú k dispozícii na analýzu zmien kožného mazu / pigmentu / kolagénu / elasticity / pórov / akné / citlivosti / vlhkosti / analytickej správy, Na naše veľké prekvapenie môžu byť všetky obrázky pleti konvertované na 3D obrázky pokožky pomocou skutočnej technológie 3D redukcie. Okrem toho môžu byť obrázky analyzované z ľubovoľných uhlov. Komplexná správa s výborným textom a obrázkami prezentuje klientom všetky výsledky testov vo forme percent. Týmto spôsobom môžu klienti jasne pochopiť výsledky analýzy a stav skutočnej pokožky. Je tiež povolené vybrať zodpovedajúci produkt, ktorý pôjde s výsledkami testov. Medzitým môžete propagovať nové produkty na pozadí.

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (10)

arrow_upward