• Iba online
  • -20,00 €

Meta-Com Plasmic Pump 370g

Meta-Com Plasmic Pump 370g.Plazmová pumpa Meta-Com 370g je no-booster určený na dosiahnutie veľmi silných účinkov svalovej pumpy. Doplnok je ideálny pre ľudí, ktorí radi získavajú silné svaly, ktoré bolia počas tréningu. Doplnok dokonale podporuje prácu vašich svalov na niekoľkých úrovniach. Po prvé, silne stimuluje produkciu oxidu dusnatého vďaka vysokej dávke citrulínu a agmatínu. Po druhé, zvyšuje množstvo vody a glykogénu vo svalových bunkách - zvyšuje ich objem vďaka GlycerSize. A po tretie, umožňuje vám intenzívnejšie trénovať, čo je tiež dôležité pri dosahovaní výkonného čerpadla; má nootropný účinok vďaka Senactiv® a PeakO2.
Príchute
59,99 €
39,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Meta-Com Plasmic Pump 370g.Plazmová pumpa Meta-Com 370g je výkonný a moderný no-booster založený na patentovaných zložkách, ako sú PeakO2, AGmass a Glycer Size, ktoré vám poskytnú obrovskú svalovú pumpu!Plazmová pumpa Sarma-Com 370g je no-booster určený na dosiahnutie veľmi silných účinkov svalovej pumpy. Doplnok je ideálny pre ľudí, ktorí radi získavajú silné svaly, ktoré bolia počas tréningu. Doplnok dokonale podporuje prácu vašich svalov na niekoľkých úrovniach. Po prvé, silne stimuluje produkciu oxidu dusnatého vďaka vysokej dávke citrulínu a agmatínu. Po druhé, zvyšuje množstvo vody a glykogénu vo svalových bunkách - zvyšuje ich objem vďaka GlycerSize. A po tretie, umožňuje vám intenzívnejšie trénovať, čo je tiež dôležité pri dosahovaní výkonného čerpadla; má nootropný účinok vďaka Senactiv® a PeakO2.

Plazmová pumpa Meta-Com je:

  • Silná svalová pumpa,
  • Viac vody a glykogénu vo svalových bunkách,
  • Zvýšená sila a vytrvalosť,
  • Nootropné účinky,
  • Zvýšený anabolizmus,
  • Zlepšené zotavenie,
  • Intenzívnejší tréning.

Buduje no-booster svalovú hmotu?
Existuje veľa názorov, že no-boosters sú len doplnkom k spríjemneniu tréningu. Musíme však vedieť, že výrobky s takým bohatým zložením, ako je plazmová pumpa Sarma-Com, nielen spríjemňujú tréning, ale majú aj skutočný vplyv na zvýšenie anabolickej hladiny a pomáhajú budovať čistú svalovú hmotu. Takéto doplnky ako GlycerSize a Senactiv predovšetkým zvýšia cvičebnú kapacitu svalov a spôsobia väčšiu koncentráciu energie vo svalových bunkách. No-booster je tiež produkt, ktorý zvýši vašu cvičebnú kapacitu a intenzitu tréningu. Musíme si uvedomiť, že čím ťažšie cvičíme, tým väčšia je možnosť zvýšenia svalovej hmoty.

zloženie:
1 porcia, 1 odmerka 14,8 g:
L-citrulín - 6000 mg - citrulín je aminokyselina, ktorá dokonale stimuluje produkciu oxidu dusnatého. Jeho pôsobenie sa zameriava na syntézu arginínu v tele, čo sa prejavuje v jeho priamom príspevku k produkcii oxidu dusnatého. Účinok citrulínu tiež ovplyvňuje zvýšenie svalovej vytrvalosti. Zúčastňuje sa močovinového cyklu, ktorý pomáha oddialiť výskyt kyseliny mliečnej počas cvičenia, ako aj urýchľuje jej transport medzi sériami a regeneruje svaly na cvičenie.

GlycerSize - glycerolový prášok 65% - 3000 mg - patentovaná forma glycerolu v práškovej forme. Glycerol účinkuje tak, že zvyšuje schopnosť svalových buniek ukladať vodu, čím zvyšuje ich objem. Nie je to len vynikajúci spôsob, ako cítiť svalovú pumpu, ale je to úplne iný mechanizmus účinku ako klasické no-boostery. Viac vody vo svaloch je tiež anabolické. To znamená, že naše svaly môžu ukladať viac glykogénu, ktorý môžeme použiť počas tréningu.

PeakO2 - 1500 mg - Jedná sa o špeciálnu zmes účinných látok, ako sú Cordyceps, Reishi, King Trumpet, Shitake, Lion's Mane a Turkey Tail so silnými vlastnosťami, ktoré podporujú produkciu oxidu dusnatého, ale nielen. Rastliny vykazujú silné nootropné a adaptogénne účinky, podporujúce telo na mnohých úrovniach, vrátane tých, ktoré sú typicky spojené s cvičením. Patentovaná zmes PeakO2 sa často používa vo viaczložkových doplnkoch a jej pôsobenie dokonale dopĺňa no-booster.

Agmatine Sulfate - AGmass - 1000 mg - je látka so silným čerpacím účinkom. Ako no-booster sa agmatín nazýva super arginín a jeho účinky chvália všetci používatelia doplnku. Má však aj nootropné účinky, podporuje fungovanie nervového systému, zlepšuje cvičebnú kapacitu a podporuje rast svalovej hmoty. Agmatine je veľmi všestranný doplnok, ktorý používa široká škála športovcov.

Senactiv - 50 mg - zmes obsahujúca Panax notoginseng a Rosa Roxburghii je doplnok, ktorý dokonale zvyšuje hladinu energie v tele. Účinok patentovanej zložky Senactiv spočíva v rýchlejšej resyntéze ATP vo svalovom tkanive, čo sa premieta do zvýšenej dostupnej energie a rýchlejšej regenerácie medzi sériami. Zložka má mierne podobný mechanizmus účinku ako kreatín.

Extrakt z čierneho korenia - 10 mg - zložka s významným množstvom piperínu, aktívna zlúčenina, ktorá podporuje vstrebávanie účinných látok v doplnkoch výživy. Piperín je zodpovedný za enzymatické schopnosti pečene, čo prispieva k dlhšej absorpcii účinných látok a ich silnejšiemu účinku.

Odporúčané užívanie: 1 porcia, 14,8 g 30 min pred tréningom.

Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

Afterdark EPO+ 410g Afterdark EPO+ 410g
  • Iba online
  • -20,00 €

Afterdark EPO+ 410g

Cena 42,00 € Bežná cena 62,00 € -20,00 €

Zákazníci, ktorí si kúpili tento produkt, si kúpili aj...

arrow_upward