• Iba online
  • -20,00 €

Revange Nutrition Golden Male 60 kapslí

Revange Nutrition Golden Male 60 kapslí.Revange Golden Male testosterón booster so silným anabolickým účinkom.Revange Golden Male je komplexný posilňovač testosterónu so silným anabolickým účinkom. Doplnok bol doplnený o špičkovú zložku 25-R Spirostan-5a-diol-6-one-3-one-decanoate - to je zložka zodpovedná za zvýšenie syntézy bielkovín a zvýšenie cvičebnej kapacity. Doplnok sa zameriava na silnú podporu libida a zlepšenie sexuálnych funkcií. Môže úspešne slúžiť ako prvok PCT, ktorý vám umožní udržať si výsledky, ktoré ste dosiahli!
65,00 €
45,00 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Revange Nutrition Golden Male 60 kapslí.Revange Golden Male testosterón booster so silným anabolickým účinkom.Revange Golden Male je komplexný posilňovač testosterónu so silným anabolickým účinkom. Doplnok bol doplnený o špičkovú zložku 25-R Spirostan-5a-diol-6-one-3-one-decanoate - to je zložka zodpovedná za zvýšenie syntézy bielkovín a zvýšenie cvičebnej kapacity. Doplnok sa zameriava na silnú podporu libida a zlepšenie sexuálnych funkcií. Môže úspešne slúžiť ako prvok PCT, ktorý vám umožní udržať si výsledky, ktoré ste dosiahli!

Revange Golden Male je:

  • Bohaté a komplexné zloženie,
  • Silné anabolikum,
  • Zlepšuje sexuálne funkcie,
  • Nižšie hladiny estrogénu,
  • Posilňovač testosterónu,
  • Pomáha budovať svalovú hmotu.

Revange Golden Male je najnovšou iteráciou veľmi populárneho posilňovača Alpha Male!

Doplnok má mierne upravené zloženie, ktoré je zamerané viac na anabolické účinky. Počas suplementácie môžeme očakávať výrazné zvýšenie hladiny testosterónu, ale aj účinok podporujúci anaboliku. Jedinečné zloženie účinných látok je ideálne na doplnenie stravy športovca, ktorý uvažuje o skutočnej podpore zlepšenia športového výkonu.

Revange Golden Male je možné použiť vo forme cyklu.

Kompozícia Revange Golden Male :

1 dávka, 1 kapsula:

Extrakt zo žihľavy dvojdomá (3,4-divanillyltetrahydrofurán v 95%) - 200 mg - Extrakt zo žihľavy má testosterón podporujúci a antiestrogénne účinky. V extrakte z koreňa žihľavy nájdeme účinné látky, ktoré sú zodpovedné za zníženie hladiny aromatázy. Táto akcia sa premieta do stimulácie hladiny testosterónu a podpory anabolizmu. Je to ideálny doplnok na zahrnutie do PCT.

Horny Goat Weed (extrakt Epimedium 70% Icariins) - 150 mg - jeden z najsilnejších prírodných látok zvyšujúcich libido, potenciu a plodnosť, Horny Goat Weed obsahuje účinnú látku nazývanú icarrins. Icarrins poskytujú vysokú úroveň libida a veľmi silnú erekciu. Okrem toho zvyšuje hladinu mužských hormónov, čo znamená, že vaše svaly budú robustnejšie a plnšie. Horny Goat Weed má tiež vplyv na produkciu hormónov hypofýzy, ktoré podporujú PCT.

Extrakt z Tongkat Ali 200: 1 - 150 mg - je to jedno z najsilnejších afrodiziakum a je skvelé na zvýšenie libida. Extrakt z koreňa Tongkat Ali prirodzene zvyšuje hladinu testosterónu a poskytne vám silnú erekciu. Jeho pôsobenie optimalizuje hladiny rôznych anabolických hormónov v tele, čo vám pomôže dosiahnuť rovnováhu rýchlejšie po steroidnom cykle.

25-R Spirostan-5a-diol-6-one-3-one-one-decanoate - 50 mg - je prírodná anabolická látka zahrnutá do takzvaných rastových látok. Jeho pôsobenie je určené na zintenzívnenie syntézy bielkovín a podporu budovania svalovej hmoty. Účinok účinnej látky tiež zvyšuje hladinu testosterónu. Je úplne prirodzený a bezpečný a nespôsobuje blokovanie hypofýzy. Zložka dodáva doplnku jeho anabolický potenciál.

Extrakt zo semien senovky gréckej - obsahuje 50% saponínov - 50 mg - Extrakt zo senovky gréckej je uznávaný ako silný posilňovač testosterónu, ktorý prirodzene ovplyvňuje náš endokrinný systém. Senovka grécka podporuje tráviaci systém, ktorý tiež podporuje rast svalovej hmoty. Pomáha zlepšovať metabolizmus glukózy, znižuje hladinu cholesterolu, znižuje zápal a chráni pečeň a obličky. Má tiež antimikrobiálny účinok.

Diindolylmetán (DIM) - 50 mg - je estrogénový modulátor, ktorý pomáha znižovať tuk a urýchľovať vývoj svalov. Z tohto dôvodu je DIM schopný zvýšiť hladinu testosterónu a urýchliť budovanie svalovej hmoty, často sa používa v posilňovačoch testosterónu ako endokrinná podpora. Okrem toho DIM chráni pred rizikom vzniku rakoviny a problémov s prostatou.

Extrakt zo Saw Palmetto - 50 mg - obnovuje hormonálnu rovnováhu, zlepšuje sexuálnu túžbu a čistí telo. Ukázalo sa, že Saw Palmetto stimuluje libido a sexuálnu výkonnosť, ako aj posilňuje a optimalizuje endokrinný systém. Saw palmetto má detoxikačný účinok, čo znamená, že odstraňuje všetky toxíny a metabolické vedľajšie produkty z tela. Vďaka tomu zlepšuje fungovanie močového systému. Chráni tiež vlasy pred účinkami DHT.

Kyselina N-metyl-D-asparágová - 30 mg - je agonista NMDA, ktorý pomáha regenerovať receptory. Mení funkciu neurotransmiterov v mozgu, má regeneračný účinok na nervový systém a udržiava stabilnú náladu. Je užitočný pri obnove úplnej homeostázy po stimulanciách alebo zneužívaní alkoholu. V posilňovači testosterónu pôsobí ako stabilizátor nálady. Toto je obzvlášť dôležité, keď sa vzdáme pokračovania v užívaní syntetických materiálov.

Je známe, že extrakt z kôry Catuaba - 30 mg - zvyšuje sexuálnu túžbu, výdrž a sexuálny vnem. Vaša erekcia sa prirodzene zlepší. A čo viac, má tiež stabilizačný účinok na endokrinný systém. Je tiež antioxidantom, čo znamená, že neutralizuje voľné radikály, odstraňuje únavu a zlepšuje náladu.

Koreň Maca -20 mg - zlepšuje náladu, zvyšuje plodnosť a dodáva energiu. Ukázalo sa, že koreň Maca zvyšuje libido a plodnosť, ako aj prispieva k zvýšeniu pocitu vitality. Okrem afrodiziakálnych vlastností má aj prirodzené vlastnosti zvyšujúce anaboliku. Patrí do skupiny adaptogénov, ktoré budú prínosom pre nervový systém.

Extrakt Coleus Forskohlii (obsahujúci 40% forskolínu) - 20 mg - forskolin je prírodná látka, ktorá bude účinná pri zlepšovaní metabolických funkcií. Forskolin je zodpovedný za konverziu cAMP na kyselinu adenozíntrifosforečnú. Aké to má účinky? Pre tých, ktorí sa venujú pravidelnej fyzickej aktivite, je Forskolin účinným prostriedkom na potlačenie chuti do jedla, ktorý navyše zvyšuje hladinu energie, čo urýchľuje rýchlosť, ktorou sa tuk spaľuje počas tréningu. Forskolin pomáha znižovať hromadenie tuku.

Piperín 95% - 10 mg - je zvýšená absorpcia zložiek a silnejší účinok. Piperín ovplyvní schopnosť aktívnych zložiek Golden Male byť využitý vaším telom. Účinnosť suplementácie sa týmto doplnkom výrazne zvyšuje.

Extrakt z hroznových jadier 95% - 10 mg - Extrakt z hroznových jadier inhibuje pečeňové enzýmy, ktoré sú zodpovedné za metabolizáciu (premenu) účinných látok obsiahnutých v zlatom samcovi. Ukazuje tiež efekt podpory metabolických procesov, lepšieho využitia energie.

Naringín - 10 mg - v tele sa naringín premieňa na naringenín a inhibuje aktivitu pečeňových enzýmov, ktoré sú zodpovedné za metabolizmus účinných látok obsiahnutých v zlatom samcovi. To umožňuje efektívnejšie využitie všetkých extraktov obsiahnutých v posilňovači testosterónu. Okrem toho má naringín protizápalové, protirakovinové a antiseptické účinky. Urýchľuje tiež proces lipolýzy a znižuje hladinu cholesterolu.

Bór (ako bór AAC) - 10 mg - je prospešný pre funkciu tela aj nervového systému. Bór stimuluje produkciu testosterónu v tele. Jeho pôsobenie tiež chráni, posilňuje kĺby a kosti. Mnohé zdroje naznačujú, že urýchľuje regeneráciu svalového tkaniva. Bór tiež zlepšuje vzhľad pokožky.

Vitamín E - 10 mg - vo forme TPGS je jeden typ vitamínu E, ktorý je rozpustný vo vode. Z tohto dôvodu je jeho biologická dostupnosť maximalizovaná a jeho účinky sú oveľa silnejšie ako účinky klasických tokoferolov. Vitamín E je veľmi silný antioxidant, ktorý zabraňuje aktivite voľných radikálov. Chráni všetky bunky v tele pred poškodením.

Vitamín D3 - 10 000 IU - pomáha posilňovať kostrový systém a udržiavať zdravú rovnováhu vápnika a fosforu. Vitamín D3 je tiež účinným posilňovačom testosterónu. Vitamín D3 má veľmi široký účinok na ľudský organizmus. Jeho nedostatky majú veľmi nepríjemné následky na kostrový systém a imunitu.

Zinok - 10 mg - zlepšuje vzhľad pokožky, zvyšuje hladinu testosterónu, zvyšuje plodnosť a zlepšuje libido. Zinok sa podieľa na procese syntézy bielkovín, čo prispieva k zvýšeniu svalovej hmoty. Keďže stimuluje sekréciu inzulínu, zinok sa považuje za zinok s anabolickým účinkom.

Dávkovanie Revange Golden Male :

1-3 kapsuly denne

Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Naughty Boy Menace 420g Naughty Boy Menace 420g
  • Iba online
  • -30,00 €

Naughty Boy Menace 420g

Cena 34,00 € Bežná cena 64,00 € -30,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward