• Iba online
  • -20,00 €
  • novinka

Core Labs M-STEN 60caps

Core Labs M-STEN 60caps.U-DROL, Ultradrol, Methylstenbolone alebo M-Sten 10mg, 60 caps.M-STEN je vysoko účinný prostriedok s vysokou biologickou dostupnosťou, ktorý umožňuje zvýšiť množstvo voľného testosterónu a zintenzívniť aktiváciu anabolických dráh, čo vedie k výraznému zvýšeniu sily, obvodov a rozvoju celej svalovej hmoty v krátkom čase. Produkt vám umožňuje dosiahnuť pôsobivé výsledky. Napriek tomu jeho použitie vyžaduje špecifické znalosti vášho tela a schopnosť minimalizovať možné vedľajšie účinky počas jeho prijatia; Preto je určený len pre pokročilých ľudí.
69,99 €
49,99 € Ušetríte 20,00 €
s DPH Dodanie do 1-3 dní
Množstvo
Na sklade
 

Doprava zadarmo nad 80€! Dobierka SR, ČR, EU!

 

100% originálne CE profesionálne produkty

 

Doručenie Slovenská pošta,DPD,PACKETA EU

Core Labs M-STEN 60caps.U-DROL, Ultradrol, Methylstenbolone alebo M-Sten 10mg, 60 caps.

M-STEN 10mg

  • Extrémne svalové prírastky
  • Rýchlejšia regenerácia svalov
  • Zvýšená fyzická sila

Popis výrobku M-STEN, tiež známy ako 2,17a-dimetyl-δ1-4,5a-dihydrotestosterón (2,17a-dimetyl-δ1-DHT) je anabolicko-androgénny výrobok na báze 2,17-dimetyl-17b-hydroxy-5a-androst-1-én-3-ónu, látky známej ako metylstenbolón, M-sten alebo ultradol, čo je dvojitá metylovaná zlúčenina, štruktúrne podobná 5a-dihydrotestosterónu (DHT).

M-STEN je vysoko účinný prostriedok s vysokou biologickou dostupnosťou, ktorý umožňuje zvýšiť množstvo voľného testosterónu a zintenzívniť aktiváciu anabolických dráh, čo vedie k výraznému zvýšeniu sily, obvodov a rozvoju celej svalovej hmoty v krátkom čase. Produkt vám umožňuje dosiahnuť pôsobivé výsledky. Napriek tomu jeho použitie vyžaduje špecifické znalosti vášho tela a schopnosť minimalizovať možné vedľajšie účinky počas jeho prijatia; Preto je určený len pre pokročilých ľudí.

NAC acetylcysteín (N-acetylcysteín)– acetylovaný cysteín, sa primárne používa na liečbu určitých respiračných stavov. Vedci však zistili, že táto zlúčenina môže časom pomôcť aj pacientom s problémami duševného zdravia. Štúdie vykonané s acetylcysteínom preukázali jeho účinnosť pri liečbe úzkostných záchvatov, depresie a iných porúch. Samozrejme, upokojujúce a relaxačné účinky tejto zlúčeniny môžu tiež poskytnúť výhody zdravým jedincom!

Navrhované použitie
Užívajte 1 kapsulu 1-2 krát denne.

Core Labs X
Nový produkt
1 ks.
chat Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (16)

arrow_upward