eSKIN2 ultrazvukový scrubber+LED

Kozmetický prístroj.eSkinLED Home-Skin scrubber+LED-Ultrazvuková škrabka,špachtla,čistič+modré LED svetlo 5v1.Kožná škrabka vyčistí do hĺbky stvrdnutú a zrohovatenú kožu.Zníži melanín a tým vybieli pokožku.Vyhladí malé vrásky a pleti dodá mladistvý vzhľad.Zlepší krvný obeh v pokožke a zvýši lymfatický metabolizmus.Dodá pleti sviežosť a navracia jej prirodzenú farbu.Urýchli vstrebávanie výživy.Šírka škrabky je 2,6 cm

 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

eSKIN Home-Ultrazvukový čistič pleti-kožná ultrazvuková škrabka-špachtla+žehlička+modré LED svetlo 5v1

- 3 módy nastavenia

- 1 x ultrazvukový mód,škrabka+žehlička+LED modré svetlo

- 2 x -ion, +ion s ultrazvukom

- šírka škrabky je 2,6 cm

Použitie bez AC adaptéra,dobíjateľná lithiová batéria

Odporúčanie:

Pre maximálny účinok použite Dermedics!

Kožná ultrazvuková škrabka.

Ultrazvuková vlnová multifunkčná kožná kefka je prístroj na zdravotnícku starostlivosť, ktorý je zvlášť určený na riešenie problémov s hraničnými stavmi nedostatočného zdravia, ktorý kombinuje ultrazvukovú a najnovšiu elektronickú techniku. Ide o prielom v tradičnej metóde a technike a poskytuje značkovú novú zdravotnícku metódu ošetrovania kože. Fyzikálna terapia sa prijala na vykonávanie starostlivosti o svoje zdravie a kožu bezpečne a účinne. Prispôsobujeme intenzitu výkonu počítača a permanentne a účinne sa zbavujeme rezania, tuku, čiernych bodiek a bielych bodiek.

Nový výkonný ultrazvukový prístroj pre dokonale krásnu pokožku

Tento jedinečný prístroj spája funkcie hĺbkového čistenia, odstránenie odumretých a stvrdnutých častí pokožky, ale aj face-liftingu. Táto ultrazvuková škrabka na čistenie pleti je určená pre všetky typy. Zatiaľ nie sú známe žiadne nežiaduce či vedľajšie účinky.

Čo všetko Vám ponúka ultrazvuková špachtľa?

Tieto ultrazvukové špachtle sú v niektorých štátoch také bežné, ako u nás odličovacie tampóny. Čepeľou je nerezový nôž, ktorý kmitá a tak jemne kĺže po povrchu kože, čím bezbolestne odstraňuje odumreté kožné bunky. Vďaka vibráciám uvoľňuje v pokožke prebytočné tuky, oleje, špinu a všetky bunkové odpady z pórov. Pokožka tak nadobudne jasnejší a zdravší vzhľad bez začervenania či podráždenia. Špachtľa je veľmi dobrým pomocníkom nielen pri čistení pleti, ale aj pri podpore metabolizmu pokožky. Mnohé zákazníčky si nemôžu vynachváliť jej schopnosť vymasírovať do pokožky rôzne krémy, séra alebo gély, čím sa ich účinok niekoľkonásobne zvyšuje.

 

Hlavné funkcie ultrazvukovej kožnej škrabky

-vyčistí do hĺbky stvrdnutú a zrohovatenú kožu

-zníži melanín a tým vybieli pokožku

-vyhladí malé vrásky a pleti dodá mladistvý vzhľad

-zlepší krvný obeh v pokožke a zvýši lymfatický metabolizmus

-dodá pleti sviežosť a navracia jej prirodzenú farbu

-urýchli vstrebávanie výživy

Ako prístroj pracuje:

Tento ultrazvukový prístroj na čistenie kože je najobľúbenejším spomedzi mnohých prístrojov, s ktorými pracujú v kozmetických salónoch. Po mnohoročných skúsenostiach sa v porovnaní s inými prístrojmi mimoriadne osvedčil pri starostlivosti o pokožku tváre. Prístroj premieňa elektrické vibrácie s frekvenciou 28 000 kmitov za sekundu na mechanické vibrácie – to znamená tisíce a tisíce kmitov vykonaných každú sekundu. Penetračný účinok ultrazvukových frekvencií zabezpečuje pokožke nielen dokonalé čistenie, ale aj účinnú masáž. Okrem toho dochádza k stimulácii hlbokých vrstiev pokožky. Tým dochádza k účinnému odstraňovaniu škvŕn, vrások, akné, zrohovatených vrstiev pokožky ako aj nečistôt nachádzajúcich sa v póroch, a preto vaša pokožka vyzerá biela a hebká, a navyše pôsobí veľmi čisto a zdravo. Prístroj možno používať v každom veku a môžu ho používať rovnako ženy ako aj muži. Je účinný vo všetkých etapách života a je vhodný na všetky typy pokožky, pričom poskytuje okamžite viditeľné výsledky. Zrelšej a mastnejšej pleti prospieva omladzujúci účinok (anti-aging effect) pôsobenia prístroja, ktorý obmedzuje tvorbu vrások a stimuluje regeneráciu buniek. Prístroj revitalizuje suchú a citlivú pleť tým, že odstraňuje staršie pleťové bunky, čím zároveň aj zvyšuje účinok ďalších procedúr, ako sú pleťové masky, výživové krémy a podobne. Revitalizovaná pleť sa nielenže lepšie vyživuje, ale obnoví sa aj pružnosť pokožky.
Mastná a problémová pleť sa stane čistejšou a svetlejšou. Póry sa uzavrú, štruktúra pokožky sa prečistí a zmenšia sa kožné defekty. Prístroj od základu zmenil možnosti domácej starostlivosti o pleť a vďaka prírodnému, neškodnému a jednoduchému spôsobu ošetrovania pokožky prispeje ku kráse vašej pleti a celkovému vyžarovaniu vašej tváre. Používaním prístroja sa vaša tvár okamžite rozžiari a vyzerá, ako by ste mali novú pokožku.

Funkcie a vlastnosti prístroja:

1. Hlboké čistenie problematickej pokožky.
2. Znížením obsahu melanínu sa pokožka stáva belšou.
3. Hĺbkový účinok zvyšuje pružnosť pokožky a odstraňuje vrásky.
4. Zlepšuje prekrvenie pokožky a lymfatický metabolizmus.
5. Zlepšuje vyživovanie a regeneračnú schopnosť pokožky.
6. Zlepšuje vstrebávanie výživných látok a účinnosť kozmetických procedúr.
7. Dva režimy činnosti (kontinuálny a impulzný režim), LCD displej
8. Žiadne nežiaduce účinky na pokožku.
9. Elegantný dizajn, jednoduché ovládanie, pohodlné používanie, malé rozmery.

 

1. Čistenie mastnej pleti s akné – Prístroj umožňuje vyčistiť pleť postihnutú akné tak, že pomocou ultrazvukových vibrácií odstráni tuk nachádzajúci sa v rozšírených póroch. Pri čistení držte prístroj pod 45 stupňovým uhlom voči povrchu pokožky.
2. Ošetrovanie akné – Akné vzniká tak, že sa upchajú póry obsahujúce tuk, ktoré sa neskôr môžu zapáliť. Pomocou ultrazvukových vibrácií možno povrch pokožky zvláčniť a vyhladiť. Pri ošetrovaní akné držte prístroj pod 45 stupňovým uhlom voči povrchu pokožky.
3. Odstraňovanie zrohovatenej pokožky – Pri odstraňovaní zrohovatenej pokožky držte prístroj pod 45 stupňovým uhlom voči povrchu pokožky. Výsledky budú viditeľné okamžite.
4. Odstraňovanie vrások a obnovenie prirodzenej mastnoty pleti – Prístroj pomocou ultrazvukových vibrácií a pôsobením tepelnej energie umožňuje odstraňovať vrásky. Pritom sa stimuluje aj regenerácia buniek pokožky, čím sa zabraňuje starnutiu pokožky.
5. Bielenie pokožky a odbúravanie melanínu – Ultrazvukové vibrácie spôsobujú, že pomocou TYROZINÁZY sa melanín odbúra z pokožky, čím dochádza k bieleniu pokožky.

Technické vlastnosti:

Výkon: 3 W

Ultrazvuková frekvencia: 23 – 27 KHz

Dobíjateľná Li-thiová batéria,použitie bez AC adaptéra

Modré LED svetlo: 420 nm
Výstup: DC 5V 1A

Vstup: AC 100-240V 50/60Hz

Rozmery skin scruuber: 4,5 x 17,5 x 1 cm

Šírka škrabky: 2,6 cm

Rozmery balenia: 13,5 x 21,5 x 4 cm
Hmotnosť: 310 g

Nový produkt
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward