• Iba online
  • -20,00 €

Core Labs X Ero Ferol 15 kapslí

Core Labs EroFerol 15 caps doplnok výživy pre libido a erekciu.Pri hľadaní účinného spôsobu, ako zlepšiť potenciu a kvalitu sexuálneho života, stojí za to venovať pozornosť Core Labs EroFerol 15 caps. Hlavnou účinnou zložkou čiapok Core Labs EroFerol 15 je tadalafil, látka známa svojím účinkom na zlepšenie erekcie u mužov. Tadalafil patrí do skupiny inhibítorov fosfodiesterázy typu 5 (PDE5), ktoré účinkujú tak, že zvyšujú prietok krvi do penisu v reakcii na sexuálnu stimuláciu. Vďaka tomu je možné dosiahnuť a udržať uspokojivú erekciu. Je to jeden z najsilnejších liekov na trhu!

59,99 €
39,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Core Labs EroFerol 15 caps doplnok výživy pre libido a erekciu

Pri hľadaní účinného spôsobu, ako zlepšiť potenciu a kvalitu sexuálneho života, stojí za to venovať pozornosť Core Labs EroFerol 15 caps. Hlavnou účinnou zložkou čiapok Core Labs EroFerol 15 je tadalafil, látka známa svojím účinkom na zlepšenie erekcie u mužov. Tadalafil patrí do skupiny inhibítorov fosfodiesterázy typu 5 (PDE5), ktoré účinkujú tak, že zvyšujú prietok krvi do penisu v reakcii na sexuálnu stimuláciu. Vďaka tomu je možné dosiahnuť a udržať uspokojivú erekciu. Je to jeden z najsilnejších liekov na trhu!

Core Labs EroFerol 15 caps je:

  • Silnejšia erekcia
  • Podpora Libida
  • Zvýšené sexuálne možnosti
  • Väčšia spokojnosť so sexom
  • Zlepšená pohoda

Akým spôsobom liek Tadalafil účinkuje?

V srdci Core Labs EroFerol je tadalafil, silný inhibítor fosfodiesterázy typu 5 (PDE5) známy svojou schopnosťou bojovať proti erektilnej dysfunkcii (ED). Inhibíciou PDE5 tadalafil podporuje relaxáciu hladkých svalov v oblasti penisu, uľahčuje zvýšený prietok krvi a plnenie počas vzrušenia. Tento mechanizmus nielen podporuje tvrdšiu a dlhotrvajúcu erekciu, ale tiež dáva používateľom novú dôveru a vitalitu pri ich intímnych stretnutiach. Tento doplnok je určený pre dospelých mužov, ktorí zápasia s problémami s erekciou alebo chcú zlepšiť svoje sexuálne zážitky. Čo odlišuje Core Labs EroFol od bežných doplnkov, je jeho účinný aktívny vzorec, ktorý nie je k dispozícii v bežných doplnkoch.

Výhody používania čiapok Core Labs EroFerol 15

  • Zlepšená erekcia: Pravidelné užívanie doplnku môže pomôcť zlepšiť kvalitu erekcie, čo môže mať zase pozitívny vplyv na sexuálny život a celkovú pohodu.
  • Zvýšené sebavedomie: Dobrá kvalita sexuálneho života môže prispieť k zvýšeniu sebavedomia a zlepšeniu vzťahu s partnerom.
  • Dlhotrvajúci účinok: Core Labs EroFerol 15 caps funguje dlho po užití, čo znamená, že si môžete vychutnať účinky až niekoľko hodín.

Core Labs EroFerol 15 caps doplnok výživy, ktorý posilňuje zloženie erekcie:

1 porcia, 1 kapsula:

Horny Goat Weed (štandardizovaný na 70% ľadovca) - 500 mg - tiež známy ako Epimedium, sa tradične používa v čínskej medicíne. Hlavnou účinnou zložkou je icariin, ktorý môže pomôcť zlepšiť funkciu kostí, znížiť stres a zlepšiť náladu. V dávke 500 mg, štandardizovanej na 70% ikariínu, môže podporovať sexuálne zdravie, ako aj pôsobiť ako antioxidant a protizápalový prostriedok. Zložka poskytuje výrazné pocity pri zlepšovaní erekcie a udržiavaní erekcie po dlhšiu dobu.

Mucuna Pruriens - 100 mg - tiež známa ako zamatová fazuľa, je zdrojom prírodnej L-dopy, prekurzora dopamínu, ktorý hrá kľúčovú úlohu vo funkcii mozgu a ovplyvňuje náladu a motiváciu. Pri dávke 100 mg môže podporiť liečbu symptómov Parkinsonovej choroby, zlepšiť mužskú plodnosť a pôsobiť ako afrodiziakum. Jeho pôsobenie primárne ovplyvňuje reguláciu neurotransmiterov, čo umožňuje pokojnejšiu hlavu a znižuje stres ako faktor brániaci pohlavnému styku.

Tongkat Ali - 100 mg - alebo Eurycoma longifolia je rastlina používaná v tradičnej medicíne v juhovýchodnej Ázii. Môže zvýšiť hladinu testosterónu, zlepšiť mužskú plodnosť a znížiť stres. Pri dávke 100 mg môže prispieť k zlepšeniu zloženia tela a zvýšeniu svalovej hmoty. Tongkat je známy pre svoj silný účinok zvyšujúci libido.

Extrakt z hroznových jadier 95% - 30 mg - je bohatým zdrojom antioxidantov, ako je kyselina fenolová, antokyány, flavonoidy a oligomérne proantokyanidíny (OPC). Vedecký výskum naznačuje, že môže pomôcť znížiť krvný tlak, zlepšiť prietok krvi a znížiť oxidačné poškodenie. Vďaka vysokému obsahu antioxidantov môže tento extrakt prispieť k prevencii chorôb a ochrane pred oxidačným stresom, poškodením tkanív a zápalom.

Tadalafil 25 mg - je účinná látka zo skupiny inhibítorov fosfodiesterázy typu 5 (PDE-5), ktorá sa používa na liečbu erektilnej dysfunkcie. Okrem primárneho použitia výskum ukázal, že tadalafil môže mať ďalšie zdravotné výhody, ako je zníženie rizika srdcových ochorení, zlepšenie prietoku krvi a potenciálne prospešné pre zdravie prostaty. Tadalafil môže tiež pomôcť znížiť krvný tlak a zlepšiť pomer testosterónu k estrogénu.

Naringenín - 20 mg - je flavonoid nachádzajúci sa v citrusových plodoch, ktorý má protizápalové, antioxidačné a hojivé vlastnosti. Môže tiež pomôcť znížiť riziko srdcových ochorení znížením rizikových faktorov, ako je cukrovka, obezita a vysoký cholesterol. Naringenín sa tiež považuje za zložku, ktorá pomáha chrániť pokožku pred poškodením UVB žiarením a zlepšuje hojenie rán.

EroFerol 15 caps doplnok na erekciu dávkovanie:

1 porcia, 1 kapsula 30-60 minút pred pohlavným stykom.

Core Labs X
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Rule 1 R1 Whey Blend 2200g Rule 1 R1 Whey Blend 2200g
  • Iba online
  • Výpredaj
  • -20,00 €

Rule 1 R1 Whey Blend 2200g

Cena 39,98 € Bežná cena 59,98 € -20,00 €
Afterdark EPO+ 410g Afterdark EPO+ 410g
  • Iba online
  • -20,00 €

Afterdark EPO+ 410g

Cena 42,00 € Bežná cena 62,00 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward