• Iba online
  • -10,00 €
  • novinka

NutriFitt Carnage BLOODLUST PUMP 80 caps

NutriFitt Carnage BLOODLUST bez posilňovača bez stimulantov.Ak hľadáte predtréningovku, ktorá vám poskytne skutočný zážitok a zlepší vaše výsledky, NutriFitt Carnage Bloodlust je pre vás tou správnou voľbou. Náš predtréningový tréning bol vytvorený pre najnáročnejších športovcov, ktorí sa snažia dosiahnuť maximum. Produkt je určený pre pokročilých ľudí, ktorí milujú silnú svalovú pumpu a účinky zvyšujúce výkon! Jednotlivé doplnkové látky boli vybrané tak, aby mali synergický účinok. Umožňuje vám zvýšiť pumpu, silu a svalovú vytrvalosť.
50,00 €
40,00 € Ušetríte 10,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

NutriFitt Carnage BLOODLUST bez posilňovača bez stimulantov.Ak hľadáte predtréningovku, ktorá vám poskytne skutočný zážitok a zlepší vaše výsledky, NutriFitt Carnage Bloodlust je pre vás tou správnou voľbou. Náš predtréningový tréning bol vytvorený pre najnáročnejších športovcov, ktorí sa snažia dosiahnuť maximum. Produkt je určený pre pokročilých ľudí, ktorí milujú silnú svalovú pumpu a účinky zvyšujúce výkon! Jednotlivé doplnkové látky boli vybrané tak, aby mali synergický účinok. Umožňuje vám zvýšiť pumpu, silu a svalovú vytrvalosť.

Ako funguje Carnage pred tréningom?

Maximálna svalová pumpa
Vďaka pokročilej receptúre NutriFitt Carnage budete mať prístup k neobmedzenej svalovej pumpe. Pocítite, ako sa vaša sila a vytrvalosť zvyšujú, čo vám umožní prijať akúkoľvek výzvu. Synergické zloženie spôsobí, že vaše telo exploduje z pumpy!

Zvýšená efektivita
Naše predtréningové cvičenie zlepšuje prietok krvi do svalov, čo sa premieta do lepšieho výkonu a svalovej pumpy. To znamená, že svoje tréningové ciele dosiahnete rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. NutriFitt Carnage vám pomôže posunúť vaše limity a dosiahnuť vyššiu úroveň výkonu.

Vysoká úroveň sústredenia a koncentrácie
NutriFitt Carnage nielen dodáva energiu svalom, ale tiež zlepšuje koncentráciu a sústredenie. To vám pomôže vyhnúť sa rozptýleniu a maximalizovať efektivitu tréningu. Keď ste zameraní na svoj cieľ, jeho dosiahnutie je oveľa jednoduchšie.

Zvyšuje motiváciu
Náš predtréningový tréning vám pomôže vyťažiť zo seba maximum, čo zase posilní vašu motiváciu pravidelne trénovať. Či už ste profesionálny športovec alebo jednoducho vášnivý zdravý životný štýl, NutriFitt Carnage vám pomôže udržať si vysokú úroveň odhodlania trénovať.

Zloženie NutriFitt Carnage pred tréningom:

1 porcia, 4 kapsuly

NECH JE MATRICA KRVNEJ PUMPY

Extrakt z rukoly (Eruca vesicaria) [nadzemné časti] (ako NitroRocket®) - 1000 mg - je jednou z najúčinnejších zložiek doplnkov výživy pre svalovú pumpu. Rukola je rastlina z čeľade kapusty, ktorá obsahuje vysokú koncentráciu dusičnanov. Dusičnany sú prekurzory oxidu dusnatého (NO), ktorý rozširuje krvné cievy a zlepšuje prietok krvi do svalov. Vďaka tomu svaly dostávajú viac kyslíka a živín, čo sa premieta do lepšieho výkonu, sily a regenerácie. Je štandardizovaný tak, aby obsahoval 15% dusičnanov, čo zaručuje jeho vysokú kvalitu a účinnosť. Je to ideálna zložka pre ľudí, ktorí chcú zvýšiť svoju svalovú pumpu a zlepšiť svoje športové výsledky.

EndoSurge TM (extrakt z čierneho zázvoru (Kaempferia parvifloria [koreň]), extrakt z borovicovej kôry (Pinus massoniana), extrakt z Ginkgo biloba [list]) - 600 mg - obsahuje extrakt z čierneho zázvoru (Kaempferia parvifloria), čo je rastlina pochádzajúca z Thajska. Čierny zázvor má vazodilatačné vlastnosti, ktoré zlepšujú prietok krvi do svalov. Okrem toho čierny zázvor stimuluje produkciu oxidu dusnatého, ktorý je kľúčovým faktorom v procese svalovej pumpy. Oxid dusnatý rozširuje krvné cievy a zvyšuje množstvo kyslíka a živín dodávaných do svalov. Vďaka tomu svaly sú lepšie zásobované krvou, napäté a plné.

Extrakt z listov zeleného čaju (Camelia sinensis) (Cellflo6TM) - 300 mg - známy svojimi antioxidačnými vlastnosťami, ale má aj ďalšie výhody pre športovcov. Extrakt zo zeleného čaju (Cellflo6TM) obsahuje vysokú koncentráciu katechínov, ktoré sú prírodnými inhibítormi fosfodiesterázy typu 4 (PDE4). PDE4 je enzým, ktorý rozkladá cyklický AMP (cAMP), ktorý je dôležitým vysielačom signálu v bunkách. cAMP stimuluje syntézu oxidu dusnatého (NO), ktorý rozširuje krvné cievy a zlepšuje prietok krvi do svalov. Vďaka tomu svaly dostávajú viac kyslíka a živín, čo podporuje ich rast a regeneráciu. Extrakt zo zeleného čaju (Cellflo6TM) preto môže zvýšiť svalovú pumpu a fyzickú výkonnosť.

Bioaktívne peptidy s nízkou molekulovou hmotnosťou (ako VasoDrive-AP®) - 254 mg - bioaktívne peptidy s nízkou molekulovou hmotnosťou (VasoDrive-AP®) sú jedinečnou zložkou, ktorá vzniká hydrolýzou kazeínovej mliečnej bielkoviny. Tieto peptidy majú schopnosť inhibovať účinok angiotenzínu I-konvertujúceho enzýmu (ACE), ktorý je zodpovedný za zvýšenie krvného tlaku a zúženie krvných ciev. Blokovaním ACE tieto peptidy zabraňujú nadmernej vazokonstrikcii a podporujú ich relaxáciu. To zase vedie k lepšiemu prekrveniu svalov a ich okysličovaniu. Bioaktívne peptidy s nízkou molekulovou hmotnosťou (VasoDrive-AP®) preto môžu zlepšiť svalové pumpy a znížiť riziko hypertenzie a kardiovaskulárnych ochorení.

Chlorid sodný - 252 mg - obyčajná stolová soľ, je zložka, ktorá má významný vplyv na svalovú pumpu. Chlorid sodný zvyšuje objem krvnej plazmy, čo zlepšuje jej prietok krvnými cievami. Okrem toho chlorid sodný zadržiava vodu vo svalových bunkách, čo ich robí pevnejšími a plnšími. Chlorid sodný tiež pomáha transportovať glukózu a aminokyseliny do svalov, čo je nevyhnutné pre rast a opravu svalov.

C-glykozylxantón (Std. až 85% Mangiferín) (ako XanthoPumpTM) - 100 mg - je rastlinná zlúčenina, ktorá sa vyskytuje okrem iného v plodoch manga. Jeho hlavnou účinnou zložkou je mangiferín, ktorý má silné antioxidačné a protizápalové vlastnosti. C-glykozylxantón zlepšuje svalovú pumpu rozšírením krvných ciev a zvýšením syntézy oxidu dusnatého (NO). Oxid dusnatý je kľúčovým faktorom pri regulácii prietoku krvi do svalov a ich výživy. C-glykozylxantón tiež chráni svaly pred poškodením spôsobeným voľnými radikálmi a oxidačným stresom.

ABSORBUJTE KRVIPRELIEVANIE

Extrakt z čierneho korenia (Piper nigrum) [ovocie] (Std. až 95% piperín) (ako BioPerine®) - 10 mg - obsahuje alkaloid nazývaný piperín, ktorý má antioxidačné, protizápalové, protirakovinové a hypolipidemické vlastnosti. Piperín je tiež známy svojou schopnosťou zvyšovať biologickú dostupnosť iných živín a liekov inhibíciou metabolizmu pečene a znížením aktivity určitých tráviacich enzýmov.

NutriFitt Carnage BLOODLUST 80 caps dávkovanie bez posilňovača:

1 porcia, 4 kapsuly, 30 minút pred tréningom.

NutriFitt
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward