• Iba online
  • -20,00 €

Innovative Labs Black Mamba Hyperrush 90 caps

Black Mamba Hyperrush od inovatívnych laboratórií je mimoriadne populárny doplnok na chudnutie založený na efedre. S rastúcim záujmom o doplnky na chudnutie, mnohé formulácie fungujú prostredníctvom rôznych mechanizmov. Nájsť ten správny a najlepší produkt, ktorý funguje synergicky s diétou a tréningom, je však dosť náročná úloha. Ako odborníci na doplnky, tréningy a stravu odporúčame vybrať spaľovňu, ktorá pracuje v tandeme s vašou stravou a telocvičňou, aby sa maximalizovalo chudnutie. Vysoko koncentrovaná receptúra Black Mamba je originálny produkt z USA.
65,00 €
45,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Inovatívna Black Mamba je horák, ktorý vás zbaví odolného tuku.

Black Mamba Hyperrush od inovatívnych laboratórií je mimoriadne populárny doplnok na chudnutie založený na efedre. S rastúcim záujmom o doplnky na chudnutie, mnohé formulácie fungujú prostredníctvom rôznych mechanizmov. Nájsť ten správny a najlepší produkt, ktorý funguje synergicky s diétou a tréningom, je však dosť náročná úloha. Ako odborníci na doplnky, tréningy a stravu odporúčame vybrať spaľovňu, ktorá pracuje v tandeme s vašou stravou a telocvičňou, aby sa maximalizovalo chudnutie. Vysoko koncentrovaná receptúra Black Mamba je originálny produkt z USA.

Účinok Black Mamba je zrejmý od prvej kapsuly:

  • Okamžitá explózia energie a efekt spaľovania tukov
  • Funguje rýchlo a efektívne - práve vtedy, keď to potrebujete
  • Metabolizmus sa stále zrýchľuje mnoho hodín po ústupe stimulácie!
  • Neopísateľná rýchlosť spaľovania zbytočného tuku
  • Zníženie tvorby nového tukového tkaniva
  • Precízne leštenie siluety v oblastiach odolných voči horeniu
  • Extrémne rýchle zmeny vzhľadu viditeľné voľným okom
  • Zaručené potlačenie nadmernej chuti do jedla, chuti na sladké a občerstvenie Odstránenie pocitov únavy a ospalosti
  • Zvýšená motivácia k cvičeniu
  • Zvyšuje výkon, čo umožňuje extrémne intenzívne tréningy

DAJTE SI POZOR NA FALZIFIKÁTY!
Symbol hadej hlavy na KAŽDEJ KAPSULE je znakom originality tohto produktu!

Ako funguje Black Mamba?

Kľúčom k úspechu horáka Black Mamba sú jeho viaceré biochemické dráhy. Na rozdiel od iných produktov, ktoré sa pokúšajú spaľovať tukové hmoty jedinou biochemickou cestou, inovatívna čierna Mamba funguje tak, že používa vysoko pokročilé mnohostranné zložky, ktoré dosahujú vysoký výkon. Rastlinné extrakty a látky v Black Mamba zaručujú rýchle spaľovanie tukov a poskytujú maximálnu stimuláciu počas tréningu v posilňovni. Black Mamba je jedným z najlepších produktov inovatívnych laboratórií, ktorý sa teší neutíchajúcej popularite a veľkej dôvere medzi doplnkami na chudnutie na trhu.

zloženie:
1 porcia, 1 kapsula:

Bezvodý kofeín - je bezvodá forma kofeínu zo skupiny organických zlúčenín. Má za následok blokovanie adenozínových receptorov v mozgu, čo vedie k odstráneniu pocitov únavy počas tréningu. Vďaka svojmu termogénnemu účinku účinne spaľuje tuky a zlepšuje metabolizmus.

Extrakt z ephedry - silný stimulant, ktorý zaručuje nezabudnuteľný zážitok po každom tréningu. Ephedra stimuluje nervový systém a zlepšuje funkciu beta-adrenergných receptorov, uvoľňuje mastné kyseliny, čo vedie k zvýšenej lipolýze a uvoľňovaniu energie, ako aj k zvýšenej produkcii tepla.

DL - fenylalanín - často podceňovaná proteínová zložka so širokou škálou aplikácií v kontexte vývoja tvaru tela a anabolických procesov, ako aj zlepšenia zamerania, koordinácie alebo vnímania svalov. Primeraná dávka tejto zlúčeniny významne prispieva k efektívnejšiemu nervovému systému.

O-metoxy-fenyletylamín – organická chemická zlúčenina nachádzajúca sa v prírodnej forme (napr. v čokoláde) a syntetizovaná v ľudskom tele z aminokyseliny I-fenylalanínu. Ako neurotransmiter a neuromodulátor má vplyv na nervový systém, zvyšuje dopamín a norepinefrín. Jedinou nevýhodou je, že sa príliš rýchlo rozkladá enzýmom MAO-B, keď sa podáva orálnou cestou, a preto je niekedy modifikovaný zložkami, ktoré spomaľujú rozklad.

4-2-dunetylaminoetyl - je prírodná fenyletylamínová zlúčenina, ktorá sa vyskytuje v malých množstvách v rôznych rastlinách. Táto zložka účinkuje predovšetkým uvoľňovaním a ochranou norepinefrínu, čo sa prejavuje zvýšeným metabolizmom, dodávkou energie a zníženou chuťou do jedla. Užívatelia používajú hordenín na tri hlavné účinky: strata tuku, kontrola chuti do jedla a zvýšenie energie.

Extrakt z Caralluma - druh rastliny patriacej k sukulentom sa v Indii používal ako prostriedok na potlačenie hladu a smädu. Hoci sa extrakt používa hlavne na kontrolu hmotnosti, nedávne štúdie odhalili ďalšie potenciálne výhody, ako sú antioxidačné, stimulačné a glukózové účinky. Extrakt z Caralluma fimbriata je bezpečný prostriedok na potlačenie chuti do jedla. Dobre tolerovaný žalúdkom, je to prírodný liek pri redukcii hmotnosti. Rastlina nielen inhibuje syntézu tukov, ale tiež zvyšuje spaľovanie tukov. To dáva vášmu telu viac energie a cítite sa lepšie.

Evodia rutaecarpa - rastlina je zdrojom evodiamínu - alkaloidu s termogénnymi a stimulačnými účinkami, ktorý umožňuje rýchle spaľovanie tukov s účinkom podobným kapsaicínu.

Lycopodium serratum - je jednou z najžiadanejších látok zo skupiny látok poskytujúcich takzvaný doping mozgu. Umožňuje maximálnu koncentráciu, sústredenie a izoláciu našej pozornosti takmer v každej situácii. Je ideálny pre ľudí s veľmi náročnou duševnou prácou, ako aj pre študentov či absolventov škôl. Na rozdiel od mnohých iných stimulantov, ktoré pôsobia na našu myseľ, jeho účinky sa časom neznižujú a môžeme ťažiť z suplementácie huperzínom veľmi dlho. Prirodzeným zdrojom jeho výskytu je vidla Huperzia Serrata a sama sa používa aj na zmiernenie príznakov Alzheimerovej choroby. Je tiež zodpovedný za zvýšenie množstva biologicky dostupného acetylcholínu, ktorý je potrebný na obnovu pamäti.

Yohimbín HCL - je farmakologická forma alkaloidu yohimbínu. Je to jediná látka, ktorá spaľuje zbytočný tuk a preukazuje schopnosť tvarovať postavu v konkrétnych oblastiach. Yohimbín je vynikajúci na spaľovanie takzvaného tvrdohlavého tuku, ako je brucho (pneumatika), stehná a zadok. Účinkom použitia Yohimbine HCL je precízne tvarovanie siluety v oblastiach, kde je zbavenie sa tuku obzvlášť ťažké kvôli zlému prekrveniu. Yohimbín HCL stimuluje erektilné centrum v mieche, spôsobuje erekciu penisu a ejakulačné centrum, urýchľuje a zintenzívňuje ejakuláciu spermy. Užívanie yohimbínu 30-45 minút pred pohlavným stykom má za následok zvýšený prietok krvi do genitálií a tým aj erekciu. Týmto spôsobom yohimbín umožňuje pohlavný styk. U niektorých ľudí navyše spôsobuje zvýšenie nálady, vzhľad veselosti a zvýšenie libida. U niektorých ľudí sa navyše uvádza, že senzibilizuje pokožku na hmatové podnety, čím zvyšuje sexuálne pocity. Účinky yohimbínu trvajú dve až štyri hodiny.

Tiamín- Vitamín B1 hrá dôležitú úlohu v procesoch dýchania tkanív, vrátane metabolizmu uhľohydrátov.

Para-synefrín HCL - má podobnú štruktúru ako efedrín. Získava sa prirodzene z nezrelých citrusových plodov, napr. Citrus uranium L., Citrus aurantium L. Táto látka je prirodzenou náhradou efedrínu. Čoraz viac sa pridáva do liekov a doplnkov výživy pre športovcov a ľudí s nadváhou. Zlúčenina zvyšuje metabolizmus, znižuje chuť do jedla a zároveň zvyšuje duševnú a fyzickú aktivitu. Synefrín zvyšuje krvný tlak a ovplyvňuje minútový objem srdca. Rozširuje priedušky, uľahčuje dýchanie, účinne uvoľňuje dutiny a zlepšuje náladu.

Dávkovanie: 1 kapsula 30 minút pred tréningom.

Innovative Labs
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward