• Iba online
  • -300,00 €

HardDryFit EMS systém

HardDryFit EMS systém.HOME EMS SYSTÉM, EMS TRÉNING DOMA A NA CESTÁCH; BEZDRÔTOVÉ, 20 ELEKTRÓD.Osvedčený systém, nepretržite vyvíjaný na najnovšej technológii EMS. Trénujte svoje telo efektívne s akumulátorovou mobilnou EMS kombinézou od spoločnosti eaglefit. Tréningom chránite svoje kĺby a to už za 20 minút / týždeň! A to najlepšie zo všetkého: Môžete cvičiť, keď vám to vyhovuje a tiež kde chcete
Veľkosť
1 490,00 €
1 190,00 € Ušetríte 300,00 €
s DPH Na objednávku - termín upresníme
Množstvo
Na objednávku - termín upresníme
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

HardDryFit EMS systém.HOME EMS TRÉNING DOMA, V ŠTÚDIU ALEBO NA CESTÁCH: S TÝMTO EMS SYSTÉMOM POSILNÍTE SVOJE SVALY A STRATÍTE TUK - VO VLASTNÝCH 4 STENÁCH, V HOTELI, V ŠTÚDIU ALEBO PRI OUTDOOROVÝCH ŠPORTOCH.

Bezdrôtový EMS oblek s 20 suchými elektródami na cesty a doma. Optimálne trénujete svoje telo len za 20 minút týždenne s EMS oblekom eaglefit a kedy a kde chcete.APP-SBODY

Premeňte akékoľvek miesto na svoju tréningovú zónu!

Bez ohľadu na to, či je vaším cieľom budovanie svalov, vytrvalosť, kondícia, chudnutie, návrat k športu po operácii alebo obmedzená pohyblivosť, relaxácia alebo redukcia tuku, príslušné nastavenie nájdete v (bezplatnej) aplikácii. Všetky pohyby a tréningy môžete vykonávať v interiéri aj exteriéri. Vašej fantázii sa medze nekladú: jogging, box, jazda na bicykli, joga, tréning závesu, HIIT alebo tréning s vlastnou telesnou hmotnosťou je možný v kombinácii s EMS oblekom.


... A najlepšie zo všetkého je, že ak ste mali náročný deň, jednoducho si ľahnite na pohovku. Vyberte si relaxačný program a dobre sa bavte. Potom sa budete cítiť, akoby ste sa znovuzrodili!

Majte na pamäti, že EMS oblek eaglefit by mal tesne priliehať a že materiál je pružný. Ak máte pochybnosti, vyberte menšiu veľkosť.
Napríklad, ak máte miery hrudníka 108, pás 98 a boky 101, potom odporúčame "XL" - aj vzhľadom na skutočnosť, že pravdepodobne rýchlo zmenšíte obvod v páse.

Bezpečnosť:

Ľudia, ktorí sú mladší ako 18 rokov, majú srdcové problémy alebo iné ochorenia kardiovaskulárneho systému, elektrické implantáty, metabolické ochorenia (napr. diabetes typu I alebo II, ochorenia štítnej žľazy, pečene alebo obličiek), rakovinu, majú brušnú stenu alebo inguinálnu herniu, sú tehotné alebo podstupujú chemoterapeutickú liečbu, NESMÚ absolvovať tento tréning!

Pozadie EMS tréningu:

V EMS tréningu simulujeme prúdy, ktoré sú zvyčajne posielané z mozgu do svalov cez centrálny nervový systém. Vaše svaly nedokážu povedať, odkiaľ pochádza stimul - sťahujú sa. Prúdy, ktoré sa na tento účel posielajú cez elektródy, sú také nízke, že ich náš SbodY môže ľahko generovať. Na to nepotrebujeme káble ani 220 V zásuvku!

Výhoda EMS tréningu je zrejmá: vaše svaly pracujú bez toho, aby ste museli zdvíhať ťažké váhy. Vaše kĺby budú ušetrené a môžete dokonca aktivovať svaly hlboko do hĺbky, ktoré sa zvyčajne ťažko trénujú, ako sú podporné svaly v chrbte.
Prostredníctvom pravidelného tréningu si všimnete, že opäť chodíte vzpriamenejšie, máte väčšiu silu v každodennom živote a že celé vaše telo sa stáva pevnejším a atletickejším. Samozrejme, nestane sa to cez noc a nemali by ste to preháňať s tréningom - aj keď je to zábavné ;)

Počas prvých 10 týždňov trénujte iba raz týždenne po dobu 20 minút, po ktorej by malo byť medzi tréningami najmenej 48 hodín. Dôvodom je kreatínkináza.

Stručné, nelekárske vysvetlenie kreatínkinázy (hodnoty CK):

Vaše svaly uvoľňujú znečisťujúce látky do krvi počas cvičenia - čím viac stresu, tým viac znečisťujúcich látok. Nie je to kvôli prúdu alebo EMS, ale kvôli (úmyselnému) svalovému úsiliu.
Podobne ako pri maratóne sa dá v krvi namerať, že hladina CK sa po tréningu zvyšuje. Hodnoty CK sú rozdelené podľa pečene a obličiek. Aby to fungovalo, musíte dať svojmu telu asi 48 hodín piť veľa vody (len nesýtenú vodu alebo džús).
Opäť platí, že hladiny CK sa zvyšujú v dôsledku svalovej práce, nie prúdu.

Ak dáte svojmu telu potrebný čas (aj na regeneráciu) a kontingencie beriete vážne, systém eaglefit HOME EMS je dokonalým nástrojom, pomocou ktorého môžete vykonávať zdraviu prospešné cvičenie bez veľkého úsilia a vo veľmi krátkom čase. Môžete tónovať svoje telo, budovať svalovú hmotu alebo stratiť tuk.

ZHRNUTIE / SKÚSENOSTI:

Suchá kombinéza HOME EMS od spoločnosti SbodY je inovatívne tréningové zariadenie, ktoré bolo špeciálne vyvinuté pre domáce použitie. Oblek využíva technológiu EMS (elektrická svalová stimulácia) na aktiváciu a trénovanie cieľových svalových skupín. Konštrukcia suchého obleku vám umožní cvičiť bez vody, vďaka čomu bude vaše cvičenie pohodlnejšie a jednoduchšie. Oblek je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov a má rôzne úrovne intenzity na prispôsobenie vášho tréningu. S drysuitom HOME EMS od SbodY môžete ľahko dosiahnuť svoje fitness ciele a zlepšiť svoju svalovú silu a vytrvalosť.

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Fyzio EMS-Elektroterapia Fyzio EMS-Elektroterapia
  • Iba online
  • -160,00 €

Fyzio EMS-Elektroterapia

Cena 439,98 € Bežná cena 599,98 € -160,00 €
arrow_upward