• Iba online
  • -10,00 €
  • novinka

Core Labs Yohimbi HCL 100 caps

Core Labs Yohimbi HCL 100 caps.Yohimbine HCL 100 caps,5mg/kapsla, spaľovač tukov.Yohimbine HCL 100 caps je výkonný spaľovač tukov, ktorý nám umožňuje zasiahnuť proti najodolnejším oblastiam tela. Yohimbín je známy svojou účinnosťou, stimuláciou, ako aj silnou termogenézou. Je ideálny pre tých, ktorí chcú získať čo najnižší obsah tuku. Pri športových doplnkoch sa yohimbín používa hlavne na redukciu tuku, ale aj nielen. V dnešnej dobe je to celkom módny doplnok k doplnkom pred tréningom. Preto yohimbín vo verzii HCL môže byť tiež dobrým doplnkom k vášmu vlastnému zásobníku pred tréningom.

32,00 €
22,00 € Ušetríte 10,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Core Labs Yohimbi HCL 100 caps.Yohimbine HCL 100 caps spaľovač tukov.Yohimbine HCL 100 caps je výkonný spaľovač tukov, ktorý nám umožňuje zasiahnuť proti najodolnejším oblastiam tela. Yohimbín je známy svojou účinnosťou, stimuláciou, ako aj silnou termogenézou. Je ideálny pre tých, ktorí chcú získať čo najnižší obsah tuku. Pri športových doplnkoch sa yohimbín používa hlavne na redukciu tuku, ale aj nielen. V dnešnej dobe je to celkom módny doplnok k doplnkom pred tréningom. Preto yohimbín vo verzii HCL môže byť tiež dobrým doplnkom k vášmu vlastnému zásobníku pred tréningom.

Yohimbine HCL 100 čiapky:

  • čistý hydrochlorid yohimbínu,
  • Vysoká dávka v kapsule,
  • Silná termogenéza,
  • Potlačenie chuti do jedla,
  • Silná stimulácia,
  • Urýchľuje chudnutie.

Ako yohimbín podporuje redukciu rezistentného tuku?

Yohimbín pomáha pri redukcii rezistentného tuku, to znamená tuku, ktorý je ťažké odstrániť v určitých oblastiach tela, vďaka svojmu účinku na alfa-2 adrenergné receptory a mobilizáciu mastných kyselín. Poďme analyzovať mechanizmus účinku yohimbínu v kontexte spaľovania rezistentného tuku:

Blokovanie alfa-2 adrenergných receptorov: Yohimbín pôsobí ako antagonistický blokátor alfa-2 adrenergných receptorov, ktoré sa nachádzajú na povrchu tukových buniek. Tieto receptory, keď sú aktivované, inhibujú uvoľňovanie mastných kyselín z tukových buniek, čo sťažuje ich spaľovanie. Yohimbín blokuje tieto receptory, čo vedie k zvýšenej lipolýze alebo odbúravaniu tukov.

Mobilizácia mastných kyselín: Vďaka blokáde alfa-2 adrenergných receptorov zvyšuje yohimbín množstvo mastných kyselín uvoľňovaných z tukových buniek do krvného obehu. Týmto spôsobom mobilizuje tuk, ktorý sa má spáliť v metabolickom procese.

Zvýšený prietok krvi: Yohimbín má vazodilatačné vlastnosti, čo znamená, že rozširuje krvné cievy. Zvýšenie prietoku krvi v oblastiach s rezistentným tukom môže pomôcť zlepšiť spaľovanie tukov.

S čím kombinovať yohimbín?

Doplnok na báze yohimbínu sa môže kombinovať s inými stimulantmi, ktoré vykazujú synergický účinok. Odporúča sa kombinovať s nootropickými doplnkami.

Yohimbine HCL 100 čiapky zloženie:

1 dávka, 1 kapsula:

Yohimbín HCL - 5 mg - je hydrochlorid yohimbínu v čistej forme. Zvyčajne sa extrahuje synteticky. Yohimbín HCL je jediný alkaloid, ktorý sa nachádza v extraktoch Yohimbe. Yohimbín HCL je najznámejšia forma yohimbínu, ktorý sa široko používa v spaľovačoch tukov alebo ako jediná látka. Yohimbín ovplyvňuje hladiny neurotransmiterov, stimuluje termogénne procesy a zlepšuje odbúravanie tukov. To vám umožní získať dobrú podporu a zvyšuje intenzitu vášho tréningu.

Svätý grál Svätý Yohimbine HCL 100 čiapky dávkovanie:

1 porcia, 1 kapsula, 20-30 min pred tréningom.

Core Labs X
Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

RedCon1 taška RedCon1 taška
  • Iba online
  • -3,00 €

RedCon1 taška

Cena 14,98 € Bežná cena 17,98 € -3,00 €
arrow_upward