• Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Black Magic SUPER T BOOST 90 caps

Black Magic SUPER T BOOST 90 caps.Zvyšuje posilňovač testosterónu s anabolickým účinkom na báze turkesterónu. Obsahuje starostlivo vybrané zložky, ktoré môžu pomôcť prirodzene zvýšiť hladinu testosterónu v tele, ale nielen to. Posilňovač môže byť tiež použitý ako prírodné anabolikum, ktoré zlepší schopnosť budovať svalovú hmotu. Testosterón - hormón známy hlavne ako symbol mužskosti. Jeho úloha v ľudskom tele je však oveľa zložitejšia ako len určenie pohlavia alebo rast svalov. V skutočnosti testosterón ovplyvňuje mnoho rôznych aspektov zdravia a pohody mužov. Ako starneme, hladina testosterónu môže klesať, čo môže viesť k rôznym nežiaducim účinkom.
69,99 €
49,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Black Magic SUPER T BOOST 90 caps.Black Magic T BOOST 90caps zvyšuje posilňovač testosterónu s anabolickým účinkom na báze turkesterónu. Obsahuje starostlivo vybrané zložky, ktoré môžu pomôcť prirodzene zvýšiť hladinu testosterónu v tele, ale nielen to. Posilňovač môže byť tiež použitý ako prírodné anabolikum, ktoré zlepší schopnosť budovať svalovú hmotu. Testosterón - hormón známy hlavne ako symbol mužskosti. Jeho úloha v ľudskom tele je však oveľa zložitejšia ako len určenie pohlavia alebo rast svalov. V skutočnosti testosterón ovplyvňuje mnoho rôznych aspektov zdravia a pohody mužov. Ako starneme, hladina testosterónu môže klesať, čo môže viesť k rôznym nežiaducim účinkom.

Čiapky Black Magic T BOOST 90 sú:

  • Posilňovač testosterónu
  • Zvýšenie čistej svalovej hmoty
  • Obsahuje turkesterón
  • Zlepšuje citlivosť na inzulín.
  • Zvyšuje pevnosť

Prečo je testosterón dôležitý?

Testosterón vykonáva v tele mnoho kľúčových funkcií. Je nevyhnutný pre udržanie správnej energetickej hladiny, libida, svalovej hmoty, hustoty kostí a celkovej pohody. Je tiež zodpovedný za reguláciu nálady, koncentráciu a kognitívne schopnosti. V prípade nedostatku testosterónu sa môžu vyskytnúť rôzne príznaky, ako je únava, znížené libido, depresia, poruchy spánku, problémy s koncentráciou a strata svalovej hmoty. Ak sa u vás vyskytne niektorý z týchto príznakov, možno stojí za zváženie

Základom zdravej hladiny testosterónu je správna strava. Konzumácia potravín bohatých na vitamíny a minerály môže pomôcť udržať hormonálnu rovnováhu. Strava by mala obsahovať produkty, ako sú vajcia, avokádo, orechy, olivový olej, ryby bohaté na omega-3 kyseliny a listovú zeleninu. Nie všetky zložky je však možné získať prostredníctvom potravy a práve tu prídu vhod posilňovače testosterónu, ako je T Boost od Black Magic!

Aký účinok má posilňovač testosterónu?

1. Zvýšený výkon
Black Magic T BOOST je navrhnutý tak, aby zvýšil váš výkon v posilňovni aj mimo nej. Prirodzeným zvýšením hladiny testosterónu zvyšuje silu, vytrvalosť a celkový fyzický výkon.

2. Rast
svalov Kľúčovým prínosom zvýšenej hladiny testosterónu je zrýchlený rast svalov. S Black Magic T BOOST môžete zažiť zvýšenú syntézu svalových bielkovín, ktorá urýchľuje regeneráciu a opravu svalov po tréningu. To znamená väčší rast za kratší čas, čo vám pomôže dosiahnuť požadovanú postavu s vyššou efektivitou.

3. Zvýšené libido
Testosterón hrá kľúčovú úlohu pri udržiavaní zdravého libida a sexuálnej funkcie. Podporou hormonálnej rovnováhy oživí Black Magic T BOOST vašu vášeň a vitalitu a osvieži vaše intímne vzťahy. Rozlúčte sa s úzkosťou z libida a pozdravte zvýšenú túžbu a výkon v spálni.

4. Zvýšená energia
Rozlúčte sa s únavou a letargiou s energizujúcimi účinkami Black Magic T BOOST. Optimalizáciou hladiny testosterónu poskytuje trvalé zvýšenie energie, odstraňuje poludňajšie poklesy výkonu a udržuje vás vitálnych po celý deň.

5. Zlepšená nálada
Testosterón nie je len otázkou fyzickej sily; Ovplyvňuje tiež náladu a kognitívne funkcie. Black Magic T BOOST podporuje duševnú jasnosť, koncentráciu a stabilitu nálady a pomáha vám riešiť výzvy s pozitívnym prístupom.

Black Magic T BOOST 90 caps zloženie posilňovača testosterónu:

1 dávka, 3 kapsuly:

Extrakt z Ajuga Turkestanica 10% - Turkesterón UV - 1500 mg - je kľúčovou zložkou mnohých doplnkov podporujúcich budovanie svalovej hmoty. Turkesterón, ktorý sa získava z rastliny Ajuga Turkestanica, ktorá rastie v oblastiach strednej Ázie, je cenený pre svoje jedinečné anabolické vlastnosti. Keďže nejde o steroidný hormón, ponúka bezpečnú podporu ľuďom, ktorí sa snažia zvýšiť svalovú silu a veľkosť. Stimuláciou syntézy bielkovín turkesterón prispieva k efektívnejšej rekonštrukcii a rastu svalového tkaniva, čo je rozhodujúce pre športovcov a kulturistov.

Extrakt z cyanotis arachnoidea - ecdysterone 98% UV - 650 mg - je ďalšou zložkou podporujúcou rozvoj svalovej hmoty. Ecdysterón, získaný z rastliny Cyanotis Arachnoidea, je prírodná zlúčenina, ktorá, podobne ako turkesterón, podporuje telo v procese budovania svalov, ale robí to prostredníctvom mierne odlišných mechanizmov. Ecdysterón, ktorý pôsobí ako adaptogén, pomáha telu lepšie zvládať stres a zvyšuje svalovú vytrvalosť. To je mimoriadne dôležité pre ľudí, ktorí aktívne trénujú, pretože umožňuje dlhší a intenzívnejší tréning.

Bioperín (extrakt z ovocia čierneho korenia) - 10 mg - extrakt z čierneho korenia v dávke 10 mg sa často pridáva do doplnkov výživy kvôli svojim vlastnostiam, ktoré zvyšujú biologickú dostupnosť iných zložiek. Piperín, ktorý obsahuje, zlepšuje vstrebávanie turkesterónu a ekdysterónu, čo umožňuje telu maximálne využiť tieto látky.

Black Magic T BOOST 90 caps testosterón booster dávkovanie:

1 porcia, 3 kapsuly denne.

Nový produkt
2 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

FortiFX Protein Bar 63g FortiFX Protein Bar 63g
  • Iba online
  • -2,00 €

FortiFX Protein Bar 63g

Cena 1,99 € Bežná cena 3,99 € -2,00 €
Core Labs M-STEN 60caps Core Labs M-STEN 60caps
  • Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Core Labs M-STEN 60caps

Cena 49,99 € Bežná cena 69,99 € -20,00 €
arrow_upward